nedeľa 8. januára 2017

Makeup Revolution London|Salvation Velvet Lip Lacquer

O tom že Makeup Revolution London robí dobré produkty za pomerne dostupné ceny vie každý. Od tejto Britskej značky som vyskúšala niekoľko produktov a dnes sa s vami podelím o jeden z nich. Vďaka eshopu parfemy-elnino.sk bude dnes reč o tekutom matnom rúže.

Ako som už spomínala od MRL som vyskúšala už niekoľko produktov ktoré boli prevažne určené na oči, ktoré podotýka sú skvelé a potom paletku na obočie ktorú používam prakticky každý deň. Takže je jasné, že túto značku mám rada. V mojej rúžovej kolekcii má aj jeden rúž vo veľmi prirodzenom nude odtieni ktorý je krémovej konzistencie a nosím ho veľmi rada. Lenže ja som skôr na tie matné produkty. Preto som siahla po Salvation Velvet Lip Lacquer v odtieni Velvet Rebel. Ak teda máte radi výrazné odtiene teraz dobre zbystrite svoj zrak.


Ide o vínový odtieň s kvapkou fialovej táto kombinácia farieb sa priam hodí na zimu. Neviem ako ste na to vy, no práve v zime preferujem výrazné tmavé odtiene rúžov ku jednoduchým prirodzeným očným tieňom. Čiže žiadne výrazné líčenie očí práve naopak niekedy mám náladu len na riasenku zato pery sú vždy výrazné. Konzistencia tohto produktu je veľmi ľahká tým pádom aj nanášanie na pery je veľmi jednoduché. Čo ma ale prekvapilo je rýchlosť uschnutia. Som zvyknutá s takýmito produktami pracovať omnoho precíznejšie ako s klasickým rúžom. Predsa len tento rúž vydrží prakticky celý deň preto, je potrebné dať si záležať ako vyzerá na perách. Lenže tento tekutý rúž schne obzvlášť rýchlo.


Drobné nedostatky sa ale dajú v pohode odstrániť. Myslím tím že vôbec nie je vidno ak nanášam na malej ploche rúž neskôr. S vrstvením počas dňa má problém. Rúž sa samozrejme počas dňa kedy pijem, jem, komunikujme jemne stráca síce nie výrazne, no vždy pri pohľade do zrkadla vidím rozdiel ktorý si možno iný nevšimnú. Tekutý rúž sa stráca od stredu pier niekedy viac inokedy menej. Ak ide o malú plochu nie je problém toto miesto opätovne vyplniť ale ak sa jedná o väčšie miesto na perách je vidno, že som rúž nanášala už na prechádzajúcu vrstvu (uf, siahlo dlhé opísanie- hehe). Ale toto sa deje prakticky pri všetkých matných produktoch na pery. Výdrž má dobú. Bežne dá niekoľko hodín bez akéhokoľvek pohnutia. Postupom času ale začne stráca na intenzite. Pery samozrejme vysušuje takže ak trpíte na suché, popraskané pery určite použite pred nanesením peeling a kvalitný hydratačný balzam. Nie každý znesie suché pery po celý deň. Stáva sa mi, že po nejakom čase mi začne rúž vadiť a pokojne ho vtedy pretriem balzamom na pery. Takže takýmto spôsobom mám zrazu z matného produktu lesklý. Ale nerobím to často. Veľký boj začína keď chcem rúž odlíčiť. Úprimne mám niekoľko matných rúžov a ani jedne z nich nejde tak zle dole z pier ako tento. Bežne potrebujem na odstránenie matného rúžu pár ťahov dvojfázovým odličovačom a pery sú čisté. V tomto prípade šúcham pery pomerne dlho a to som skúšala niekoľko dvojfázových odličovačov.


Ide vážne o dosť odolný produkt s ktorým si neporadí hoci aký odličovač. Určite odporúčam tampón na pery prikladať a počkať niekoľko sekúnd a zase sa posunúť o kúsok ďalej. Keďže šúchaním si pery skôr zničíte takže neurobte rovnakú chybu akú som niekoľko krát urobila ja. Ak nie ste trpezlivá osoba pri tomto tekutom rúže sa ňou stanete- to mi verte. Aplikátor má klasický penový s ktorým sa manipuluje veľmi dobre. Na detaily používam štetec ale pokojne sa bez neho občas zaobídem. Čo mi vadí je vôňa. Neviem prečo ale tento tekutý rúž nemá žiadnu príjemnú vôňu. Práve naopak. Vonia dosť chemicky a najviac mi jeho vôňa evokuje lepidlo, čiže vážne nič príjemné. Osobne sa mi páči koncept keď kozmetika nemá žiadnu vôňu a aj doma mám niekoľko kozmetických produktov ktoré vôbec nijako nevoňajú ale ani nesmrdia. V tomto prípade teda pokus o produkt bez vône nevyšiel. Vôňu samotného produktu na perách necítim ale pri aplikácii na ne áno. Balenie je tiež praktické tenké a tým pádom dobre skladné, nikde nezaberie veľa miesta.

Samotné balenie  Salvation Velvet Lip Lacque má 2 ml a jeho cena je 3,22 €.


Na výber je hneď z niekoľkých odtieňov. Takže si vyberie podľa mňa každý. V ponuke sú výrazné ale aj pomerne decentné odtiene.

zdroj: www.parfemy-elnino.sk

A čo vy? Máte radi klasické krémové alebo matné rúže? Aký je váš najobľúbenejší produkt?
Určite mi napíšte dole do komentáru, budem sa tešiť.






3 komentáre:

  1. Nádherná farba! Už som na tieto rúže pozerala, zrejme teraz neodolám kúpe :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Farbu som vyberala len na základe fotky na eshope, no už na prvý pohľad ma zaujala najviac. Tak potom daj vedieť aký odtieň si si zaobstarala. :)

      Odstrániť
  2. Mr produkty mám takisto veľmi rada, podobne ako si spomenula, produkty na oči sú moje obľúbené:) Tento "rúžolesk" ma veľmi zaujal, má krásnu farbu, takéto výrazné ružovkasté odtiene nosím veľmi rada:)

    Giveaway o balíček produktov v hodnote 100€

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.