utorok 17. mája 2016

Wishlist

www.bar-bor-ka.blogspot.sk

Dlhšie som uvažovala že si zriadim dlhší wishlist. Podľa mňa je to fajn keď si človek odškrtáva svoje vysnené veci. Niekoľko vecí som si zo svojho predchádzajúceho asi rok a pol starého wishlistu aj odškrtla. Buď som si danú vek kúpila sama alebo som ju dostala k sviatku, no a práve takýto zoznam želaný je fajn pre rodinu ktorý zväčšia nikdy nevedia čo mi kúpiť. Lenže čas plynie a aj ja som prehodnotila nejaké veci a medzi ne patrí aj fakt že nakupujem omnoho menej vecí no o to kvalitnejšie a také na ktoré keď sa vo svojej zbierke pozriem vidím za nimi úsilie , snahu a cestu kým som sa k ním dostala. Povedala som si , že sa o moje sny podelím aj s inými a tak dnes prinášam práve tento post. 

Odporúčam uvarte si dobrí čaj alebo kávu pohodlne sa usadne a môžme začať !


Kategóriou ktorou začnem je beuaty. Ako som spomínala prehodnotila som niekoľko vecí no a medzi takéto veci patrí aj kozmetika. Povedala som si , že radšej nejaký čas počkám a kúpim si niečo lepšie ako keby som mala neustále nakupovať v drogérii pomerne lacné veci , ktoré mi aj tak časom budú ležať ľadom na poličke a nebudem ich používať. Ak by som vám ukázala moju momentálnu kozmetickú zbierku tak by ste sa čudovali čo som za blogerku. Veru vyhodila som pomerne veľa vecí a zostali mi len úplne základné produkty ktoré používam každý deň. 

www.bar-bor-ka.blogspot.sk
Bourjois Healthy Mix Foudation neviem ako to máte vy no ja som roky verná tomu istému produktu, Vzhľadom na to , že moja pleť býva ako na hojdačke odvaha v skúšaní nových make upou ide u mňa bokom. Lenže prišiel čas vyskúšať niečo nové a o tomto make upe od Bourjois som počula veľmi veľa. Každý si ho len chváli takže je jasné že má miesto na mojom wishliste. Nepotrebujem už vysoké krytie aj keď teda moja pleť je " šialená " všetky nedokonalosti maskujem korektorom takže stredné krytie tohto make upu by mi mohlo vyhovovať. Zaujímavý je aj výber odtieňov, preto je jasné že ho jednoducho musím vyskúšať. 

Too Faced Chocolate Bon Bons. Ak sledujete beauty novinky tak ste o tejto palete už počuli. Má aj svoje sestry no mňa odtieňmi zaujala práve táto. Obsahuje tiene či už na denné líčenie ale aj večerné. Celková kombinácia farieb je ako pre mňa robená. Hovorí sa že obal často predáva , no v mojom prípade sa veru na obal nepozerám keďže mňa až tam moc nezaujal. Viac ako po obale sa pozerám práve po tieňoch a farebných kombináciách . 

NUXE Reve De Miel Ultra Nourishing Lip Balm aj keď som zástanca klasických balzamov v tyčinke tento ma zaujal. Asi to bude jeho obalom ale ja účinkami ktoré vraj má. Počas leta síce moc po balzamoch nesiaham a keď už siahne prevažne je to nejaký svieži. Tento balzam ma zaujal hlavne tým že je medový a ako vieme med je úžasný pomocník pri problémoch s popraskanými perami- ktoré mňa trápia hlavne počas zimy. Cena je samozrejme tiež priaznivá , dá sa nájsť za dobrú ale aj vyššiu cenu. Pri pátraní človek narazí na rôzne stránky kde tento balzám ponúkajú za výhodné ceny. (splnené: recenzia)

Clarins Instant Light Lip Comfort Oil 03 Red Berry tento olej mám vyhliadnutí asi rok. Už som ho mala aj niekoľko krát hodený v košíku s pocitom idem ho objednať no stále váham. Prakticky celý boom okolo olejov na pery odštartovala práve značka Clarins no a dodnes sú úspešné. Mňa zaujala hlavne príchuť a odtieň red berry. (splnené: recenzia

The Balm Mary-Lou Manizer je tiež kozmetická legenda o ktorej sa hovorí , píše už poriadne dlho. Rozjasňovač je jediná kozmetická vec ktorá mi v mojej zbierke chýba. Bežne ak chcem použiť nejaký rozjasňovač použijem trblietavý oční tie - predsa len musím sa vynájsť. No tento rozjasňovač ma zaujal hlavne zlatým efektom a tým aký je multifunkčný. 

NARS Audacious Lipstick v odtieni Anita ako správna milovníčka rúžov musím mať vo svojom zozname aj nejaký rúž. A od začiatku mi bolo jasné pri akej značke skončím. NARS je značka s ktorou už skúsenosti mám v podobe leskov na pery ( recenzia ) a keďže stále hľadám ideálny prirodzený odtieň pozrela som sa práve do širokej škály odtieňov tejto firmy. 

Makeup Revoution London Flawelss Matte Palette ma zaujala hlavne počtom odtieňov a samozrejme farebnými kombináciami. Na deň preferujem matné tiene ale celkovo viac inklinujem práve k matným produktom a to je jeden z dôvodov prečo ma zaujala táto paleta. 

 ↓

V sekcii beauty ešte zostaneme. K dokonalému líčeniu patria samozrejme aj štetce článok o mojej zbierke štetcov nájdete už na blogu ( tu ). Práve v tomto článku som spomínala , že plánujem obmenu nejakých štetcov. A ako inak pátrala som a najviac sa mi pozdáva značka Real Techniques. 

www.bar-bor.ka.blogspot.sk
Real Techniques Bold Metals 300 Tapered Blush prečo práve tento štetec ? Samozrejme dizajn, povedzme si úprimne celá metalická kolekcia vyzerá úžasne a výnimočne. Tento štetec ma zaujal hlavne svojim tvarom. Určený je primárne na rozjasňovač ale myslím si že využitie by našiel aj ako štetec na púder keď potrebujem zafixovať korektor. 

Na púder je určený jeho kolega tiež z metalickej kolekcie ktorý sa nazýva 100 Archer Powder. Štetec má zaoblené štetiny, ktoré dobre nanášajú kompaktné a sypké púdre. Dobrých štetcov na púder nie je nikdy dosť. Aspoň ja som toho názoru. Púder je základom každého môjho líčenia a ak sa nanáša dobrým štetcom výsledok potom stojí za to. 

Miracle Complexion Sponge. Dôvod prečo ma zaujala práve táto špongia a nie toľko omieľaný beauty blender je samozrejme tvar a ako inak aj cena. Viem dajú sa tieto špongie kúpiť na ebay či v dm no radšej svoje peniaze investujem práve do tejto nezvyčajne špongie. 

Vzhľadom na to že sa líčim skoro každý deň mať dobrý štetec na make up je priam povinnosť. Bez akéhokoľvek nútenia hovorím , že na nanášanie make upu používam obyčajný štetec z ebay ktorý keď som si objednávala nevkladala som doň veľké nádeje. Lenže stalo sa to čo sa môže stať pri akomkoľvek štetci opotreboval sa a postupne z neho začínajú vypadávať štetiny. Čiže pri zapracovávaní make upu mám po tvár samé štetiny zo štetca. No a preto som sa pri svojom pátraní zamerala práve na Foundation Brush od TR. 

Lícenka nie je pre mňa úplne podstatná  pri líčení. V mojej zbierke mám asi štyri lícenky pomerne často sa mi stáva že si lícenku ani len nedám. Dôvod je možno aj ten že mi chýba ideálny štetec. Preto ma zaujal práve Blush Brash ktorý je určení či už na lícenku ale aj na rozjasňovač. 

 ↓

Podstatná je aj starostlivosť o pleť ale aj telo. No aj ja tam mám niekoľko produktov na ktoré si robím zálusk. 

www.bar-bor-ka.blogspot.sk
Dr. Hauschka Clarifying Day Oil čoraz viac sa mi začína páčiť koncept olejov na pleť. Tento olej je priamo určený pre problematickú a mastnú pleť, čiže pre mňa ideálne. Základom starostlivosti je dobý krém na tvár ktorý samozrejme používam každý deň čiže spotrebu mám pomerne veľkú. A preto sa mi páči práve myšlienka olejov. 

Ak sledujete nejaké České blogy poprípade beauty youtuberky tak o Havlíkovom prírodnom zázraku ste už isto iste počuli. Ide o všestrannú masť určenú pre veľmi suchú, problematickú a ekzematickú pokožku. Dá sa použiť aj ako intenzívna maska a to ma na tomto produkt najviac zaujalo. Táto masť je založená na tradičnej receptúre a na poctivom, šetrnom a odbornom spracovaní kvalitných BIO byliniek.

Som veľká fanúšička mydiel na tvár vzhľadom na to , že sa mi moje milované Mylo mydlo míňa pátrala som a zaujal ma Clinique Facial Soap Oily Skin With Dish. Je to mydlo určené pre zmiešanú a mastnú pleť. Chápem že nie každý je zástanca mydiel - zo začiatku som bola skeptik aj ja no keď som začala vidieť pozitívny výsledky svoj názor som okamžite zmenila. 

Jediný zástupca v starostlivosti o telo je značka The Body Shop. Myslím si že nie je potrebné predstavovať podrobnejšie túto Britskú firmu. Kedysi mal The Body Shop zastúpenie priamo na Slovensku v Bratislave mali svoj obchod je škoda, že som sa doňho nepozrela vtedy nebol môj záujem o kozmetiku taký ako je dnes. Výhodou je že značka má zastúpenie v Čechách alebo v Rakúsko takže nie je problém sa ku produktom od nich dostať. Mňa najviac lákajú ich telové maslá ktoré sú legendárne a výber je široký. Keďže toto leto plánujem viac spoznávať práve Rakúsko moja prvá zastávka je jasná.  (splnené : recenzia)

Lush Mask Of Magnaminty jednoducho maska o ktorej hovorí každý a všade. Aspoň ja mám taký pocit. Som milovníčka masiek pre mňa je to určitý relax. Raz týždenne úplne vypnem a ignorujem aspoň na pol hodinu svet okolo mňa. Táto maska je čistiaca obsahuje kaolín a mnoho iných pleti prospešných ingrediencií. 


Darčeky ktoré dostávam prakticky od puberty od svojich starých rodičov sú parfémy. Neviem prečo to tak je no vždy od doby čo som začala chodiť na strednú školu , každý rok na narodeniny poprípade Vianoce dostanem parfém ktorý si samozrejme predom sama vyberiem. Takže do teraz sa mi už nahromadila pekná zbierka, ale nie všetky mám otvorené. Snažím sa otvárať parfémy postupne. Milujem hlavne svieže vône a je jedno aké ročné obdobie práve je. Síce mám doma aj ťažšie parfémy no po tých často nesahám pretože ma z nich začne po chvíľke bolieť hlava.To by som nebola ja aby som nenašla vône ktoré ma zaujali. Preto som si povedala , že ich zahrniem aj v tomto poste.

www.bar-bor-ka.blogspot.sk
Burberry Body prečo práve táto vôňa? Vždy ma lákala značka Burberry no skoro pri každej možnosti ktorú som mala privoňať k parfémom práve tejto Britskej značky boli na mňa až moc ťažké. No a práve parfém Body by mala byť odľahčená kombinácii tónov ako sú : frézia,broskyňa,ruža,vanilka atď. Takže práve preto patrí tomuto parfému miesto v mojom zozname. 

 Aby nebol môj wishlit len o sviežich citrusových letných vôňach mám to pre seba aj niečo " ťažšie "- chápte to tak , že každý z nás má iný vkus a preto parfém ktorý obsahuje tóny kvetou môže byť pre niekoho ľahký a príjemný no pre mňa pomerne " ťažký " prevažne určený na večer. No a presne takým parfémom je pre mňa Chloé See by Chloé Si Belle. Už dávnejšie som dostala moju vysnenú Chloé See by Chloé po ktorej som túžila niekoľko rokov a konečne na ňu prišiel rad. Na trhu je niekoľko vôni tejto značky a ani neviem prečo práve inklinujem práve ku týmto. Možno to bude obalom no skôr práve obsahom jednotlivých parfémov a ich zloženiu. Tento parfém obsahuje : listy brezy, nerolin, kvet pomarančovníka, gardéniu, biele pižmo. 

Calvin Klein CK One Summer 2014 ide o unisex vôňu čiže vhodnú pri už pre ženy ale aj mužov. Každoročne vychádza CK práve v edícii summer. Tento rok je v edícii dobrodružstva kde je v zložení napríklad zelené jablko, limetkové mojito, jalovec, kokosové mlieko atď. No mňa už minulý rok zaujala práve vôňa ktorá vyšla v roku 2014 ktorá je inšpirovaná horúcim pieskom , dobrými drinkami no taký letní ideál. Parfém obsahuje : grapefruit, melón, limetku, fréziu, teqilu, cukor, kokosové mlieko a céder. (splnené: recenzia)

Frais Monde Berries Parfumed Oil. Viac ako samotná vôňa ma zaujal práve koncept toho , že ide o olej ktorý slúži ako parfém. Vraj aj výdrž takéhoto oleja je pomerne slušná a hravo prekoná niektorý parfém. Moc som sa o tomto voňavom oleji nedozvedela ale zaujal ma hlavne tým že by mal voňať po lesných plodoch a hlavne je to olej. Ak máte s podobným produktom skúsenosť, neváhajte a napíšte do komentáru. 

Raz niekto veľmi múdri povedal , že v každej zbierke ženy by mal byť aspoň jeden produkt od značky Chanel. Zvyčajne to je legendárny červený rúž no mňa viac láka práve vôňa ktorou je konkrétne Chanel Chance Eau Fraiche. Ide o veľmi nezvyčajný parfém ktorý obsahuje : citrón, pižmo, hyjacint, jazmín, tiver, ambra, drevo. Parfém bol uvedení na trh v roku 2007 a hneď sa stal veľmi obľúbeným hlavne počas leta kedy je vôňa všadeprítomná a dlhotrvajúca. 


Viem už je toho asi veľa no verte blížime sa do vytúženého cieľa. Mám tu poslednú kategóriu na mojom wishliste a to sú dekorácie. Počas leta plánujem radikálne prerábať, vzhľadom na to že žijem z rodičmi budem prerábať len izbu. Čiže nová farba na stenách , nové tapety a hlavne nové dekorácie na ktoré som maniak. Milujem nakupovanie dekorácii-  ktoré sú síce zbytočné hltače prachu no jednoducho neodpustím si to. Preto už teraz pátram a hľadám čo by sa mi do izby hodilo. 

www.bar-bor-ka.blogspot.sk
Ikea Gestalta dekoračná figúrka z dreva. Pre niekoho možno strašidelné no mňa táto figúrka zaujala na prvý pohľad. Už presne viem kde bude jej miesto, podľa mňa sa bude dať využiť aj ako mini vešiak na šperky hlavne na náhrdelníky a možno aj na prstene alebo náramky, Keďže s rukami by sa mal dať hýbať nevidím v tomto žiadny problém. 

H&M Home vzorovaný porcelánový hrnček no fajn toto úplne nie je dekorácie do izby ale aj hrnček sa vždy zíde. Prakticky som rodinný ničiteľ všetkých hrnčekov , pohárov no najlepšia som v ničení pohárov na víno to mi ide najlepšie. Zaujal ma hlavne vzor ktorý je jednoduchý ale pri tom veľmi zaujímavý. 

H&M Home Tónovaná karafa čo ma zaujalo na tejto karafe? Jednoznačne ombré vzhľad podľa mňa je to pekné oživenie stola. No ja si viem túto karafu predstaviť aj ako vázu keďže som milovníčka živých kvetov a hlavne tulipánov už ich vidím práve v tejto karafe. 

Rôznych mís nie je nikdy dosť H&M Kovová miska ma upútala okamžite ako som začala pozerať eshop. Páči sa mi jej jednoduchý dizajn a najlepšie je metalická. Mám jednoducho metalické obdobie takže pozerám hlavne doplnky v tomto štýle. 

H&M Košík z kovového drôtu mám na pláne využiť ako úložisko čajových sviečok. Doteraz ich mám v obyčajne krabici ale keďže som sviečkový maniak potrebujem ich mať po ruke. 

Ikea Godmorgon všestranná priehradka ktorá slúži hlavne na kozmetiku. Je pomerne veľká čiže by sa do nej mali zmestiť štetce , rúže ale aj palety s očnými tieňmi. 

Ikea Socker mini skleník. Som úplný antitalent na pestovanie hoci akých rastlín. Paradox celý svoj život žijem na dedine v dome s veľkou záhradou. No vypestovať odo mňa napríklad paradajku neočakávajte. Jednoducho povedané mne uschne aj kaktus. No práve tento skleník chcem na kaktusy ktoré tak tiež zoženiete v Ikeii. Videla som niekde fotku kde bol práve podobný sklení a v ňom asi štyri kaktusy a celé to bolo položené v roku izby. Takto si predstavujem aj ja svoj skleník no je otázne či sa kaktusy dožujú aspoň Vianoc- heheh. 

Yankee Candle Fresh Mint ide o sviečku z limitovanej edície a hneď ako som ju ovoňala povedala som že bude moja. Je škoda že sa vyrába len sviečka keďže ja mám veľmi rada vosky kde je práve možnosť častého striedania vôni a samozrejme vosk je lacnejší. No ale táto mätová sviečka ma jednoducho dostala. Ak raz vyskúšate Yankee Candle zaručujem vám že už nič iné nebudete chcieť. 


↓↓↓


Ak ste sa dostali až sem musím Vám zagratulovať. Vydržali ste to so mnou až do úplného konca. Spísať tento wishlist dalo zabrať aj mne. Keď som si pozrela čo všetko sa opäť nazbieralo je to neuveriteľné. No treba snívať a treba si svoje sny aj plniť. Takže verím že dohľadne dobe budem môcť z tohto môjho veľkého zoznamu veselo škrtať produkty. :)


No a vy mi napíšte dole do komentáru po čom túžite najviac ? A čo vás z toho wishlistu zaujalo?
Budem sa tešiť na všetky komentáre. 



♥ 

4 komentáre:

  1. Burberry Body je aj na mojom wishliste. Mala som ju už vo vzorkách a sedí mi :). Od Yankee by som najbližšie chcela Soft Blanket, lebo tú vôňu zbožňujem vo voskoch a proste v mojej zbierke musí byť:).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som tento parfém voňala kedysi v obchode a od tedy nosím jeho vôňu ako si zafixovanú v hlavne no už teraz plánujem jeho kúpu. Soft Blanket je vôňa ktorú som mala ako úplne prvú v podobe vosku no nejako som si s ním nesadla dodnes mám ešte polovicu jednoducho nie som na tie čisté vône. Viac inklinujem práve ku citrusovým vôňa naposledy som obohatila svoju zbierku o vosky: lemongrass and ginger, pineapple cilantro. :)

      Odstrániť
  2. Gestalta mám doma, síce som ho kupovala v umeleckých potrebách. Učila som sa na ňom kresliť figúru a poslúžil aj počas sviatkov ako dekorácia (vianočnú guľu držal v rukách) :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to je super nápad použiť ho ako Vianočnú dekoráciu. :)

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.