pondelok 28. septembra 2015

Real Techniques Shading Brush


Konečne aj v mojej zbierke . Tak nejako by sa mohol volať názov dnešného článku . 

Real Techniques je podľa môjho legendárna značka , aspoň raz ste nejaký štetec tejto značky registrovať museli - či už čo bol článok alebo video . Jednoducho Real Techniques pozná každý a keby ste nepoznali tak dnes spoznáte . Značku založili Sam a Nic Chapman (pixiwoo ) britské vizážistky a sestry v jednom . Značka kombinuje high-tech materiály s inovatívnymi tvarmi spolu s ktorými dosiahne make - up dokonalí vzhľad . Všetky štetec sú syntetické. neuveriteľne mäkké a ručne skosené . 


Toľko som o tejto značke počula , videla a čítala že som si nakoniec povedala - objednám si niečo aj ja a uvidím či budem taká nadšená . Pokiaľ som sa moc nelíčila štetce som skoro vôbec neriešila. Jednoducho som si nanášala make - up prstami a na očné tiene som používala tie nechutné penové čudá čo sú priložené skoro v každých očných paletkách alebo sa  nejakým spôsobom dostali ku mne .
Vekom som ale prišla chuť štetcom . Samozrejme make - up sa s takým štetcom nanáša omnoho lepšie ako rukami a veľký bonus je aj to , že nie som celá špinavá . A s tieňmi sa lepšie pracuje ak mám po ruke štetec a nie len tú penovú náhradu . Nikomu teraz nejdem nútiť filozofiu toho že štetce sú skvelé a každý ich doma musíme mať . To nie  je jasné že nie všetko čo vyhovuje mne bude vyhovovať aj Vám. Výber štetcov tejto značky je široký . Či už použitím ale aj cenou . Od tých lacných úplne prvých z kolekcie až po tie najdrahšie úplne vymakané z poslednej bold metals kolekcie .  


Pomerne dlho som váhala aký štetec chcem . Nakoniec som si vybrala  Shading Brush čo je veľmi multifunkční štetec . Má niekoľko využití . Skvelo sa s ním nanášajú tiene na celé pohyblivé viečko ale aj aj do kútika oka . Ale čo sa s ním ešte lepšie robí je tzv . blending rozmazávanie prechodov farieb a ich následné prepojenie . Zo štetcom sa mne osobne pracuje veľmi dobre . Či už sa jedná o samotné nanášanie alebo o blending . Tým že štetec nie je veľký skvelo sa drží a samozrejme aj štetiny sú menšie čiže sa skvelo dostanem všade kam chcem . 


Štetec sa na prvý pohľad zdá že je plochý ale úplne to tak nie je . Síce plochý je ale štetiny sú zastrihnuté do oblúka a preto je štetec pri istom držaní a blengingu guľatý . Štetiny sú vyrobené zo syntetiky na dotyk sú veľmi príjemné . S niektorými štetcami čo mám doma má problém a to taký že štetiny sú  hrubé a dosť škriabu viečko pri nanášaní očného tieňu . Drobca mám doma už nejaký čas a prala som ho už tiež niekoľkokrát a vždy po každom líčení štetec čistím sprejom od Ebelin a dodnes z neho nevypadol ani jeden chlp . Aj keď hneď pri otvorení krabice  z neho asi dve štetiny vypadli ale to je jasné preprava a podobné veci zanechajú svoju stopu . Od tej doby štetec nijako neopadáva a všetko drží tak ako má . 


Čo sa týka vzhľadu ten sa mi pozdáva . Ako milovníčke fialovej farby sa teda do vkusu veľmi trafili .
Tiež sa mi pozdáva gumený koniec na štetci omnoho lepšie sa drží . Tým že na konci rukoväte je guma štetec sa vôbec nešmýka . Čo sa len mrzí je tlač na štetci , už keď mi prišiel domou boli niektoré písmená ako keby ošúchané , zvyčajne sa to stáva pri veciach ktoré sa viac používajú . Určite štetec nepoužíval len jednoducho sa ku mne dostal asi nejaký kus ktorý vyšiel z tlačiarne zle vytlačení . Nie je to vec ktorú by som nejaký spôsobom prežívala , len to trošku zamrzí pri cene ktorú štetec stál . Ale zase nekupovala som štetec na to aby som sa naň len pozerala , takže je jasné že časom nápis zmizne úplne . Kedy to bude ale neviem , ešte stále je ale viditeľní . 

Celkovo ale štetec hodnotím pozitívne . Pracuje sa mi s ním skvele a aj materiál je super . 
A asi budem v dohľadnej dobe potrebovať svoju zbierku rozšíriť . :)

Real Techniques Shading Brush  stojí 7,95 € a objednávala som zo stránky pinkpanda.sk . Kde majú veľmi široký výber štetcov Real Techniques . 



P.S : 

Ale ak sa Vám nechce dávať pomerne vysoké sumy za štetce môžem dať svoj osobný typ . Veľmi rada používam aj štetec značky e.l.f. . Ktoré sú svojou cenou pomerne dostupné ale zase kvalitou je to horšie . Mám doma niekoľko štetcov a pár som ich už aj vyhodila približne po roku a pol používania . Jednoducho štetiny už na očiach a tvári nepríjemne pichali a preto som sa ich radšej zbavila . Fajn sú samozrejme aj štetce dostupné v dm drogérii a to presnejšie Ebelin štetce aj keď na môj vkus výber je chabý . 



A čo vy a štetce ? Určite mi napíšte či a aké používate ? A aké sú vaše skúsenosti zo značkou RT?


Budem sa tešiť na všetky komentáre . 


♥ 

Vaša Barbora . 


xxx 


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.