utorok 18. júla 2017

DOVE | Hrušková Sviežosť

Dove Go Fresh Pear & aloe vera

Už v new in poste kde som Vám predstavovala produkty od značky Dove bola zmienka o tomto Go Fresh antiperspirante. Ide o kombináciu hrušky s aloe vera. Tento antiperspirant sa ku mne dostal po prvý krát úplne náhodou. Poznáte to, balíte sa na dovolenku alebo ako v mojom prípade na predĺžený víkend. Zoznam čo treba všetko hodiť do kufru a zabaliť bol dlhší ako keby som išla na cestu okolo sveta. Prídem na miesto určenia a čo nezistím, nezbalila som si základnú vec bez ktorej neprežijem- antiperspirant. Takže smer prvý nákupný reťazec a v košíku sa ocitol práve hruškový Dove. Čím na zaujal? Jednodznačne kombináciou vôní a možno aj vzhľadom. Dovtedy som ešte nemala možnosť vyskúšať antiperspirant s vôňou hrušky. Čiže je logické, že som sa náramne potešila keď v balíčku ktorý ku mne pred nejakým časom zavítal bol aj tento konkrétny antiperspirant.

Dove Go Fresh Pear & aloe vera

Keďže toto je už moje druhé balenie budem ku Vám plne úprimná. Potenie je bežná vec niekto sa potí menej niekto viac. Hlavne v tomto horúcom počasí je potrebné zostať naozaj dôkladne chránený pred potom. Nechápem ľudí a verte že ich je ešte pomerne veľa ktorý produkt aký je antiperspirant nepoužívajú. Kladiem si len otázku - prečo? Je jasné, že takéto produkty nie sú pre naše telo dva krát prospešné. Na trhu sa ale nájdu aj produkty ktoré telu neškodia. Preto zostáva na mieste apelovať na všetkých ktorý antiperspiranty či deodoranty nepoužívajú, aby jednoducho začali. Ale to som už asi odbočila až príliš do témy. Vrátim sa teda ku hruškovému antiperspirantu ktorý mňa osobne teda náramne uchvátil.

Dove Go Fresh Pear & aloe vera

Antiperspirant podľa obalu zaručuje 24 hodinovú ochranu pred potením. Tieto 24 hodinové ochrany ma vždy privedú do smiechu. Jasný marketingový ťah ale realita úplne iná. Môj pracovní deň začína o ôsmej ráno s tým že sú dni kedy sedím dokopy pol hodiny len na obede stále niekde behám, naháňam sa a nemám čas skoro na nič. Vedy potrebujem zvýšenú ochranu pred potom. Takže bežných osem a pol hodín v práci pohode zvláda. Potom už mám nutkanie aplikovať do podpazušia novú vrstvu pre svoj lepší pocit ale aj pre celkové osvieženie. Asi to poznáte jednoducho po celom dni behania má človek niekde v hlave zakódované že smrdí aj keď v konečnom dôsledku nesmrdí. Takže ak potrebujete priemernú ochranu pred potením pri bežných aktivitách bude tento produkt ideálny. Vzhľadom na to, že tento antiperspirant neobsahuje žiadny alkohol po aplikácii nemám podpazušie nijako podráždené. Po holení teda hlavne na druhý deň ma aplikácia trochu štípe lenže to sa mi deje pri každom produkte proti poteniu. Večným problémom pri podobných produktoch zostáva zafarbenie oblečenia. Nie jedenkrát sa mi stalo, že na tričku zostali fľaky ktoré sa nijako nedajú odstrániť. Napríklad na čiernom tričku mi po tomto antiperspirante zostal jemný povlak- tenká vrstva bieleho prachu ktorá ale v práčke normálne zišla dole. Dosť ale asi záleží aj od materiálu čo sa týka textilu. Občas mi tento povlak zostane občas nie. Ale vždy sa dal vyprať. A nijako nepoškodil oblečenie.

Dove Go Fresh Pear & aloe vera

Vôňa je kapitola sama o sebe. Ak by som ju mala opísať jedným slovom bude ním- dokonalosť. Antiperspirant vonia ako čerstvo odtrhnutá sladká hruška. Nič prehnane umelé ale pri tom výrazné. Naozaj neviem lepšie vôňu opísať, poviem Vám len jediné treba ju jednoducho ovoňať a verte, že si ju zamilujete rovnako ako ja. Obal je bežný veľkostne ideálny napríklad do kabelky alebo do kufru. Na obale sa nedá veru v tomto prípade nič pokaziť. Začalo sa nám konečne ozajstné horúce leto. Tak ak hľadáte antiperspirant ktorý bude ako tak účinný a bude aj pekne voňať skúste v regáloch s produktami Dove.



Antiperspirant Dove Go Fresh Pear & Aloe vera má 150 ml a stojí od 3,25 €.



Aký antiperspirant najradšej používate vy?
Určite mi napíšte dole do komentáru.


 ♥

1 komentár:

  1. hruška musí krásne voňať, mám rada vôňu tohto ovocia! :).
    inak, mám otázočku... obsahuje tento antiperspirant aluminium?

    KEJMY ♥.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.