sobota 5. septembra 2015

Novinky z dm drogérie


Nový mesiac sa nám začal a s ním prichádzajú aj novinky z dm -ak . Leto je pomaly ale isto za horami ale to neznamená že o sa o seba nebudeme starať aj na jeseň alebo zimu . Tentokrát si pre nás dm -ko pripravilo novinky hlavne z dekoratívnej dielne ale je tu aj nejaká pečujúca kozmetika . 

Takže poďme hneď aj na to !


Obočie je základ každého líčenia . Je to koruna tváre . Žena môže byť akokoľvek krásne nalíčená a oblečená . Ak nie je upravené obočie je to celé na nič . Preto aj s.he prišlo na trh s touto paletkou na obočie , ktorá obsahuje dva púdre na obočie ( svetlý , tmavý ) , šikmý štetec a kefku na krajšie zarovnanie . Aby sa obočie nikam nehlo treba ho zafixovať najlepšie priehľadným gélom na obočie tak isto od značky s.he . Vďaka fixačnému gélu na obočie nepohne nikam počas celého dňa . 
s.he set na obočie 3,99 € .
s.he gél na obočie 2,99 € . 


Alverde limitovaná edícia : dolník - dáma - kráľ . 
Táto kolekcia obsahuje prírodný lesk na pery , ktorý jemne zdôrazní prirodzený odtieň vašich pier . Alebo vás skôr berie séru na ruky , či trblietavý rozjasňovač na tvár a dekolt ? A aby neboli oči smutné môžete im zaobstarať riasenku  ktorá predlžuje riasy a obsahuje hodnotné minerály a hodváb. Na líčka treba zase dostať trošku farby a to umožňuje lícenka a brozner 2v1 . Tak čo zaujala Vás táto nová kolekcia ? 
Alverde limitovanú kolekciu zoženiete už od 3,29 € . 


Ak ste fanúšik prírodnej kozmetiky a hlavne tej pečujúcej tak teraz určite zbystrite pohľad . 
Alverde prišlo aj v tomto smere s novinkami . Denný krém s LSF6 a extraktom porcelánového kvetu vašu pleť rozžiari a zároveň i ochráni. Pleti polichotí aj sérum tohto radu. Užite si kvetinovú vôňu s príjemnými tónmi ruží a bielych kvetín . 
Alverde denný krém " Perfektný vzhľad " 4,79 € za 50 ml . 
Alverde sérum " Perfektný vzhľad " 5,19 € za 30 ml . 


A aby sme mali čím odlíčiť všetok ten make up Balea opäť prichádza s limitovanou edíciou hydratačných čistiacich obrúskov , pre každý typ pleti . Pleť jemne očistia a dokonca si hravo poradia aj s vodeodolným makeupom . V ponuke sú hneď dve vône Summer Garden alebo Fresh Purple . Balenie obsahuje dva krát 25 obrúskov a pribalený je ja šikovný box aby obrúsky po otvorený nevyschli . Tak čo ktorá vôňa Vás zaujala ? 
Balea hydrtačné čistiace obrúsky , 2 x 25 ks + box  2,99 € . 



Tak ktorá z noviniek Vás najviac zaujala ? Máte doma už niečo ? Určite sa napíšte dole do komentáru , budem sa tešiť . 


S pozdravom Barbora . 


xxx 

6 komentárov:

  1. Určite vyskúšam Balea obrusky,pretože s nimi ešte nemám skúsenosť:)Odkedy budú v ponuke?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite vyskúšaj , ja som mala doma obrúsky z tej predchádzajúcej limitovanej edície a boli super . Na odlíčenie tej úplne prvej hrubej vrstvy sú super samozrejme je potrebné potom pleť klasicky ešte vyčistiť . Uf , túto informáciu ti úplne nepoviem ale treba sa pozrieť v dm a možno ich tam už nájdeš . :)

      Odstrániť
  2. DM by každopádne okrem týchto noviniek mala doplniť regál s dekoratívnou kozmetikou Alverde, ktorý je už vyše pol roka v každej DM totálne prázdny.
    Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Škoda že u nás nebola tá predchádzajúca Alverde limitka :(. Táto mňa osobne až tak nezaujala. Ale tá nová rada v starostlivosti o pleť od Alverde vyzerá zaujímavo, už len pozrieť zloženie či by mi sedelo :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak tú limitku predtým som nevidela takže neviem posúdiť . Mňa najviac zaujal lesk a potom to sérum na ruky lebo si to moc neviem predstaviť o čo ide . Čo sa týka starostlivosti asi najviac mi padlo do oka sérum a potom obrúsky od Balei . Tak vidím čo nakoniec ulovím ... :)

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.