pondelok 24. júla 2017

Makeup Revolution London | Amazing Lipstick

makeup revolution london amazing lipstick enchant

Ďalší rúž do zbierky. Takto jednoducho by sa dal opísať nový post.

Som veľká milovníčka rúžov na pery či sa jedná o klasické vysúvacie alebo tekuté je mi to jedno. Preferujem síce matné rúže ale vo svojej zbierka mám aj klasiku v podobe lesklých rúžov. A o jednom takom dnes bude reč. Rúže od Makeup Revolution London sú svojou kvalitou a farebnou škálou vyhlásené. Preto mi do zbierky pribudol rúž z kolekcie Amazing Lipstick v odtieni Enchant. Táto Britská značka má pomerne široké zastúpenie na stránke www.parfemy-elnino.sk kde naozaj nájdete všetko od rúžov cez rozjasňovače až po legendárne vysoko pigmentované paletky očných tieňov. 

makeup revolution london amazing lipstick enchant

Enchant je typická ružová "cukríková" farba ala Barbie. Jednoducho odtieň ktorý vo svojej zbierke musí mať každý rovnako ako klasickú červenú. Farba rúžu je ideálne na denné nosenie a hodí sa priam dokonale na leto. Možno to máte aj vy tak- počas zimy nosím tmavšie odtiene a akonáhle vykukne slnko mením aj rúže, prechádzam na veselšie letnejšie farby napríklad ako je práve Enchant. Rúž ma na perách príjemnú krémovú konzistenciu. Naozaj sa nosí veľmi jednoducho a pohodlne.


Vzhľadom na to že ide o krémový rúž výdrž nie je nič moc. Na perách mne osobne rúž vydrží v plnej sile cca 2 hodiny potom sa začne strácať. Pery nie sú ale nijako vysušené. Vyhovuje mi práve ten fakt že po nanesení na pery nie je prakticky cítiť nosenie by som prirovnala možno až ku balzamu na pery ani ten na perách neevidujem. Vôňa nie je nijako výrazná. Je síce sladká ale nie moc výrazná. Toto je už môj druhý hydratačný rúž od MRL a oba voňajú skoro identicky, sladko ale nevtieravo.
Na klasickom čiernom obale sa nedá nič pokaziť. Oceňujem spodnú časť balenie kde je odtieň rúž. Keďže všetky rúže skladujem opačne nemusím pátrať o aký odtieň konkréte ide. Spodná časť kde sa nachádza farba sa dá dať dole a v malej nádobke sa ukrýva malé množstvo rúžu ktoré sa dá klasicky používať. Na to koľko rúže stoja ide naozaj o kvalitný rúž ktorý je vysoko pigmentovaný nemá až takú hroznú výdrž a samozrejme v ponuke sa nachádza široká škála farieb či už v lesklom alebo matnom prevedení.


Makeup Revolution London  Amazing Lipstick odtieň Enchant stojí 1,26 € a zakúpiť sa dá na www.parfemy-elnino.sk.



Aký je Váš názor na značku MRL? Máte nejaký produkt?
Určite mi napíšte dole do komentáru.




4 komentáre:

  1. páčia sa mi tieto farbičky sú veľmi pekné no na mňa dosť výrazné takže veľmi také nepoužívam, a od tejto značky sa mi zdá že nemám ešte nič a tie ich ceny sú tiež fajin vzhľadom tomu že čítam na ne väčšinou chvály:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Farba nie je až taká výrazná ide o klasickú baby pink ak nenosíš často ružové odtiene môžeš byť že sa ti farba zdá výrazná. Ale dá sa pokojne nosiť cez deň práve v takomto letom období. Čo sa týka cien MRL je bezkonkurenčná za málo peňazí dostaneš kvalitu na svetovej úrovni. :)

      Odstrániť
  2. Tieto ruže od MR su užasné. Tiež mám jeden, len z inej rady a ešte ružovejši a mám ho strašne rada.
    Štýl ženy

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím toto je už môj druhý rúž z tejto kolekcie a určite nie je posledný. :)

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.