pondelok 6. júna 2016

Instagram | obľúbené profily ktoré sledujem

zdroj

Myslím si že instagram v dnešnej dobe pozná každý. Sledujem niekoľko ľudí no a preto som si povedala, že by bolo fajn ak Vám ich v dnešnom článku predstavím. Okrem tých bežných kozmetických firiem ako UD, Nars, NYX či veľkých módnych značiek sledujem prevažne profily o cestovaní či obľúbených blogerov poprípade youtuberou. Teraz sú už na rade spomínané profily.


French Riviera Connect  

 MonteCarlo Monaco Official 





































Dole do komentáru mi napíšte koho sledujete vy a určite nezabudnite hodiť aj svoj profil.
Rada sa na Váš instagram pozriem. :)






2 komentáre:

  1. Teda po niektorých sa asi pozriem, ale niektorý maju take pekne fotky a ja stale neviem ako sa to pridáva s foťaku na instagram:-/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite odporúčam pozrieť profily sú to zaujímavé a ako si povedala fotky majú pekné. No buď musíš mať foťák taký ktorý sa vie synchronitovať s mobilom alebo dať ich klsicky do pc a potom do mobilu. ;-)

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.