streda 14. júna 2017

Dokonalý kozmetický sen





Hneď na úvod si položte zásadnú otázku- aký je Váš najväčší sen?

Niekto sníva o luxusnej dovolenke, drahej kabelke, novom aute, dome či byte. Ja snívam o tom mať raz svoj vlastný kozmetický kútik. Najlepšie mať jednu miestnosť kde budem mať všetku kozmetiku a tým pádom by som mala svoje malé kozmetické kráľovstvo. Na teraz môžem len snívať o takejto miestnosti. O čom ale snívať určite nemusím je toaletný stolík.
Dnes skladujem kozmetiku kade tade. Jednu časť mám na polici v kúpeľni druhú zase v priehradke na stole. Takže keď sa líčim občas behám hore dole po dome lebo jednoducho danú vec ktorú pri líčení potrebujem nemám akurát po ruke. Preto by som chcela miesto presnejšie teda stolík do ktorého uložím všetku svoju kozmetiku tak, že konečne po rokoch nebudem musieť neustále behať po dome a hľadať kde som položila napríklad riasenku.

Stránka favi.sk slúži ako šikovný vyhľadávač nábytku či dekorácií do domu. Na jednej stránke nájdete všetko potrebné pre svoju domácnosť. Výhodou zostáv, že pri nakupovaní nemusím vystrčiť z domu ani nos. Čo mne teda extrémne vyhovuje. 

favi.sk je portál určený na vyhľadávanie nábytku za tie najlepšie ceny
zdroj: www.favi.sk

Ako som tak pátrala po stránke objavila som práve z úvodu spomínané toaletné stolíky. Obľubujem veľmi jednoduchý štýl a jasne stanovené línie. Pastelové alebo prírodné tóny to je moje. Ponuka je teda široká dalo mi poriadne zabrať aby som si našla piatich favoritov. Ako hovorím nejde o žiadny prehnaný dizajn. Ak by som si z tejto pätice mala vybrať dvoch potencionálnych víťazov jednodznačne svetlo tyrkysový fešák so zabudovaným zrkadlom lenže páči sa mi aj retro štýl a preto je druhým adeptom svetlo šedí štýlový kozmetický stolík.


Ku toaletnému stolíku samozrejme patrí stolička alebo kreslo. Jasné môžem si kúpiť obyčajnú stoličku ale to nebude ono. Predsa len ku skvostu akým je práve toaletný stolík sa žiada niečo iné, krajšie a kvalitnejšie. Jednoducho niečo čo vydrží viac ako dva či tri roky. A hlavne musí to byť stolička/kreslo pohodlné. Tu už by som zvolila niečo výraznejšie aj keď stále v rovine jednoduchosti a hlavne v modernom dizajne.

favi.sk je portál určený na vyhľadávanie nábytku za tie najlepšie ceny
zdroj: www.favi.sk



Máte svoj toaletný stolík? Aký by ste si predstavovali? 
Určite mi napíšte dole do komentáru. 


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.