nedeľa 18. júna 2017

Balea | Sweet Lips Balm

Balea Sweet Lips Lip Balm

Ako veľká milovníčka makróniek som túto novinku od Balei musela vyskúšať. Lenže poniektoré z Vás boli rýchlejšie a všetky vykúpili- hehe. Ale dievčatá z dm drogérie sa vynašli a aj tak mi jeden kúsok poslali. Ako keby vedeli, že milujem kokos a preto ku mne poštou prišiel tento modrý drobček v modrom balení s vôňou už spomínaného kokosu.

Balea Sweet Lips Lip Balm

Balzam sa aplikuje na pery prstom. Takúto aplikáciu neobľubujem neviem nepríde mi dva krá hygienická. Samozrejme pri domácom používaní je jasné, že človek dodržiava hygienu no niekde vonku si aplikáciu na pery prestaviť neviem. Preto tento balzam používam výhradne len doma a prevažne na noc. Bez toho aby som nemala na perách balzam ani nezaspím. Počas dňa si naň ani nespomeniem, to bude určite tým, že nosím rúž. Ale sú aj dni keby rúže nemám a na pery počas dňa balzam nedávam. Lenže ako hovorím pred spaním mám klasický rituál nakrémovať pery, ruky a ísť spať.

Balea Sweet Lips Lip Balm

Ako aj sami vidíte balzam nie je nijako farbený. Pod prstom ktorým ho nanášam sa pomerne rýchlo roztopí a tým pádom sa veľmi jednoducho nanáša na pery. Hydratuje veľmi, veľmi priemerne. Nič extra sa od neho čakať nedá. Na bežné použitie fajn ale že by som si s jeho hydratácie sadla na zadok- to určite nie. Mám pocit ako keby sa balzam do pár minút vsiakol do pier alebo niekedy zmizol keďže po cca 15 minútach mám opäť pocit suchých pier. V tomto letnom období nemávam pery extra vysušené, jasné ak sa vystavujem nadmerne slnku a málo pijem odzrkadľuje sa tento efekt práve na perách. A práve preto potrebujem na noc balzam ktorý má aspoň ako také hydratačné schopnosti. Tento balzam ich nemá to, že mám 15 minút pocit hydratovaných a vyhladených pier je síce fajn ale to je tak všetko. Pre človeka ktorý nemá problém so suchými perami by som tento balzam odporúčala ale to je tak všetko. Je to veľká škoda, keďže balzamy od Balei nie sú zlé- mala som už niekoľko druhov a každý z nich mi vyhovoval len pri tejto makrónke nie je všetko ideálne. Celý môj pocit ale zachraňuje dokonalí obal ktorý pripomína makrónku. Človek má až chuť do obalu zakusnúť. Naozaj ide o milí dievčenský obal ktorý poteší zaručene každé dievča či ženu.


Balenie obsahuje tri balzamy na pery v príchutiach malina, vanilka a kokos. Každý má 10 ml a spolu stoja 5,95 €.



A čo vy a balzamy na pery od Balei? Máte svojho favorita?

Určite mi napíšte dole do komentáru. 

6 komentárov:

  1. Asi som z tejto značky balzamy na pery neskúšala. Značku mám vcelku rada, ale do balzamov radšej nejdem, mne väčšina bežných drogériových balzamov pery vysušuje. O týchto nových som počula, že nie sú nič moc. Ja mám momentálne najradšej maslá na pery Nivea.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Cielene po balzamoch na pery z drogérie nejdem. Vždy si nejaký kúpil len z dôvodu že akurát v momente keď som niekde v meste v kabele žiadny balzam nemám a potom sa čudujem že ich mám doma toľko koľko mám. Najviac mi ale vyhovuje od Balei balzam s mätou príjemne chladí a aj celkom dobre hydratuje. Kupovala som ho už dávnejšie ale myslím si že je v stálej ponuke. Balzam od Nivei doma nemám ale určite raz nejaký vyskúšam. :)

      Odstrániť
  2. Baleu mám moc ráda, tak určitě vyzkoušim :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ak máš Baleu rada určite do balzamov choď pokojne aj to klasických v tyčinke. :)

      Odstrániť
  3. hladala som ich v dm a nenašla som ich asi neviem hľadať:))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je možné že už sú aj vypredané. Ako som spomínala aj v úvode išli ako "teplé rožky". :D

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.