streda 25. januára 2017

Makeup Revolution London| What You Waiting For Palette

V poslednom čase som sa rozhodla viac vyskúšať značku Makeup Revolution London. A čo je lepšie na testovanie ako paletka s očnými tieňmi. Preferujme skôr paletky ako samostatné očné tiene. Keďže v jednom balení je obsiahnutých niekoľko tieňov ktoré vždy využijem. Takže lepšie ako mať desiatky mono tieňov a vždy v nich hľadať práve ten konkrétny ktorý v daný moment potrebujem. Paletku mám z eshopu www.parfemy-elnino.sk kde má značka MRL pomerne široký výber produktov. 

Z celej ponuky ma najviac zaujala paletka What You Waiting For. Ktorá obsahuje tak ako trblietavé ale aj matné tiene. Ide o veľmi prirodzené odtiene ktoré sa hodia na denné aj večerné líčenie. Celkovo prevládajú v paletke viac trblietavé odtiene pred matnými ktoré slúžia viac menej na zahladenie nedokonalostí a jednotlivých prechodov v líčení- teda aspoň ja ich tak používam.


Celkovo je táto paletka poskladaná veľmi dobre. Odtiene sú ladené do kombinácie ružovej, hnedej, zlatej a fialovej. Všetko sú to farby ktoré sa dajú používať cez deň ale aj večer. Pigmentácia je veľmi dobrá čo je vlastne u MRL pravidlom. Aj keď sa nájde jeden tieň ktorý teda pigmentovaný až tak nie je. Ide o matný telový tieň- takýto tieň som sa naučila používať ako základ pred nanášaním iných tieňov a mám ho prakticky v každej paletke ktorú doma mám. Takže nerobím zo slabej pigmentácie žiadnu drámu aj keď je to škoda, že práve tento tieň je na tom najhoršie. Inak sú všetky farby pigmentované dobre niektoré až príliš.


Aj keď je pigmentácia výborná sklamala ma jedna vec. Tiene v paletke vyzerajú krásne každý je iný no na oku sú si pomerne podobné. Hlavne sa to teda týka tých trblietavých. Ak mám byť úplná konkrétna ide o horný rad o štyri tiene nachádzajúce sa v strede (dúfam že sa všetci chápeme ktoré myslím). Zvyšné sú už potom každý jeden na viečku iný aj keď možno aj v druhom rade by sa nejaké podobné farby našli ale v niečom sa od seba líšia. Matné tiene sú fajn každý na viečku zodpovedá farbe v paletke. Konzistencia tieňov je príjemná maslová. Nanášajú sa taktiež veľmi dobre. Samozrejme pri líčení používam štetec takže manipulácia s tieňmi je dobrá a rýchla. Samotné tiene sa do seba dobre strácajú takže na viečku nikdy nezostane ostrý prechod ani žiadny fľak. Jemne opadávajú ale to som čakala keďže ide prevažne o trblietky je jasné že budú opadávať. Nejde o extrémne opadávanie ale vždy sa pod okom nejaké trblietky nájdu. Preto je jednoduchšie najskôr naniesť tiene a až potom makeup s korektorom.

Ingredients: Mica,Talc,Magnesium Stearate,Paraffinum liquidum,Ethylhexyl palmitate,Polybutene,Dimethicone,Methylparaben,Propylparaben,(+/-):CI77891, CI77491,CI77492,CI77499,CI15850,CI15850,CI15850,CI16035, CI42090,CI77742,CI77510,CI77007,CI19140,CI15985,CI45410,

Výdrž je fajn. Pred každým líčením používam bázu vzhľadom na to, že mám matné viečka. Bez báze mi na oku nedržia žiadne tiene. Takže s bázou tiene vydržia pokojne celý deň, aj keď ku koncu sa začnú jemne zlievať. No takéto jemné zlievanie je v mojom prípade normálne. Aj keď preferujem v líčení asi viac matné tiene, paletka ma osobne milo prekvapila. Hodí sa na každý deň svojou veľkosťou je ideálne na cestovanie. Obsahuje pomerne veľké zrkadlo a samozrejme penový aplikátor, ktorý vôbec nevyužijem ale je štandartne pribalený v každej paletke. Plastový obal vydrží všetko. Úprimne pri mne je zázrakom ak hoci aká plastová vec vydrží viac ako mesiac- neustále mi všetko padá z rúk. Aj táto paletka mi spadla už asi tri krát a dodnes všetko drží pokope. Nielen obal ale aj tiene žiadny sa nerozbil ani neodlúpol. Čo môže byť pre niekoho bezvýznamní fakt, ale pre mňa výrazné plus.


Ak hľadáte prirodzené odtiene na každodenné líčenie určite môžem odporučiť práve paletku MRL What You Waiting For Palette . Obsahuje 18 očných tieňov 12 trblietavých a 6 matných, celá paletka má 13 gramov cenovo sa pohybuje do 10,00 € viac produktov nájdete na www.parfemy-elnino.sk.


Aká je vaša najobľúbenejšia paletka? Aké tiene preferujete? Určite sa o svoj názor podelte dole v komentári.





4 komentáre:

  1. MUR je jedna z mojich najobľúbenejších značiek čo sa týka práve paletiek :) lebo nie sú drahé a často sú celkom dobre poskladané :) osobne od nich milujem iconic 3 čo je zlato/ružová/neutrálna paletka a odkedy ju mám doma nesiaham takmer po nicom inom :))
    Ivana xx

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. MRL má veľa dobrý produktov s tým musím len plne súhlasiť. Po Iconic paletkách som už pozerala ale ich ponuka je taká veľká že vždy siahnem po niečom inom. :)

      Odstrániť
  2. Ja mám od MUR Iconic 2 paletku a úplne ju milujem :) Avšak táto vyzerá tiež veľmi zaujímavo :)

    Ardnaxela

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. S tou ktorú máš nemám vôbec žiadne skúsenosti ale čítala som veľmi veľa pozitívnych recenzií takže asi bude naozaj dobrá. :) Ja som s touto konkrétne veľmi spokojná vysoká pigmentácia, dobre poskladané farby a dá sa využiť či už na denné ale aj večerné líčenie. Takže za mňa veľké áno. :)

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.