utorok 16. februára 2016

Grammy Awards | Red Carpet

zdroj
Každoročne sa koná veľkolepá akcia Grammy ktorú organizuje National Academy of Recording Arts and Sciences a tento rok je to už v poradí päťdesiaty ôsmy ročník . Ceny sú už rozdané víťazi známy pre mňa osobne skoro žiadne prekvapenie sa nekonalo ale čo je viac zaujímavé je samozrejme červený koberec , na ktorom sa to hviezdami v noci len tak hemžilo . 

Priznávam tento rok som z niektorých prítomných dám nebola až taká uchvátená ale aj tak sa našlo pár adeptiek ktoré mali vážne pekné šaty . Preto som si povedala , že sa o ne s vami podelím a určite mi napíšte dole do komentáru ktorá z prítomných dám sa páčila najviac vám . 

Toto je teda môj výber toho najlepšieho . :)

Adele

Alessandra Ambrosio

Ariana Grande

Ellie Goulding

Chrissy Teigen and John Legend

Lauren Daigle

Selena Gomez 

Taylor Swift 
Kaley Cuoco

Serayah

Čo sa týka hviezdy večera za mňa mám dve adeptky prvou je jednoznačne Taylor Swift ktorej šaty sú famózne ale ako je už zvykom u Taylor jej vkus je skvelý čiže je vždy na podobnej akcii dobre oblečená a potom sa mi ešte veľmi páči aj Kaley Cuoco ktorá zvolila veľmi pekný model .



A vám sa najviac páčil kto ?
Určite mi napíšte dole do komentáru , budem sa veľmi tešiť .







zdroje fotografií : vogue.com , time.com , www.news.com.au

4 komentáre:

  1. Taylor je moja favoritka, ale nádherné šaty mala aj Adele. :)

    http://tobecreativehasnolimits.blogspot.sk/
    Pozývam ťa na moju Valentínsku giveaway. Budem rada ak sa zapojíš. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Taylor bola vážne TOP ! Čo sa týka Adele tak podľa mňa tak ona ešte zle oblečená nebola aspoň nie od tej doby čo sa vrátila späť na scénu .

      Odstrániť
  2. Ak by som si mala vybrať tak Ellie a Selena majú najkrajší outfit.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je vidno že každý má iný vkus mne sa práve tieto dve slečny až tak tentokrát nepáčili . Ellie už mala na sebe oblečené aj lepšie kúsky a čo sa týka Seleny tak neviem moc sa mi tie šaty na nej nepáčia aj keď zase farba je krásna len strih nič moc ... :-)

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.