nedeľa 4. októbra 2015

Pupa Milano I´m Matt Lip Fluid



Zavítala som do predajne Pupa Milino s tým , že sa idem len pozrieť na nejaké kozmetické novinky a aj na stálu kolekciu . Vzhľadom na to ako málo často do Pupy chodím nemám v tom nejaký prehľad čo je novinka a čo stála kolekcia . A ešte som tam išla za účelom pozrieť nejaký pekný darček kamarátka k narodeninám . Samozrejme odišla som bez darčeku ale odniesla som si pre seba hneď dva rúže . 

Preto Vám dnes jeden z nich ukážem . 


Ide o rúž z kolekcie I´m Matt je to tekutý matný rúž . Tým ako sa nám vonku ochladzuje a máme tu už  jeseň častejšie siaham po matných produktoch na pery . Síce takéto produkty pery vysúšajú ale jednoducho ten matný pocit stojí za to . Vybrala som si odtieň 093 rúž je bez názvu čo mi príde ako škoda ale s tým ja nenarobím nič . Na výber je hneď z niekoľkých farieb cez nevýrazné neutrálne až po výraznú červenú . Ja som zalovila vo vodách podľa mňa jemne výrazných . V mojej zbierke mám prevažne ružové odtiene a tie sa moc na toto ročné obdobie nehodia , preto som siahla po vínovom odtiene ktorý doma ešte nemám . No mám ale nie je to taký odtieň ktorý som si vždy predstavovala. Určite to nemal byť odtieň moc do červena , sama som sa ešte nestotožnila s tým aký odtieň červenej mi najviac sedí . Preto som išla viac do vínovo hnedej .


Rúž má klasický leskový aplikátor s ktorým sa sme osobne pracuje dobre . Aj keď na doladenie vždy ešte používam štetec na pery s ním som si viac istá . Predsa len ide o matný produkt ktorý po pár minútach zaschne . Rúž schne pomerne dosť dlho , takže sa s ním dá dlho pracovať . Vrstvenie je už problém , nie je to ako klasický rúž alebo lesk - tento matný tekutý rúž sa vrstviť moc nedá . Keďže ak raz produkt zaschne navrstviť sa nedá . Treba rúž odlíčiť a naniesť nanovo . Ale to je osud všetkých matných rúžov a obzvlášť tých tekutých . Jednoducho s týmto treba vždy rátať . 


Pigmentácia je skvelá . Ešte som nezažila žiadny matný rúž ktorý by bol zle pigmentovaný . Takže aj v tomto prípade to tak je - pigmentácia je super . Jedna vrstva a rúž zo seba vydá to čo má .  Ako som povedala farba je skvelá , vzhľadom na to , že som rúž v obchode vôbec neskúšala na ruke zamilovala som si ho hneď . Nie je to taká ta klasická vínová . Má niečo z hnedej ale aj ružovej . Takže je špecifická . A to som chcela . Odtieň je na perách výrazný . Ale zase nie je až taký do očí bijúci , ak hľadáte vínový odtieň ktorý ale zase nebude svietiť tak myslím si , že toto bude správna voľba .  



Pery rúž jemne vysúša ale to je bežný jav pri matných produktoch . Vždy si pred použitím tohto rúžu poriadne zhydratujem pery aby som ich po aplikácii nemala suché . Samozrejme suché ich mám , ale nie je to nič čo by sa nedalo nejakým spôsobom prežiť . Na ten pocit si treba jednoducho len zvyknúť pre ten krásny matný vzhľad to stojí . Balenie je veľmi pekné aj keď nepraktické . Vzhľadom na to , že na lesklom obale sú vidno všetky dotyky . Lenže to nie je nijaká vada , len občas v mojom prípade je obal riadne ako to povedať slušne - ušpinený no darmo . Čo sa mi vážne páči je mini detail pusinka na obale cez ktorú je vidno odtieň rúžu . Je to vážne úplne nezmyselní detail ale mne sa veľmi páči . 

Celkovo hodnotím tento rúž pozitívne a vlastne som pomerne rada že som asi po sto rokoch zavítala do Pupy a konečne ma niečo aj riadne zaujalo . A už čoskoro sa môžte tešiť na recenziu ďalšieho takéhoto rúžu . 

Produkt I´m Matt Lip Fluid stojí 7,95 € a má 4 ml . Zakúpiť sa dá v kamennej predajni Pupa Milano.


zdroj : www.pupamilano.sk

Na výber je široká škála odtieňov od jemných až po tmavé . 


A čo vy a Pupa ? Máte túto značku radi ? Aké produkty používate ? Určite mi dajte vedieť dole do komentáru budem sa tešiť . 



S pozdravom Barbora . 

xxx


6 komentárov:

  1. Ten je úžasný a pigmentace je dokonalá, dost mě mrzí, že u nás není Pupa k dostání, protože mají fakt super věci :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak je skvelý :) určite nemusíš zúfať máte tam lepšie obchody ako mi u nás . Ja závidím Sephoru to je niečo čo nám tu na Slovensku chýba . Pokojne ak by sa to dalo mení Pupu za Sephoru a to okamžite . :)

      Odstrániť
  2. pekny je velmi Barborka ale ja si zvyknut nemožem na tie suche pery nedavno som si jeden kupila a je to pre mna hruza:)))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nie každý je na ten suchý pocit . Ak Ťa trápia suché pery alebo podobný problém potom sa ani nečudujem . Treba tomu nechať čas . Svoj prvý matný rúž som asi tri mesiace nosila len doma aby som si zvykla na suché pery a až potom som s ním vyšla medzi ľudí . Nezatracuj ho hneď - musíš mu dať šance keď si si už taký rúž kúpila bola by škoda aby ležal len tak niekde v šuplíku . :)

      Odstrániť
  3. Ja som ho vyskúšala včera....krásna farba aj konzostencia ale po hodine som mala tak nesnesitelne suche pery scvrknute a začalo sa farba šúpkať...takže išiel dole a hneď som si dala hrybú vrstvu balzamu...takže za mňa nie

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ak nie si zvyknutá na matné rúže alebo tekuté rúže je to podľa pomerne normálny jav . Zo začiatku sa to stávalo aj mne ale nie s týmto rúžom . Pery som mala vysušené ako ti hovoríš po hodine a to je jednoznačne nepríjemné . Vždy keď si dávam matný rúž / tekutý rúž vždy si robím peeling pier a aspoň pol hodinu pred nanesením si dám hrubú vrstvu hydratačného balzamu . Pery nemám potom vysušené a aj rúž sa správa príjemne a drží celý deň ... :)

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.