sobota 27. mája 2017

Nuxe | Reve de Miel Lip Moisturizing Stick



Nuxe je pre mňa úplne neznáma značka. Samozrejme evidujem ju, počula som o nej ale ešte nič som od nej neskúšala. Na svojom wihslite ale mám jeden produkt tejto Francúzskej značky. Ide o ich legendárny Reve de Miel Ultra Nourishing Lip Balm. Po tomto balzame pokukujem už veľmi dlho, ale nie som moc zástanca aplikácie balzamov pomocou prstov. Lenže moja zvedavosť je väčšia ako zásady  a tak som siahla po Reve de Miel Lip Moisturizing Stick čo je tyčinkový  braček slávnejšieho balzamu. Na stránke www.parfemy-elnino.sk nájdete obe varianty. Pre dnešok sa ale pozrieme práve na tyčinkový balzam ktorý mi je svojou aplikáciou viac pochuti.


Balzam na pery je mojou každodennou súčasťou. Preto požadujem od takéhoto produktu vysokú hydratáciu a účinnú regeneráciu. Tento fešák v tyčinke spĺňa úplne všetko. Má príjemnú roztierateľnú konzistenciu, tým myslím, že balzam stačí jemne priložiť ku perám a okamžite sa začne hmota pod teplom pier roztápať. Hydratácia je výborná. Nie úplne vysoká skôr sa jedná o stred. Balzam pery zhydratuje dobre aj keď napríklad trpíte popraskaním. Mne pery praskajú len v zime. Teraz v jarnom či už skoro letnom období sú už v poriadku aj keď ich mám ešte stále suchšie. Konkrétne tento balzam si s týmto mojím problémom výborne poradí.

zloženie balzamu Nuxe Reve de Miel Lip Moisturizing Stick

Ak ale potrebujem silnejšiu hydratáciu nezúfam! Jednoducho aplikujem na pery väčšiu vrstvu balzamu a takýmto spôsobom logicky docielim aj silnejšej hydratácie pier. Vtedy bude svojimi účinkami vhodní aj pre ľudí ktorých trápi problém s popraskanými perami. Výdrž nemusím ani riešiť. Všeobecne balzamy na pery nemajú extra výdrž a treba s tým jednoducho počítať. Zase sa všetko odvíja od vrstvy tenšia vrstva slabá výdrž- hrubšie vrstva silnejšia výdrž. Aj keď v konečnom dôsledku to je jedno. V prípade balzamov na pery netreba riešiť aplikáciu, jednoducho pretriem pery hoci kedy za pochodu a neriešim či som vyšla mimo pier. Je všeobecne známe že med má vysoké hydratačné schopnosti v kombinácii s rastlinnými olejmi, maslom karité a grapefruitovou esenciou sa vytvorí vysoko hydratačný a regeneračný balzam. Vôňa u tohto konkrétneho balzamu je veľmi špecifická Vždy som si myslela, že tento balzam bude voňať výhrade len po mede. Nie je tomu tak. Balzam obsahuje už vyššie spomínanú grapefriutovú esenciu ktorá dostáva vôni príjemnú sviežosť. Čo mne ako milovníčke citrusových vôní len a len vyhovuje.


Celkovo nie je vôňa výrazná. V tyčinke vonia balzam omnoho viac na perách ho nie je skoro vôbec cítiť. Ak ste háklivý na vône rovnako ako ja asi viete o čom hovorím. Balzam ma neomrzí kvôli účinkom či obalu ale vôni. Po čase  zostane človek "prejedený" a začne mu jednoducho konkrétna vôňa vadiť. V mojom prípade ma po istom čase dokáže z balzamu pokojne rozbolieť hlava pretože má napríklad až prehnane výraznú alebo umelú vôňu. Obalovo a jedná o bežnú plastovú tyčinku. Nič extra na obale nevidím. Jednoducho povedané nedá sa ním nič pokaziť. Mňa zaujal ako som už aj v úvode písala hlavne tým, že ide o verziu tyčinky. Klasický Reve de Miel je vo forme sklenenej nádobky do ktorej človek musí siahať prstami. Takáto aplikácia balzamu je určená len na domáce použite teda mne by aplikácia takouto formou inde ako doma nevyhovovala. Preto oceňujem práve formu tyčinky.


Nuxe Reve de Miel Lip Moisturizing Stick má 4 ml a jeho cena je 4,73 €. Viac produktov od značky Nuxe nájdete na www.parfemy-elnino.sk.


Poznáte značku Nuxe? Aký je Váš obľúbený produkt? Máte skúsenosti s týmto balzamom?
Určite mi napíšte dole do komentára.




4 komentáre:

  1. Ja mám ten balzam v kalíšku a používam ho iba večer keď idem spať pekne mi scelil popraskané pery a od kedy ho používam nemám zo suchými perami problém, je to skoro ako taky kremik na pery ale som sním spokojná určite sa oplati hovyskúšať. Od tejto značky tiež inu vec nevlastním:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Inak ako doma sa balzam v nádobe používať nedá. Ja ho veľmi chcem vyskúšať teraz mám tento v tyčinke no akútne potrebujem aj ten klasický. Balzam je na moje pery ako liek a vôňa nič iné ako dokonalosť sa nedá povedať. :)

      Odstrániť
  2. Táto značka patrí ku kvalitným a myslím že je medzi ľuďmi aj veľmi obľúbená :) ja som od nich mala len jeden produkt a bola som spokojná. Ale aj toto vyzerá super.

    Www.lifi.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Samozrejme že je medzi ľuďmi obľúbená ja osobne som ešte negatívnu recenziu na produkty od NUXE nepočula a ani nečítala. Toto je môj prvý produkt od tejto Francúzskej značky a určite nie je posledným.

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.