utorok 13. októbra 2015

HAUL : YVES ROCHER



Ahojte . 

Opäť tu mám haul . Keďže som mala narodeniny , využila som možnosť nakúpiť si v Yves Rocher
Predajňu mám v okolí takže už nie je problém sa do nej dostať . Zavítala som do predajne v Auparku Piešťany , kde musím pochváliť veľmi milú pani predavačku . Bola nesmierne ochotná na všetky moje otázky mi vedela odpovedať a rozprávaním sa s ňou som v predajni strávila niečo cez hodinu .  Takéto veci sa mne teda nikdy nestávajú aby som niekde bola tak dlho . Preto ak ste z okolia PN vrelo odporúčam práve túto predajňu . Mala  som možnosť  navštíviť  aj novootvorenú predajňu v Trnavskej City Aréne a tam bola slečna alebo pani predavačka dosť nepríjemná a neochotná mi nejako poradiť alebo nebodaj pomôcť , takže do tejto predajne už nevkročím . 

Ale poďme späť k nákupu . 


 Vybrala som si niekoľko vecí prevažne do sprchy keďže milujem ich produkty ako sú telové pílingy ale najviac sprchové gély . Takže som si urobila statočnú zásobu predpokladám na celú zimu . A dnes Vám ukážem čo som ulovila . Postupne budú samozrejme aj recenzie . 


Sprchové gély sú v mojom prípade klasika . Vždy keď som v YR vyberiem nejaký . Siaham prevažne po sviežich vôňach . Nie som moc na sladké vône . Je jedno či je jar alebo zima vždy musím mať sprchový gél ktorý vonia sviežo . Tentokrát som odišla s peknou várkou . Vyberám hlavne podľa popisu na zadnej strane . Z hora : Limetka z Mexika , Karambola z Malajzie , Grapefriut z Floridy a Granátové jablko zo Španielska . Všetky sprchové gély majú 200 ml a cena za kus je 2,30 €


Po prvý krát som si vybrala aj produkty z limitovanej edície . Siahla som po kombinácii Jablko a badian . Najviac ma zaujala vôňa , myslela som si že bude nejako extra silná práve po badiane ale omnoho viac v nej prevláda vôňa jablka . Nie je to už ale taká typická svieža vôňa , vďaka badianu je jemne korenistá . Sprchový gél má 400 ml a stojí 4,50 € telový peeling 200 ml cena 3,90 €


Ako milovník peelingou som nemohla domou odísť len s jedným . Peelingy sú super čiastočky ktoré obrusujú kožu sú prírodné zrnká ovocia . Čiže pokožku nedráždia .  Vybrala som si bio vanilku túto vôňu mám po prvý krát čiže ešte úplne neviem čo od nej čakať dúfam len že vôňa bude stáť za to . 
Druhý je s vôňou maliny túto vôňu mám už asi po tretí krát čiže overená klasika . Vážne vonia ako ozajstná malina nič umelé to nie je . Najradšej by som ten peeling zjedla tak skvelo vonia . 
Cena je 3,90 € kus majú 200 ml . 


Ako posledné som si vybrala Orientálny sprchový olej ktorý obsahuje Argánový olej z Maroka . O tomto oleji som čítala recenziu . Zaujal ma hlavne v tom , že keď sa spojí z vodou  zmení svoju olejovú konzistenciu na mliečnu textúru . Vôňa je veľmi jemná nič extrémne ťažké . Olej som si vybrala aj preto , že občas som lenivá na používanie krému po sprche . V tomto prípade už nie je krém potrebný . Pokožku by mal hydratovať podobne ako hoci aký telový krém . A popravde aj to balenie je rozkošné . :)
Olej má 200 ml a jeho cena je 5,90 €


Z dnešných nákupov je to všetko . 

Určite mi napíšte čo radi nakupujete v Yves Rocher vy ? A určite ma zaujíma aj to čo ste si v poslednej dobe kúpili . Rada sa inšpirujem . :)


S pozdravom Barbora . 


xxx 

2 komentáre:

  1. jeeej ja by som tak rada mala niekde po blízku ich predajňu tie sprchové gélý sú naozaj výborné a určite tam je aj veľa dalších vecí ktoré sa oplatia kúpiť:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je škoda že nemajú nejaký eshop , myslím si že by sa na Slovensku uživil nie každý má predajňu v okolí . Donedávna som nemala predajňu v okolí ani ja ale už asi rok je v Piešťanoch a teraz asi dva mesiace aj v Trnave takže ako som hovorila že je škoda , že sa často do YR nedostanem tak teraz to už problém nie je . :)
      A áno gély sú skvelé mám ich veľmi rada a popravde majú v predajni veľký výber to je ako raj na zemi . :)

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.