sobota 18. júla 2015

Spomienkový TAG


Ahojte dnes tu mám pre Vás opäť TAG . A dnes to bude Spomienkový TAG - videla som a čítala niekoľko takýchto TAG-ou ale až dnes som sa k nemu dostala aj ja . 
Tak poďme na to . 

1. V ktorom roku si sa narodila ? 
Tak ja som prišla na tento svet v roku 1993 . 

2. Máš nejaké foto z detstva ? 
Samozrejme že mám , ešte na starých klasických papierových fotkách . Ktoré sa už vyše roku chystám prehodiť aj do PC ale nemám na to čas . Ale predsa len nejaké už som stihla nahrať . 


3. Na akých TV programoch si vyrastala ? 
Klasika asi ako každý večerníček to muselo byť . Potom gumkáči , šmolkovia , Tom & Yerry .  A neviem ako vy ale ja som žrala Raťafáka Plachtu ktorý je ale pomerne staršieho vydania ako som ja sama  , keď sa spätne pozriem ne nejaké fotky na internete uvedomujem si že je riadne desivý . :)

4. Čím si chcela byť keď vyrastieš ? A stále tým chceš byť ? 
Tak ako malá som chcela byť hasičom , smetiarom a potom som presedlala na manželku princa Harryho , filmovú herečku . Takže toho bolo moc . Tak už ma z toho nič nedrží aj keď byť manželkou princa Harryho by som sa ani dnes nebránila . :)

5. Ukáž video , keď si bola malá ? 
Tak video veru neukážem keďže všetky záznamy z tejto dobe sú na starej dobre VHS-ke . A osobne ja som ich nevidela už pomerne veľmi , veľmi dlho . 

6. Aké boli tvoje obľúbené hračky na hranie ? 
Tak asi ako každé dievča milovala som bábiky , kočíky . Lenže po určitom čase ma prestalo baviť voziť v kočíku bábiky tak som vozila mačky :) viem kruté ale verte mi páčilo sa im to . No a potom som sa úplne odtrhla a hrala som sa s autíčkami . 

7. Aký najtrápnejší zážitok si pamätáš ? 
Taký asi nie je . Alebo možno aj je ale ja si to nepamätám . Ale asi ako každé malé dieťa hovorila som každému to čo som mala na srdci a jazyku takže občas som hovorila aj veci ktoré som nemusela.


8. Prečítaj niečo , čo si napísala ? 
To ani nemá zmysel . Denník som si síce písala ale nedialo sa v nich nič dôležité a hlavne takéto veci som si už aj vyhodila . 

9. Tri pesničky , ktoré si milovala keď si bola malá ? 

Tak ja som v tomto bola iné dieťa . Nefičala som si na pesnička od žiadneho detského interpreta alebo nebodaj na nejakých Slovenských alebo Českých pesničkách . V tomto ma viedol ocino ku kapelám ako Bon Jovi , Depeche Mode ale vlastne jediná Slovenská kapela ktorú som počúvala bolo Iné Kafé . 




A potom to boli vekom také tie klasické chlapčenské kapely . Začalo to Backstreet Boys , ‘N Sync alebo US5 ( za toto sa vážne hanbím ) .




Postupom času sa len čudujem čo všetko sa v tej dobe hralo . Áno na jednej strane kvalitná hudba ale na druhej vyrastala som v ére chlapčenských skupín ktoré neboli až tak kvalitné . 

10 . Aký najsmiešnejší  oblek si mala , keď si bola malá ? 
Ak sa myslí oblek na maškarný ples , tak áno mala . Cez šašov , po rôzne princezné , hasiča a na základnej škole som bola raz za smetiara . Takže bolo to pestré . 

11. Nejaká zábavná príhoda , ktorá sa ti stala ? 
Mám talent na to že mi padá všetko z rúk občas je to dosť komické - ľudia sa ma niekedy stránia ak nesiem niečo horúce alebo veľké aby som si náhodou nejako neublížila . 

12. Sú nejaké veci ktoré máš  už od detstva ?
Nejaké oblečenie ešte z dôb keď som bola bábo , mamina to odkladá aby som niečo z toho obdobia mala na pamiatku . A ešte na povale mám škatuľu plnú hračiek . 

13. Niečo divné čo si robila keď si bola malá ? 
Preskakovala som špáry na chodníku . Prakticky robím to do dnes , jednoducho na špáru v chodníku nevstúpim musím ju prekročiť .

14.  Najstrašidelnejšia vec , ktorá sa ti stala ? 
Možno sa niečo stalo ale nejako som tomu neprikladala dôležitosť . 

15. Aký svet bol pred tým , a aký dnes ? 
V tej dobe kedy som vyrastala ja sme sa hrávali vonku na ulici . Vždy nás museli domou ťahať za ruku aby sme išli konečne domou . Prakticky domou som chodila len jesť a spať . Televíziu som pozerala len v momente ak bolo na hranie vonku škaredé počasie . Behali sme po ulici bez toho aby sa niekto o nás bál , že nás zrazí auto . A dnes ? Deti zaujíma len to kto má lepší mobil . Vonku ak aj nejaké dieťa je tak človek musí dať aby ho nezrazilo auto a podobne . Kedysi boli ulice prázdne žiadne autá , len bandy detí . Dnes sú ulice plné aut a deti nikde . A to je smutné . 


Tak a sme dnes na konci . 

Určite mi napíšte čo ste v detstve mali radi vy ? A čo by ste z tej doby chceli vrátiť späť ? 
Budem sa tešiť na komentáre . 

Majte sa pekne !



xxx 

2 komentáre:

  1. Bože US5 si pamätám to boli časy :-D bola si fakt rozkošná super detské fotky :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak pri hľadaní niektorých pesničiek ako aj napríklad US5 som sa riadne čudovala ako som to mohla počúvať ale vtedy to "fičalo" :) ďakujem toto sú jedny z mála fotografií ktoré sú ako tak publikovatelné :-)

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.