streda 1. júla 2015

Bath & Body Works

zdroj : google.sk
Aké je moje prvé zoznámenie sa z Americkou značkou Bath & Body Works ?!  Ale pôjdeme pekne po poriadku . Pre tých ktorý nevedia čo je to Bath & Body Works . 
Myšlienka priniesť krásne vône do každého domova , podnietila v roku 1990 vznik maloobchodu Bath & Body Works v  americkom Oihu . Počnúc rokom 2006 keď zaznela prvá televízna reklama na ich parfém , sa produkty každodennej starostlivosti zastrešené spoločnosťou Limited Brands , stávali postupne úspešné . V súčastnosti dokonca prekonali aj ich málo slávne sesterské značky ako Victoria´s Secert , či La Senza . Bath & Body Works poskytuje dokonalý spôsob hýčkania pre náročné ženy a dopraje im to najlepšie pre rozvíjanie vlastnej krásy a pôžitku z luxusného životného štýlu . Značka má vysoké hodnotenia v rebríčkoch uznávaných časopisov po celom svete . Spolupracuje s organizáciou PETA a ich výrok " Hotový výrobok nie je testovaný na zvieratách " je certifikovaným symbolom akosti . Spokojní zákazníci oceňujú nielen prvotriednosť a originalitu produktov, ale aj sumu im prislúchajúcu. Kozmetické a módne blogy sa pýšia rozsiahlymi článkami o Bath & Body Works a nejedna ich kampaň zahŕňa slávne tváre. 


Značka má široký výber produktov . Od vôní , cez sprchové gély, telové mlieka, antibakteriálne gély na ruky až po sviečky . Ako inak na Slovensku sa produkty dajú kúpiť len cez internet a to za pomerne premrštené ceny - ako je to zvykom . Nevedela som si vybrať čo chcem a preto som siahla po legendárnych antibakteriálnych géloch na ruky . Výber je široký nájdete tam klasické vône ale aj originálne také ktoré hoci aká iný firma nevyrába . 
Stavila som na veselý a originálny obal s názvom Cupcake Sweet a potom na sviežu klasiku ktorá sa nazýva Stress Relief Eucalyptus Spearmint . 


Cupcake Sweet je hlavne o veselom obale . No nevravte že ten cupcake čo sa na Vás z obalu usmieva nie je zlatý . Inak je to klasický antibakteriálny gél na ruky ktorý sa dá kúpiť v každej drogérii u nás . Áno vôňa toho gélu je iná . Je sladká a priznám sa že trochu iná . Tým myslím že keď otvorím tento gél predstavím si plech plný koláčov . Najradšej by som ten gél zjedla ale asi by som sa otrávila . Myslím si , že myšlienkou tohto gélu bolo hlavne aby dezinfikoval ruky ako inak ale aj aby jeho vôňa zmiernila alkoholový pach gélu . Každý z nás takéto gély pozná . Gél je vždy cítiť po alkohole a je jedno o akú značku alebo vôňu ide . Tento gél obsahuje malé modré čiastočky v tvare guľôčky . Pointu prečo sú tam som nepochopila . Nerobia nič keď si dám gél na ruky okamžite sa guľôčky v dani rozpustia . Ružový gél spolu s guľôčkami sa na dlani zmiešajú a vytvoria veľmi zvláštnu farbu . Ktorá ale na rukách nezostáva . Gél síce ruky dezinfikuje ale tie zase zostanú po alkohole pomerne suché . Takéto gély majú svoje plusy ale aj mínusy a je jedno či je to gél od Bath & Body Works alebo nejaký lacní z Lídla . 


Druhý kamarát do partie je Stress Relief Eucalyptus Spearmint  . Ide o príjemnú eukalyptusovú vôňu . Táto vôňa je klasická pánska vôňa . Niekomu nemusí vyhovovať . Ale mne sa pánske vône páčia a veľmi . V balení je ale vôňa omnoho viac intenzívna ako potom na rukách . Samozrejme na pokožke sa vôňa rozprestrie a potom nie je až taká intenzívna . Tak ako ružový pomocník aj tento gél obsahuje tie malé modré guľôčky . S obsahom alkoholu je to rovnaké , takže po použití sú ruky suchšie . Logické je aj to že gél nepoužívam stále , nosím ho v kabelke a využijem ho len v akútnych prípadoch ak nie je v okolí žiadny vodovod . Som zástancom toho , že takýto gél by nemal chýbať v žiadnej dámskej kabelke . Človek nikdy nevie čo sa stane a preto sa takýto pomocník hodí . Netreba to ale s ním preháňať . Čo sa týka tohto gélu vôňa na mojich rukách vydrží viac ako vôňa z gélu Cupcake sweek . Pre jeho sviežu vôňu som s tento gél okamžite zamilovala . Počas teplých dní je gél príjemné osvieženie pre moje čuchové bunky . 


Čo sa týka nejakého zhrnutia , som toho názoru že svoje peniaze neľutujem ale kúpu ďalšieho takéhoto gélu neplánujem . Dôvodom je aj cena ale aj obsah . Bežne sa takéto géli predávajú v balení 50 ml a stoja pár centov možno niečo málo cez jedno euro . Tieto gély majú len slabých 29 ml ( nechápem logiku Američanov prečo robia takéto malé balenia ) a ich cena je 2,70 € za kus  . Síce to nie je nejaká suma čo by ma finančne zruinovala ale predsa len je to dosť samozrejme ešte k tomu nerátam poštovné.  Oceňujem to , že sa táto značka dostala aj ku nám aj keď drahšia ale chápem že si predajca musí niečo prihodiť . Ako ste si mohli všimnúť na balení je aj cena za ktorú tento gél kúpite v USA čiže 1,75 $ čo je podľa aktuálneho kurzu voči euru 1,56 € . Takže si viete spočítať koľko si predajca nahodil . A nech mi netvrdí nikto , že to tak nie je .  Možno by som sa k tomu stavala inak ak by som s podobným produktom ktorý sa dováža z USA podnikala ja . Viem že každý kto podniká z tovarom z akéhokoľvek kontinentu musí zaň platiť pomerne dosť poplatkov ktoré v konečnom dôsledku vždy zvýšia cenu  , a celé si to vždy  odnesie zákazník . Je jasné že ak by som túto značku nechcela vyskúšať asi si nič nekúpim ale niečo od Bath and Body Works som vždy skúsiť chcela a preto som do produktu investovala . A aj chápem jedno , že nie každý má možnosť objednávať z zahraničných obchodov alebo pozná niekoho kto by mu podobný produkt doviezol zo zahraničia . 

Produkty značky Bath and Body Works kúpite TU . Stránka má veľký výber takže si určite nájde každý to svoje . 


Určite mi napíšte ako ste na to vy ? Či skôr objednávate zo zahraničia alebo si kúpite mierne predražený produkt u nás na Slovensku ? 
Budem sa tešiť na Vaše komentáre . 

Majte sa pekne , s pozdravom Barbora . 


xxx


 . 


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.