streda 13. mája 2015

balea telové mlieko v spreji s aloe vera


Ahojte . 

Keď som sa dozvedela že Balea prichádza na trh z telovým mliekom v spreji , nemala som na pláne obzerať sa po ňom . Doma mám tonu masiel, krémov alebo mliek , že vážne som nemala potrebu dokupovať nové . Lenže dievčatá z dm-ka boli veľmi milé a túto novinku mi poslali na testovanie . 
Najprv som sa moc šťastne netvárila , keďže som si povedala musím ho vyskúšať a tým pádom aj načať aby som vedela o aký produkt ide . Ale koniec koncov som rada , že som dostala možnosť vyskúšať tento produkt . 


Na začiatok určite oceňujem nápad dať telové mlieko do spreja . Samozrejme v prvom rade je to niečo nové na našom trhu a v druhom rade je to dosť praktické na cestovanie . Jednoducho hodíte do tašky alebo kufru a nemusíte sa báť , že sa mlieko niekde otvorí a rozleje .
Telové mlieko obsahuje aloe vera a glycerín tieto ingrediencie dodávajú  pokožke dostatočnú hydratáciu . Osobne mi hydratácia ktorú dáva toto telové mlieko postačí , ale na jar nemám už takú suchú pokožku ako v zime . Ak by som používala toto mlieko v zime nemala by som dostatočnú hydratáciu . Keďže je veľmi ľahké rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva na pokožke mastný film


Oceňujem aj rýchle vsakovanie do pokožky . Nehrozí žiadne dlhé čakanie kým sa mlieko vsiakne a kým sa môžem obliecť . Čo sa týka rozprašovača tomu nemám čo vytknúť mlieko sa na pokožku aplikuje rovnomerne v tenkej vrstve a tá sa lepšie rozotrieť . Čo mi ale prekáža je vec že aj keď rozprašovač dávkuje mlieko rovnomerne, na vrchu obalu zostáva krém ktorý sa jednoducho dostane von ale neskončí na pokožke ale na obale . Potom ho samozrejme musím z obalu dávať dole aby som si nezamastila veci naokolo . Je to detail ktorý celkom Balea nevychytala ale pevne verím že to zlepšia . 

Koniec koncov toto mlieko nemá skoro žiadnu chybu až na mierne technické problémy s rozprašovačom , nemám čo vytknúť tomuto produktu . Ľahká textúra ale pri tom super hydratácia . Myslím si , že toto mlieko sa hodí hlavne v lete tým , že je ľahké ale hydratačné pokožke dodá dostatočnú hydratáciu ktorú nám slniečko vezme . 

Telové mlieko v sprej s aloe vera má 150 ml a jeho cena je 3,09 € a kúpiť sa dá ako inak v každej dm drogérii . 

Tak šup , šup po neho niekde v regáli na Vás už netrpezlivo čaká . :-)

A čo vy a telové mlieka ? Používate ich ? Mali ste už nejaké telové mlieko v spreji ? 
Určite mi napíšte dole do komentáru , budem sa tešiť . 


Majte sa pekne . 

 S pozdravom Barbora . 

4 komentáre:

  1. Odpovede
    1. Určite treba vyskúšať - verím že budeš spokojná . :)

      Odstrániť
  2. ešte som nikdy nemala telové mlieko v spreji :)
    janesworldblog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som mala jedine opaľovací krém ale telové mlieko nie , je to tak isto pre mňa novinka ako aj pre teba . :) Ale je to veľmi praktické .

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.