piatok 16. januára 2015

Boom zvaný Baby Lips



Ahojte . 

Dnes som si pre Vás pripravila nový článok . Baby Lips bol jeden z produktov ktorý bol v prvom Slovenskom DM boxe  . 

Preto som si povedala , že ho ako prvý dnes aj predstavím . Aj keď bohvie aká novinka to pre nikoho určite nebude . :)



Neviem ako vy ale mňa ten obrovský boom okolo Baby Lips nepostihol . Preto som veru žiaden nepotrebovala a ani nechcela . Statočne som sa jeho kúpe vyhýbala až do chvíle kým som neotvorila DM box . Priznám sa hneď ako som uvidela vo vnútri tento všetkým ospevovaný balzám spustila som hrozný smiech . Tak som sa jeho kúpe stránila , až som ho dostala v boxe . :) 
Ako prvé ma napadlo , že ho darujem nejakej svojej kamarátke . Ale potom som si povedala , že ho teda vyskúšam . 


Pokiaľ viem vyrába sa niekoľko kombinácii či už farieb alebo vôní . V boxe bol len jeden druh Baby Lipsu a to bezfarebný ktorý sa nazýva INTENSE CARE . Ako som dobre hľadala práve tento balzam by mal voňať po čerešniach a mandliach . No neviem neviem .  Ja osobne tam teda necítim ani čerešňu a ani mandle . Skôr mi to pripomína nejakú lekársku dezinfekciu. Hneď ako som túto vôňu ucítila pripomenula mi môjho zubára . Teda presnejšie jeho čakáreň - ak toto bude čítať určite sa poteší , že mi balzam pripomína jeho čakáreň . Vôňa je ale po aplikácii na peri  jemná omnoho viac ju je cítiť práve v obale . Na perách to až také intenzívne nie je . Jediným plusom celého tohto balzamu je to , že má ochranný faktor 20 . 
Asi bude zlá ale jednoducho nechápem prečo sa okolo týchto balzamov robí také haló ?
Hovorí sa píše sa aké sú skvelé a dokonalé . Popravde ja to nechápem . 


Je to nezafarbený balzam na pery ktorý teda nevonia moc vábne . Vraj by mal hydratovať a to pomerne dobre . No ja som tento balzam nosila keď bola vonku riadna zima a nejako moje pery neochráni tobôž nehydratoval . Pripúšťam že jemne tam hydratácia bola ale nebolo to nič z čoho by som padla na zadok . A povedala si wow toto je teda skvelý hydratačný balzam .  Mňa v zime trápia popraskané pery teda hlavne kútiky preto potrebuje na pery balzam ktorý vážne hydratuje . Ak sa nachádzate v skupine ľudí ktorých takéto problémy ako popraskané pery netrápia - tento balzam bude pre Vás jasná voľba . Pre pery ktoré nič netrápi to s hydratáciou tento balzam zvládne . 
Ale ak máte pery popraskané a suché a očakávate zázrak v podaný hydratácie tak už teraz hovorím nič nečakajte . Z balzamu dostanú vaše pery minimum . 
To už aj balzamy eos sú na tom lepšie ako tento jedinec . 
Čo sa týka obalu ten je celkom fajn . Síce ide len o kus plastu ale pri nosení v kabelke sa mi nejakým spôsobom nepoškodil . Čiže malé plus má obal aj nápis ten sa im vydaril . 
Mňa jednoducho tento balzam nenadchol - skôr ma sklamal . Popravde som aj rada , že som zaň nemusela utrácať peniaze a že bol v boxe ktorý sa vyplatil . 

Určite mi napíšte svoj názor na Baby Lips . Či ste im podľahli alebo nie ? Som zvedavá na vaše názory . Ja som ten svoj vyjadrila . 

Budem sa tešiť na vaše komentáre . 

Majte sa pekne ! 

6 komentárov:

  1. mňa tiež tento boom nejako obchádza a nemám v pláne balzam skúšať a tvoja recenzia ma v tom iba utvrdzuje :D
    Inak krásny nový dizajn na blogu :) chválim

    http://simonattanomis.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ani ja by som ho neskúšala keby nebol v boxe . :-) Ďakujem veľmi pekne . :)

      Odstrániť
  2. ja nemam ani jeden pretože ma nezaujali už len tym ked som sa nane pozrela v drogerii mi boli nesympaticke neviem prečo ale dobre som spravila, niektore balzamy mi na perach vadia a tieto mi prišli take ako vazelina čo nemam rada, dermacol love sa mi pači určite viac hydratuje dokonca jeden mam

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Popravde Dermacol mám doma dva a máš pravdu sú lepšie ako Baby Lips . :)

      Odstrániť
  3. Mám Baby lips-Cherry me a je podľa mňa lepší ako iba tie obyčajné bezfarebné.Celkom dobre hydratuje,vonia po čerešniach a na perách zanecháva jemný červený nádych.Ja som s ním spokojná.
    www.janie-hannagonova.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Popravde neviem aké sú tie zvyšné ale ani to nejako nebudem skúmať keďže už s týmto som si nesadla - nechcem moc vyhadzovať peniaze za niečo čo nakoniec nebude až také dobré ako o tom každý tvrdí . Každému osobne sedí niečo iné . :)

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.