piatok 11. marca 2016

Make Up Revolution London | Focus & Fix Eyebrow Shaping Kit


Čo vy a obočie ?

Ja som zvyčajne používala len klasickú ceruzku určenú na obočie a k tomu transparentnú riasenku na fixáciu . Sem tam som použila len obyčajný matný očný tieň jednoducho čo som mala po ruke to som použila . Nejako som to moc neriešila aj keď sa hovorí že obočie je ako rám tváre čiže je potrebné na jedno úprave dbať . Ja som sa rozhodila že vyskúšam set na obočie od Makeup Revolution . 



Dlho som sa rozhodovala ktorý odtieň si vybrať . Asi to poznáte podľa ilustračných fotografií na akomkoľvek eshope sa moc spoliehať nedá . Všeobecne sa na takéto fotky ani nespolieham vždy si daný produkt ktorý sa mi páči sama nájdem podľa swatches je to istejšie aj keď už aj podľa takýchto fotiek som sa niekoľkokrát sklamala . Takže treba len dúfať že správny odtieň trafíte . Ja som si nakoniec vybrala odtieň medium dark . Čo teda bola správa voľba aj keď som zo začiatku mala obavy či som vybrala správny odtieň . Malá čierna krabička obsahuje tri púdrové farby a jeden priesvitný vosk na fixáciu a dlhšiu výdrž . Výhodou určite je aj malá pinzeta a štetec ktorý je skosený a aj pomerne dobrý . Síce je malí a horšie sa s ním manipuluje ale myslím si že v situácii núdze postačí.


Ako je už asi jasné set obsahuje tmavú hnedú , strednú hnedú a potom úplne svetlú ako inak hnedú . Tým že mám tmavé obočie kombinujem dve farby bližšie ku koreňu nosa si dáva stredne hnedú a ku koncu očného oblúka zase úplne tmavú . Sem tam kombinujem dve farby zvyčajne to závisí od času ktorý na úpravu obočia mám . Tiene sú klasické ako pri bežných očných tieňoch , jemne prášia ale pigmentácia je dobrá priam nadpriemerná . Určite som nečakala takúto vysokú pigmentáciu akú tieto tiene majú . Osobne som to po prvý krát dosť prehnala keďže som úplne nevedela čo očakávať a zo štetcom som razantne siahla do produktu no potom som si všimla , že na tiene musím ísť veľmi opatrne a zľahka aby som nevyzerala ako zmaľovaná . Takže rada aj pre vás - veľmi , veľmi opatrne manipulujte aby ste obočie nemali ako " brežnev " .  Čo sa týka výdrže tak vďaka fixačnému vosku ktorý je v sade vydrží farba na obočí celý deň . Nebadala som žiadne opadávanie ani nič podobné .


Určite je potrebné ale obočie fixovať , neviem si úplne predstaviť čo by sa udialo po niekoľkých hodinách ak by obočie nebolo dôkladne zafixované . Pokiaľ som nemala túto sadu svoje obočie som fixovala obyčajnou priehľadnou riasenkou ktorá je určená práve na obočie ale zistila som , že vosk mi vyhovuje omnoho viac . Jednoducho vosk mi viac na obočí sedí a mám aj lepší pocit , že sa moje obočie počas celého dňa nikam nepohne tobôž sa farba neroztečie . Takže pre mňa je jednoducho povedané vosk istota na ktorú sa vždy môžem spoľahnúť . Určite ale nie je vodeodolný ani vosk a ani tiene ale to sa asi dá nejako čakať . No ale zase nejaký jemný dážď to určite prežijem . Jednoducho povedané určite sa nechodte kúpať niekde do bazénu aj s namaľovaním obočím - neprežilo by to. Ale ja osobne som ani neočakávala to že tento set bude vodeodolný nepotrebujem to takže túto vec moc neriešim .Výhodou tejto sady je aj pomerne veľké zrkadlo , teda na dôkladnú úpravu ako stvorené . Celkovo je sada skvelá aj na cestovanie keďže v jednom balení nájdete tri rôzne farby , vosk , pinzetu a celkom obstojný štetec takže ako hovorím set ideálny na cesty . Aj balenie je pekné - aj keď ide o plast je pomerne tvrdý čiže odolný . Viem to posúdiť keďže balenie prešlo mojimi rukami a mne ako je zvykom všetko vždy padne . Takže balenie prežilo všetky záťažové testy ktoré som pri jeho používaní dodnes vykonala . Upozorňujem všetko to bola len náhoda , nikdy takéto veci nerobím naschvál jednoducho som len "fest" nešikovná. Takže ak hľadáte nejaký fajn set na obočie za rozumné peniaze určite môžem za mňa tento odporúčať . Odtieň som si vybrala taký aký potrebujem balenie je veľmi pekné a hlavne skladné . Čo viac si môže človek vlastne priať .

Focus & Fix Eyebrow Shaping Kit  stojí 4,87 € a jeho hmotnosť je 5,8 gramu .


A čo vy a obočie ? Aké produkty radi používate ? Máte skúsenosť s touto sadou ?

Určite mi napíšte dole do komentáru budem sa veľmi tešiť .










--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Predchádzajúce recenzie na produkty od značky Make Up Revolution :

I ♡ Makeup | I Am In Love
Make Up Revolution | Amazing Lipstick


Produkty mi boli poskytnuté k recenzii zastúpením značky . Za čo veľmi pekne ďakujem . 

7 komentárov:

  1. Mne sa už stalo pri make upe že mi nesadol bol dosť tmavý a to som si ho pred kúpou dlho pozerala po google kukala rozne recenzie aj zo zahraničia ale moc to nepomohlo ,..fotka je fotka a na živo je to zas inak ach ... ja mam jeden set od oriflame na obočie ale nejako mi to nevyhovuje kde su pudrove tiene, lebo ja si potrebujem namaľovať na koži lebo chlpky skoro nemam tak tieto mi nevyhovujú. A hlavne potrebujem že ked si pretriem cez deň napr po obočí aby mi tam aj držalo a nie aby sa mi spravila cez čelo čiara ako to bolo pri paletke od miss sporty uf... a teraz som spokojna stym gelom od milani je super ...ale vieš čo moc nerozumiem? že prečo si ženy ktoré majú tmavé obočie čo im ho je dostatočne vydno farbia? keby mam take tak som rada že to nemusím joooj:-D je to otrava

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to je mi teda ľúto dúfam že make up nebol príliš drahý to by ma mrzelo ale ako píšeš nie je nad tým keď nejaký produkt reálny držíš v rukách a obzvlášť ak sa jedná o make up ten som si ešte v živote nekupovala cez internet nemám na to jednoducho odvahu . :)
      Tento set je fajn vosk ktorý obsahuje drží obočie dobre teda ak nanesiem silnejšiu vrstvu ... O nejakom farebnom géle na obočie premýšľam aj ja takže ďakujem za typ .
      Tak ja napríklad nám tmavé obočie ale u koreňu nosa ho mám pomerne riedke takže si ho potrebujem dorobiť, ak by som mala všade rovnako chĺpkov tam ver že sa ho fixujem len voskom no lenže s týmto som sa nenarodila a preto si obočie dokresľujem . Ale je to veľmi osobné niekto má rád výrazné obočie a niekto zase nie . :)

      Odstrániť
  2. Paletka vyzerá luxusne a má aj dosť odtieňov. A to že jemne práši, sa asi pri suchých produktoch vylúčiť nedá a vosk to určite zafixuje. Podstatné je, že ti sadli farby :o) Ja produkty striedam. Mám duo pre tmavovlásky od Essence, ktoré fixujem špirálou Make me brow taktiež od Essence, alebo Eyebrow filler od Catrice . Sem tam použijem aj ceruzku od Essence aj s kefkou na konci (opäť Essence), to hlavne keď sa ponáhľam a musí to byť frk-frk. Mám aj nejaký tmavohnedý vosk v paletke od Elfu, ale ten je moc tmavý, takže je nutné ho kombinovať s ovaný.
    nejakým svetlejšim produktom a na to musím mať čas, takže ten používam len sporadicky. Ale zas drží ako prik

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To sa mi na nej páči že má viac odtieňov jednoducho si dokážem vybrať a to mne vyhovuje . Tak na ten gél Make me brow od Essence pokukujem keďže by to mala byť lacnejšia náhrada za Benefit Gimme Brow na ktorý si ale tiež robím " chúťky " takže na začiatok by som rada vyskúšala niečo lacnejšie hlavne aby som zistila či mi koncept farebnej riasenky na obočie vyhovuje . :) Na trhu je ale more verí na obočie ak človek dobre pátra a hľadá nachádza rôzne poklady . :D

      Helenka to sa občas stáva nič sa nedeje - želám ti krásny týždeň . :)

      Odstrániť
  3. Som to odklepla a zabudla sa rozlúčiť. Neviem či mi to tam aj nejako nerozhádzalo, tak prepáč:o) Pa pa

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vypadá dobře, už jsem ho viděla i u jiných blogerek a popravdu mě zaujal na tolik že bych si ho v budoucnu ráda pořídila. Nerada nosím silné obočí, přijdu si v tom divně a ani se mi to nelíbí, takže si myslím že bych všechny odstíny stejně nevyužila.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak som rada že si ti recenzia páči . Za mňa je tento set super ako som povedala výhodou je široká škála farieb ale aj balenie tým aké je malé ideálne na cestovanie . Nemusíš tiene používať len na obočie ja som už niekoľkokrát využila paletku normálne na líčenie očí takže sa nemusíš báť že tiene nevyužiješ ... :)

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.