nedeľa 21. júna 2015

Môj aktuálny playlist


Ahojte , dnes by som Vám opäť chcela ukázať čo momentálne počúvam . 
Od minulého článku sa niektoré skladby zmenili a to teda výrazne . 
Samozrejme nebavilo ma počúvať dookola stále tie isté skladby a niektoré mi už po tých mesiacoch začali , riadne liezť na nervy . Preto som zase pátrala a našla niektoré celkom dobre skladby , ktoré momentálne počúvam dookola a nemám s tým vôbec žiaden problém . 


Začnem asi momentálne najväčšou láskou . Toto je Jeremy Loops a jeho Sinner , je to celkom fešák ale o tom ani tak nejde . Tohoto speváka som našla cez mojich obľúbených youtuberou ktorý s ním natočili video . Vlastne vďaka JacksGap som už takto spoznala celkom dobrých spevákov alebo skupiny . Ich Shed Sessions je skvelý projekt . 


A ak zostaneme ešte pri Jeremym tak ešte jedna jeho pesnička sa mi vážne páči a prakticky ju počúvam asi častejšie ako iné . Vôbec mi nerobí problém ju mať na opakovaní a počúvať ju asi tri hodiny v kuse , asi to bude tým jeho hlasom . Takže ako ďalšiu môžem odporúčať pesničku Down South . 


Asi sa bude zdať že trpím nejakými depresiami alebo niečím podobným . Úprimne pri písaní tohto postu mi hrala aj táto pesnička a ja som si uvedomila že to asi môže tak znieť . Keďže Robot Koch & Delhia de France – California Dreamin je pomerne výrazne depresívna . Aj keď v originály je to veľmi veselá pesnička z rokov minulých . Myslím si že keď vyšla originálne pesnička ja som ešte ani na svete nebola . :)


Toto je pesnička ktorú ja veľmi ťažko znášam . Keďže séria Rýchlo a Zbesilo je moja srdcovka .
Dodnes som nevidela koniec poslednej časti , keďže som nemala silu pozerať sa na to ako sa všetci lúčia s Paulom . Každý kto ale videl koniec vraví že je veľmi emotívny a že aj tí ktorý bežne pri filmoch neplačú to tento krát nezvládali . Takže Wiz Khalifa - See you Again  nemôže v mojom playliste chýbať . 


Poznáte to ? Keď niečo hľadáte alebo teda presnejšie pozeráte na youtube a na boku vám chodia rôzne okienka ? Tak toto je presne ten prípad . Skladbu Good Day od umelca menom Sasha som našla takýto spôsobom . Toto je práve štýl hudby ktorý ja pomerne často počúvam takže som si ju hneď zamilovala . 


A úplne totálny môj štýl je práve takáto hudba . Hardwell je moja úplna srdcovka a jeho skladby mám všetky . Takýto štýl ma vie nabiť energiou . Preto je mojím snom ísť na tomorrowland . Prakticky je nepotrebujem žiadnu dovolenku ani nič podobné . Ak by som sa niekedy dostala aspoň raz práve na tomorrowland pokojne by som si aj umrela . :-) 


The Script - Superheroes asi nebude pre nikoho novinka . Pre mňa celkom aj áno , túto skladbu som objavila len nedávno . Nie že by som si ju púšťala stále dookola ale páči sa mi a preto keď mi občas zahrá celkom sa aj poteším . 


Tak toto bude možno znieť trošku šialene ale neviem čo si mám vlastne o tejto pesničke myslieť . V mobile ju mám už pomerne dosť dlho ale len prednedávnom som videla videoklip . A nestačila som sa teda diviť čo to je za video . Takže som sa pomerne dosť bavila . Get Low je podľa mňa celkom letný hit , takže možno ju budeme čoskoro počuť v rádiu ak tam už dávno nehrá . 


Take That - These Days myslím si že pozná každý . Je pravda že mňa osobne tá vlna Take That nezastihla , ale túto skladbu som si obľúbila . 


Čo sa týka tejto skladby Lost Frequencies - Are You With Me , osobne by som ju asi nezaznamenala. Ale po ceste do Ostravy na hokej . Takže sa mi s ňou spája takáto milá spomienka . 



Boom okolo Majka Spirita pred pár rokmi ja pomerne z ďaleka obišla . Ale jeho nové CD ma zaujalo. Texty sú veľmi rozumné a je vidno že si na nich dal záležať . Skladba Primetime ma zaujala a videoklip ku nej je tiež pekný a kvality . 



Dnes sme už na konci . Aktuálne nepočúvam až tak veľa skladieb , preto je aj tento playlist o niečo menší . 

Budem rada ak mi napíšte čo Vy počúvate a či máme nejaké skladby spoločné .
Na vaše komentáre sa budem tešiť . 


Majte sa pekne !

S pozdravom Barbora . 

xxx 

2 komentáre:

  1. Neznám ani jednu písničku :'D Jednou jsem akorát slyšela tu od Majka Spirita :D Ale musím říct, že se mi hodně písniček z tohoto tvého seznamu zalíbilo :) Většina z nich je dobrá pro Workout, což se mi hodí :) Díky ti za tipy :)
    http://janetsonrisa.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som rada že ta niektoré pesničky zaujali a som aj rada že som ti ich mohla aspoň takýmto spôsobom predstaviť - teším sa že sa ti páčia ... :)

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.