utorok 9. decembra 2014

DM BLOG - EVENT • Výsledné fotografie




Ahojte . 
Dnes Vám ukážem výsledné fotky z eventu s DM-kom . Fotky sú dokonalé a ja sa z nich veľmi teším. Preto som si povedala že ich ukážem aj Vám aby ste si mohli predstaviť ako sme sa počas toho dňa cítili . Boli sme ako skutočné modelky za ktorý stál skvelý priam dokonalý tím snov .
O make up sa postaral Lukáš Kimlička , o vlasy a styling Barbora Yurkovic a jej skvelá asistentka Tamara a o fotky zase Zuzka Gavulová . 

Všetko podstatné sa dočítate tu .













A na koniec Vám ukážem celú skvelú partiu . :)


Určite mi napíšte ako sa Vám fotky páčia . Budem sa tešiť na Vaše komentáre . :)

10 komentárov:

  1. Wau, krásne sú tie fotky !!!!! Zuzka naozaj dobre vybrala. Mne ešte dneska neprišli, tak snáď zajtra :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem naozaj fotky sú krásne po otvorení obálky som bola priam prekvapená ale nebudem ti teda nič viac hovoriť aby si sa nechala aj ti prekvapiť čo si pre nás dievčatá nachytali . :)

      Odstrániť
    2. Práve som si balíček otvorila a teda som úplne nadšená. A ten album ma neskutočne dojal, to je tak krásny darček :-)

      Odstrániť
    3. Album prekvapil aj mňa nečakala som to .. Už ho máme v obývačke na čestnom mieste . Tak sa teším s tebou a šup šup hoď fotky na blog aby som sa mohla pozrieť - aká si krásna na fotkách . :)

      Odstrániť
  2. Wow! Skvelá práca! Lukáško ťa krásne nalíčil :) Miška, ani ja ešte nemám fotky :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem . :) výsledok je priam dokonalý . Naozaj sú všetci jednotky . Tak sa máš na čo tešiť keď ku tebe prídu. Ja som tiež nečakala že prídu tak skoro . :)

      Odstrániť
  3. to pončo je krásne a na fotkách ti to pristane!:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne . :) Pončo som na sebe dlho nemala a premýšľam že by som si asi nejaké kúpila začalo sa mi to páčiť . :)

      Odstrániť
  4. kráásne fotky, si na nich krásna a to líčenie sa mi tiež velmi páči..:) Ako som aj u Mišky písala, mrzí ma že som nemohla prísť zažit krásny den s vami..:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne :) to je škoda že sme sa nespoznali ale tak možno sa niekedy stretneme na nejakom evente . :)

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.