piatok 5. decembra 2014

☃ Vianočný kúpeľ s Avonom ☃ edition Christmas tips



Ahojte ! 
Dnes Vám prinášam článok o Vianočných penách od Avonu . Asi viete , že osobne milujem všetko čo sa dáva do kúpeľa čiže peny , rôzne soli ale aj guľôčky do kúpeľa sú proste moja srdcová záležitosť . A preto keď som narazila v katalógu na Vianočné peny musela som ich mať . 

A aké vlastné sú ? :)





Peny ma v katalógu zaujali hlavne vzhľadom . Predsa len ak niečo kupujem z katalógu musí ma to zaujať aj obalom . Často nakupujeme práve peny z Avonu každý ich u nás doma ich má rád a vždy robíme pomerne veľkú objednávku . Lenže tento krát som z Avonu nič nechcela - samozrejme sa to zmenilo . Narazila som na tieto peny do kúpeľa . Popravde bola to láska na prvý pohľad . Veď na na ne pozrite tie obaly sú vážne krásne Vianočné . Asi som divná ale ak začne December omnoho viac inklinujem ku veciam čo majú na obale Vianočnú tématiku aj svoju klasickú šálku na kávu som vymenila za Vianočnú . Je to predsa len raz ročne tak si treba sviatky užiť poriadne . :-) 

Ale späť ku penám . Na výber boli ale možno ešte sú dve rôzne vône . A to Spiced Cranberry & Orange a Spiced Apple . Obe sú to typické Vianočné vône pri výbere som sa nevedela rozhodnúť a preto som si vzala obe . U nás doma sa peny do kúpeľa využijú . 

Ako sa hovorí dámy majú prednosť a preto začnem penou ktorá sa volá 

Mrs Frosty Spiced Cranberry & Orange .


Je to veľmi sladká ale pri tom svieža vôňa . V pene viac prevláda vôňa pomaranča ako brusnice . Čiže kto má rád sviežu ale pri tom sladkú vôňu príde si na svoje . Pre mňa je táto kombinácie vôní znamením že Vianočné obdobie je tu .
Pena robí to čo má krásne pení len jej musím použiť viac ako inokedy . Je to nevýhoda keďže balenie je pomerne malé ale nejako to prežijem predsa nebudem túto penu používať bežne počas roka . U mňa je určená len na Vianočné a môžno povianočné obdobie . :)
Po kúpeli mám celé telo krásne prevoňané len trochu suché ale to napraví krém . Ja osobne mám skoro po každom kúpeli s akoukoľvek penou vysušené telo takže som si na to už zvykla . 
Ale tejto pene to výnimočne prepáčim predsa len tá vôňa ale aj ten krásny roztomilý obal . Na toto sa nedávať ani nedá . :) Priznám sa aj jemne žiarlim chcela by som mať také krásne oči a riasy ako mú pani Frosty  - heheh . :) 
Cena peny bola 1,90 € za 250 mililitrov


A keďže pani potrebuje aj svojho pána mám tu ďalšieho pomocníka . 

Mr Frosty Spiced Apple


Ak by ste čakali nejakú výraznú vôňu jabĺk tak to veru ani nečakajte . Pena je na môj vkus dosť korenistá cítim v tom prevažne škoricu a až potom jemne niekde v pozadí jablká . Podľa mňa táto vôňa sa bude viac páčiť mužom - keďže nie je až taká sladká ako tá predošlá . Skôr korenistá a ku takej vône skôr inklinujú muži - ale možno aj niektoré ženy . Mne osobne síce nevonia tak ako pena pred tým ale používam aj túto . Síce som si musela chvíľu zvykať. 
Určite nie je vôňa tak sladká ako som očakávala . Čo je asi aj fajn . Môžu túto penu používať aj muži. Ocino túto penu veselo používa a nevie si ju vynachváliť ale viete muži im je dobré všetko . :) 
Tak isto aj táto pena jemne vysušuje ale napraví to krém . 
A inak taká malá otázka na Vás - poznáte nejaký telový krém ktorý by sa hodil na Vianočné obdobie ? Niečo ako vôňa perníku alebo podobne . Určite mi dajte do komentáru vedieť lebo ja som nenašla nič. 
Pena pekne pení a aj prevoňia kúpeľ . 
Cena 1,90 € za 250 mililitrov


Čo vy a Vianočné produkty ? Používate počas Vianoc niečo iné ako obvykle počas roku ? 
Určite mi dajte vedieť dole do komentáru . 

Majte sa pekne . 


P.S. : Na blogu stále prebieha Vianočná Giveway  tak neváhajte sa zapojte sa ! 

2 komentáre:

  1. ja som si ich zakúpila tiež a zbožňujem ich :) tiež prechádzam na všetko vianočné keď príde december :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to je fajn :D by som bola rada ak by boli v predaji celí rok :D

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.