utorok 27. októbra 2015

Novinky z dm drogérie


Novinky a opäť samé novinky . 
Jeseň je už tu a ukazuje sa nám vo svojej plnej paráde . Počasie je ako na hojdačke preto si človek musí vyčarovať náladu iný spôsobom . A preto tu mám novinky z dm -ka .
Tak poďme hneď na to , čo s tentokrát pre nás naše dm - ko pripravilo .



Toto počasie si vyžaduje aby sme pery chránili omnoho intenzívnejšie . Preto sa už v regáloch nachádza toto maslo na pery od Balei . Jeho krémovo - maslové zloženie obsahuje hodnotné bambucké meslo a kokosový olej ďalej sa nachádza včelí vosk a karnaubský vosk (vosk z brazílskej palmy) . Vďaka svojej konzistencii sa ľahko nanáša a pery zanechá hodvábne jemné .
Maslo na pery , 19 ml , 1,89 € .


Pleti treba tiež dopriať . A masky sú na to najlepšie . Treba si oddýchnuť vyložiť nohy a dať si voňavú a príjemnú masku . Ošetrujúca maska s levanduľovo-penovou textúrou polichotí nielen pleti, ale i čuchovým bunkám . Levanduľový olej z oblasti Provance vám zaručí po nanesení neobyčajne blahodarný moment. Ak preferujete oleje či už na telo alebo ako v tomto prípade na pleti je tu pre Vás krémovo - olejová maska tiež od značky Balea . Vďaka hodnotným lipidom z argánového oleja, oleja z hroznových jadier a bambuckého masla ju ochráni pred vysušením .
Už čoskoro v predaji ! 
Maska " Ľevandulová pena " , 2 x 8 ml , 0,99 € .
Krémovo - olejová maska , 2 x 8 ml , 0,59 € .


Čo by to bola jeseň bez nejakej tej limitovanej edície . Táto voňavá sada ktorá sa skladá zo sprchového gélu a telového mlieka osvieži telo počas zimného počasia . Kombinácie voňe mučenky a ruže Vás zaručene dostane .
Sprchový gél " Frost Flower " , 300 ml , 0,99 € .
Telové mlieko " Frost Flower " , 200 ml , 1,69 € .


A čo by to boli za novinky ak by sa v nich nenachádzala nejaké kozmetika . V tomto prípade prichádza s novinkami aj privátne značka s . he stylezone . Konkrétne sú to zmatňujúce papieriky oil control , paletka štyroch korektorov a zmatňujúca báza pod make up . Určite veľkým pomocníkom celoročne budú práve papieriky vďaka ktorý z pleti odstránite nadbytočný maz . Kruhy a nedokonalosti na pleti s tými by si mohla poradiť paletka s korektormi a aby make up vydržal na pleti dlhšie na to slúži práve báza ktorá nie lenže predĺži make up ale pleť aj zmatňí . 
Zmatňujúce papieriky oli  control , 50 ks , 1,99 €
Korekčná paletka , 3,99 € .
Zmatňujúca báza pod make up , 30 ml , 3,99 €


Tak čo zaujali Vás novinky ktoré si pripravilo dm - ko ? Mňa teda áno , hlavne masky a sprchový gél po ktorý sa rýchlo vyberiem . 


Na dnes je to už všetko , ja sa lúčim . :)



S pozdravom Barbora . 


xxx 

4 komentáre:

  1. maslo na pery sami pači aleked som tam bola na posledy som si ho asi nevšimla

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vraj je už v predaji , nabudúce treba viac hľadať . Určite bude medzi produktami na pery . :)

      Odstrániť
  2. Limitku Alverde Oriental Bazaar k nam este nepriviezli?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Toto ti neviem povedať , ja som sa dostala len ku týmto novinkám . Je možné že sa táto limitovaná edícia ale objaví budúci mesiac .

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.