pondelok 19. septembra 2016

Luana Cosmetics | Lipstick

Luana Cosmetics

Viete čo je na blogovaní najväčšia zábava? Spoznávanie nových a nových značiek a produktov od nich. Vďaka  parfemy-elnino.sk si takto ku mne našiel cestu rúž od značky Luana Cosmetics.

Rúž je základom každého líčenia, a preto má právom v mojej kozmetickej zbierke najväčšie zastúpenie. Či už ide o klasický alebo matný jednoducho bez rúžu na pery sa nezaobídem.

Luana Cosmetics

Rúž ktorý som pre tento krát vybrala je v odtieni Red Moon. Musím sa priznať, že nie som moc na červené rúže. Vždy sa mi červený rúž páčil no samej mi chýba odvaha dať si ho na seba na bežné denné líčenie. Pár krát som červený rúž na sebe mala ale nevedela som sa zbaviť pocit že na mňa ľudia divne "civejú". No treba prekročiť ostych a vyskúšať aj niečo odvážnejšie. Preto som siahla práve po tomto odtieni nejde o klasickú žiarivú červenú, skôr o kombináciu červenej a vínovej. Čiže ako sa hovorí moje pery ale o niečo dobre teda o dosť výraznejšie.

Luana Cosmetics

Rúž má klasický lesklý finiš ktorý obsahuje jemné strieborné trblietky. Toto by nemuselo každému vyhovovať ja tiež preferujem viac matné rúže no s týmto odtieňom som sa dokázala vžiť aj keď obsahuje trblietky ktoré dotvárajú ten ideálny odtieň. Konzistencia je krémová a od tohto sa odvíja aj výdrž, ktorá je priemerná. Určite nejde o celodenný držiak ktorý v pohode prežije jedlo, pitie a ešte aj celodennú komunikáciu. V bežnom pracovnom dni vydrží tento rúž približne tri niekedy štyri hodiny. Čo sa týka strácania badám nevýhodou v tom, že rúž sa stráca od stredu pier kde je samozrejme okamžite vidieť rozdiel. Keďže ide o výraznejší odtieň.

Luana Cosmetics 

Aj keď je výdrž o niečo slabšia celkovo rúž hodnotím pozitívne. Pery nie sú počas nosenia vysušené aj keď tento pozitívny fakt sa odzrkadľuje ako inak na spomínanej výdrži. Zaujala ma ale vôňa ktorá mi pripomína točenú vanilkovú zmrzlinu. Hneď ako som ku rúžu privoňala vedela som čo mi evokuje- jednoducho moje dectvo. Oceňujem balenie kde na konci rúžu je umiestený odtieň keďže skladujem rúže hore dnom aby som vedela o akú presne ide farbu. Zvyčajne majú rúže na konci len malé kolečko s farou a názvom no u tohto sa mi páči práve možnosť vidieť farbu okamžite. A bolo by fajn keby každý výrobca rúžov prišiel s takýmto vynovením.

Luana Cosmetics 

Na stránke parfemy-elnino.sk nájdete veľký výber odtieňov, či už máte radi výrazné ale aj veľmi prirodzené ponuka je veru široká.
Cena všetkých rúžov v ponuke je 3,07 €.





A čo vy? Poznáte značku Luana? Ktorý odtieň z ponuky Vás najviac zaujal?
Určite mi svoje postrehy napíšte dole do komentáru.







5 komentárov:

  1. Vanilkový rúž? Tak to by bolo niečo pre mňa. Myslím, že je lepšie naniesť si viackrát hydratačný rúž, ako mať po celý deň nejaký vysušujúci.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno vanilkový rúž :D neviem ale mne jeho vôňa evokuje točenú zmrzlinu na ktorú som s rodičmi chodila ako malá preto som vedela presne kam vôňu zaradiť. Tak samozrejme že je to lepšie ale preferujem viac matné hlavne preto, že držia celí deň aj keď pery sú vysušené no všetko je o zvyku. :)

      Odstrániť
  2. Rúž ma pekný odtieň, o tejto značke počujem prvýkrát. Mne na červených rúžoch vadí obtieranie sa o zuby. S tým stále bojujem, avšak už mám tip,ktorý zaberá. :)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak som rada, že som ti mohla túto značku predstaviť. No červený rúž je v tomto "zákerný" ale je veľa trikov ako sa zbaviť tohto aby sa rúž neodtláčal na zuby. :D

      Odstrániť
  3. Veľmi zaujímavý odtieň, ja sa červenej "bojím" nie som taký extravagantný typ ale možno raz sa odhodlám :) Taktiež o tejto značke počujem prvý krát. :)

    http://9lifeiseasy.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.