nedeľa 2. apríla 2017

Xpel | Argan Oil Night Repair Serum


Po prvej skúsenosti s nočným sérom som sa rozhodla vyskúšať podobný produkt od značky Xpel. Presnejšie ide o Argan Oil Night Repair Serum. Produkt zo stránky www.parfemy-elnino.sk som po prvý krát zaznamenala ako reklamu na facebooku. A keďže bola možnosť otestovať ho povedala som si, že idem do to toho. Naozaj v poslednej dobe prichádzam na chuť práve takýto produktom na pleť.


Nočné sérum obsahuje marocký arganový olej ktorý do hĺbky a dôkladne hydratuje pleť. Písala som to už aj v niektorej z predošlých recenzií, momentálne skoro vôbec nepoužívam produkty určené na môj typ pleti. Moja pleť je mastná s občasným sklonkom ku akné ale naozaj len s občasným. Pred pár týždňami som zaznamenala, že produkty určené pre matnú pleť mi vôbec nerobia dobre. Pleť začala byť suchá a podráždená. Preto viac siaham po produktoch s vyššou hydratáciou ale sú napríklad produkty určené pre suchú pleť.  Ktoré mojej pleti teraz vyhovujú omnoho viac.


Sérum aplikujem na pleť vždy večer po klasickom odlíčený ešte pred pleťovým krémom. Aplikácie prebieha priamo na pleť pomocou pipety alebo si trochu séra dám na prsty a jemne rozotriem po pleti. Aj keď priama aplikácia je rýchlejšia. V konečnom dôsledku to mám ale jedno. Vstrebávania je vždy rovnaké. Skúšala som niekoľko variant aké množstvo na pleť aplikovať tak aby mi vyhovovala hydratácia ale aj rýchle vstrebanie- neznášam čakanie. Takže na každú polovicu tváre aplikujem cca 3-4 kvapky séra a poriadne rozotriem všade kde je potreba. Sérum sa takto vsiakne do niekoľkých minút. Ako hovorím všetko záleží od množstva aplikovaného séra. Logicky ak ho je menej čas je kratší ak viac opačne čas sa predlžuje. Určite si ale treba dať pri tomto sére pozor. Jeho vôňa je pomerne prenikavá čiže väčšie množstvo by mohlo vadiť čuchu. Teda mne osobne takéto niečo vadí. Ak má produkt prenikavú vôňu po istom čase ma začne bolieť hlava, takže som vždy pri podobných výrazných vôňach opatrná.


Čo sa týka hydratácie. Zo začiatku som bola veľmi skeptická. Konzistenciou sérum pripomína vodu a preto som sa bála že hydratácia bude nič moc. V skutočnosti je hydratácia lepšia. Určite nejde o nejaký extrémne hydratačný produkt, no skôr taký priemerný. Po použití je pleť naozaj jemná a na dotyk vyhladená. A je vidieť že dostala presne to čo potrebuje, Určite sa dá sérum použiť ako posledný krok pri večernej starostlivosti. Tým myslím, že po sére už netreba dávať žiadny krém. Hydratácie je dobrá aj bez bežného nočného krému. A to teraz nemyslí ako nejakú neoverenú radu, ale ako overenú prax. Už niekoľko krát som vynechala večer krém a pleť bola rovnako dobre hydratovaná ako aj s ním. Výhodou je, že po použití na pleti vôbec nelepí. Neviem čím to je no sérum ktoré som mala pred tým na pleti lepilo. Ale toto od Xpel teda vôbec. Čo je podľa mňa fajn keďže nie som veľký fanúšik produktov ktoré sa po aplikácii chovajú na pleti ako lepidlo na papier. Balenie ma zaujalo pri reklame na facebooku ako prvé. Keďže vyzerá pomerne luxusne na prvý pohľad obalom pripomína legendárne nočné sérum od Esteé Lauder no nie je ním samozrejme. Oceňujem aplikátor pomocou pipety určite mi vyhovuje viac ako napríklad pumpička. Celkový dojem z obalu je preto v mojom prípade pozitívny hlavne preto, že je nerozbitný doslova. Už x-krát mi zletel a prežil a to mne padá z rúk všetko- hehe.

Na začiatku som možno bola voči tomuto séru skeptická no teraz viem že moje obavy boli neoprávnené. Naozaj za cenu ktorú toto sérum stojí robí dobré služby možno ešte lepšie ako by sa zdalo.

Xpel Argan Oil Naight Repair Serum kúpite v dvoch verziách 30 ml za 2,00 € alebo 50 ml za 3,71 €.
Viac produktov od tejto značky nájdete ako inak na www.parfemy-elnino.sk.


Aké je vaše obľúbené nočné sérum?



4 komentáre:

  1. arganovy oleje jsou super vecicka. ja pouzivam jinou znacku, ale taky mam a nemuzu si stezovat :) na tom tvym se mi libi to kapatko, jak z hodin chemie :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veru máš pravdu argánový olej je hotový zázrak :) a čo sa týka pipety tak tá veru ako z chémie vyzerá plus nejde o žiadny plast ale o sklo. :)

      Odstrániť
  2. Noo tak tento olej ma moc zaujal, Mala som arganovy od saloos, ale už v ňom veľa nie je, takže nabudúce si asi zaobstarám tento. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Od Saloos som kedysi mala Lemon Tea Tree sprej a s ním som bola veľmi spokojná. A potom ešte peeling na telo ktorý nebol zlý ale poznám aj lepšie. :) Určite ak hľadáš zmenu pre pleť toto sérum môžem odporúčať. Nie len účinkami ale aj veľmi priaznivou cenou. :)

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.