nedeľa 16. augusta 2015

EOS SHAVE CREAM POMEGRANADE RASPBERRY



Značku EOS ( evolution of smooth ) netreba nikomu dôkladnejšie predstavovať . Vzhľadom na to , že skoro v každom videu alebo aspoň v jednom článku na blogu sa táto značka objaví . Najznámejšie sú určite balzamy v tvare vajíčka - ja ich mám doma niekoľko ale nie som z nich nejako extrémne nadšená . Na hydratáciu pier poznám aj lepšie ale ako balzam do kabelky je super , hlavne tým ako je praktický . Okrem týchto balzamov značka eos vyrába krémy na telo a ruky a krémy na holenie . 


Ja som si vybrala vôňu Pomegranate Raspberry.  O kréme na holenie som nič nevedela a to bol dôvod prečo som si jeden objednala . Aby som zistila či krém na holenie je lepší než pena . Ale asi začneme pekne po poriadku . 
Vzhľadom na to , že ide o krém je krémovej konzistencie a tá je pomerne hustá . Vôňa je veľmi príjemná sladká a ani neviem čo viac cítim maliny alebo granátové jablko je to niečo medzi tým .
Jednoducho sladká vôňa ktorá nie je vtieravá práve naopak mne vyhovuje a páči sa mi . Čo sa týka krému no neviem . Je to krém čiže úplne odlišná konzistencie ako pena . Samostatne na holenie som tento krém použila niekoľkokrát a stále som si neurobila poriadny názor .Vzhľadom na to že mne ako krém na holenie nevyhovuje . Jednoducho pena urobí vyššiu vrstvu na pokožke a tým sa mne lepšie holí . V tomto prípade je vrstva tenká a nedá sa mi všetko dôkladne oholiť a aj tak vždy musím použiť penu.


Zistila som aj fakt , že žiletka sa nohe viac kĺže keď je na nej práve tento krém . Som pomerne
" šikovná " a občas sa mi podarí sa pozerať a tento krém sa teda na nohách riadne kĺže . Ešte k tomu všetkému ich mám po ňom dosť nepekne podráždené a to sa mi pri pene na holenie nesáva .
Viac ako krém na holenie sa mi tento osvedčil ako krém po holení . Klasicky sa oholím penou a po vysušený si tento krém aplikujem na pokožku . Keď som to išla po prvý krát skúšať bála som sa toho aby sa krém vsiakol . Ale hneď ako som naniesla na nohy a rozotrela krásne sa do pokožky vsiakol a nezanechal žiadny biely povlak . Čo sa týka hydratácia tak tá je omnoho výraznejšia pri tomto spôsobe používania . Celá pokožka je hydratovaný , jemná a voňavá . Zo začiatku som brala tento produkt ako výzvu s tým že buď bude skvelý alebo bude s prepáčením na prd . Dodnes som nezistila kde ho mám zaradiť ako produkt na holenie sa neosvedčil ale ako produkt po holení sa osvedčil až príliš dobre . Ak by som sa mala vyjadriť k obalu tak to áno . Obal je pekný tak isto ako balzamy aj tento krém po holení je zabalení do gumového obalu .

Čo je ale dosť zlé je aplikátor , vzhľadom na to že krém je dosť hustej konzistencie zle sa dostáva cez pumpičku von . Ja to nechápem ak by som vyrobila produkt hustej konzistencie nedám do neho pumpičku alebo teda ak dala by som väčšiu . Ale chápem pre krajší efekt je pumpička lepšia .

N výber z vône moc nie je sú len tri a to pomegranade raspberry , lavander jasmine alebo vanilla blisse. Cena tohto krému na holenie je 8,95 € za 207 ml zakúpiť sa dá TU . Cena je ukrutná to Vám poviem a to je aj jeden z dôvodov prečo už po tomto kréme na holenie určite nesiahnem . Popravde neosvedčil sa mi a dosť ľutujem že som za neho toľké peniaze dala . Vzhľadom na to že v usa je cena o dosť nižšia ale to je už otrepaná vec , predsa len predajca si tiež musí prihodiť na cene . Ale to je už osud .



Určite mi dajte vedieť či ste tento krém na holenie mali a či vám vyhovoval . Budem sa tešiť na komentáre .

Majte sa pekne .






xxxx 

2 komentáre:

  1. Ja používam gély od Balei, peny mi presne ako píšeš nevytvoria tak skvelý povrch pre holenie, ako by som čakala.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som s Baleau nadmerne spokojná . Za tú cenu čo ich géli stoja sa veru nesťažujem . Urobí to čo má a nepotrebujem nič extra . Tento krém na holenie ma teda moc nenadchol, čakala som omnoho , omnoho viac . No čo už vyskúšala som a viem že ďalšie balenie si teda veru už neobjednám . :) Za tú cenu čo tento krém na holenie stojí som teda očakávala lepšie účinky . Či už pri holení alebo po holení . :)

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.