štvrtok 5. novembra 2015

PUPA MILANO I´M MATT LIP FLUID




Ahojte . :)

Pred nejakým časom som Vám ukazovala v recenzii matný rúž ( tu ) od Pupa Milano
A dnes tu mám jeho sestru , svetlejšiu ale zase matnú v odtieni 090


Po tom ako som dostala svoje pery opäť do kondície vytiahla som matné rúže . V tomto prípade ide o rúž v ružovom odtieni . Konzistenciou je úplne identický ako aj predchádzajúci rúž . Ide o krémov konzistenciu s ktorou sa narába veľmi dobre . Odporúčam rúž nanášať skôr štetcom na pery , aj keď aplikátor nie je zlý mne osobne sa v tomto prípade lepšie pracuje zo štetcom . Predsa len s ním sa dostanem aj tam kde s aplikátorom už nemám šancu . 


Ako pozerám na fotke sa odtieň tvári pomerne výrazne ružovo . V skutočnosti to až tak výrazne ružová nie je . V ružovej je pridaná kvapka tmavej ako keby ružovej  preto sa na mojich perách tvári pomerne prirodzeno . Nude rúže na pery doma moc nemám , ak dobre rátam mám asi tak dva čiže už podľa toho je jasné že omnoho viac mám rada výraznejšie farby . Nie síce nejaké extravagantné všetko sú to farby v medziach denného nosenia . Takže aj toto ja taká farba , na bežné denné nosenie . Kedy nechcem až tak moc pútať pozornosť . 


Čo sa týka pigmentácie tak tá je super . Vzhľadom na to , že ide o matný rúž očakávať zlú pigmentáciu by bol hriech . V tomto prípade aj je potrebné dať aspoň silnejšiu vrstvu aby rúž dôkladne na perách vynikol . Výdrž je skvelá , aj keď pri tomto rúže mám pocit že je menšia . Rúž vydrží približne 5 hodín ako tak bez pohnutia potom sa začne strácať z pier .
 Stráca sa  od stredu čo teda nie je bohvie čo - aj keď je možné vrstviť  ho . 
Teda ak sa rúž stratí jednoducho nemusím nič odlíčiť ale bez problému nanesiem ďalšiu vrstvu.
Vrstvenie u predchádzajúceho nešlo . Tento efekt prikladám aj k tomu že farba nie je až taká výrazná a preto je možné naniesť po pár hodinách novú čerstvú vrstvu bez toho aby som musela niekde pri sebe nosiť produkt na odličovanie.


Určite treba očakávať jednu vec - rúž pery vysúša . Ide predsa len o matný produkt . Takže treba dôkladne pred aplikáciou pery hydratovať a zvyšní balzám potom zotrieť z pier . 
Čo sa týka balenia tak to je pekné , všeobecne vyrába Pupa Milano pekné obaly . Milujem ten detail pusinky na prednej strane . Klasický penový aplikátor tiež nič nepokazí ale ako som už spomínala omnoho lepšie je v tomto prípade pracovať zo štetcom na pery . Na môj vkus je aplikátor až moc veľký a nedostanem sa s ním až ku kútikom . Preto preferujem viac štetec - síce to s ním trvá dlhšie ale celkový vzhľad je potom lepší . Rúž schne pomerne rýchlo čiže treba pracovať tak aby jedna časť nezaschla ešte pred dokončením . Inak si myslím že ak chcete investovať do produktu tejto značky neviete čo si vybrať tak práve rúže sú skvelá voľba . 

I´m Matt Lip Fluid stojí 7,95 €4 ml a zakúpiť sa dá v predajniach Pupa Milano . 

Určite mi napíšte či máte od tejto značky doma nejaké produkty a poprípade aké sú to ?
Rada sa pri ďalšom svojom nákupe inšpirujem . :)



Budem sa tešiť , s pozdravom Barbora . 


xxx 

2 komentáre:

  1. fuuu ja som si povedala že matne lesky už nekupujem lebo mam ten od sleek ktorý vysuša a teda nezvyknem si nato asi nikdy:)inak maju pekne sýte farby s dobrou pigmentáciou

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak ja mám od sleek jeden tekutý rúž a potom klasický matný rúž a ja ich veru môžem. :) Pravdou je aj to nie každému takéto produkty sedia , ja na matné rúže teda dopustiť nedám . Veru , veru na výber je toľko farieb že už teraz premýšľam akú novú by som chcela do zbierky . :)

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.