pondelok 20. októbra 2014

Balea ❀ Deo - Bodyspray Shining Berry ❀




Ahojte . Dnes tu mám opäť nový článok . Tento krát si povieme niečo o produkte značky Balea . 





Maliny sú podľa mňa typické letné ovocie . A preto keď mi prišiel balíček od DM-ka a uvidela som v ňom tento malinový deo sprej potešila som sa . Bolo to v čase keď už začínala jeseň a vonku to nevyzeralo " lákavo " a preto som bola šťastná že som si mohla leto a teplo pripomenúť aspoň týmto spôsobom . Síce nie som veľký nadšenec to deo sprejov povedala som si , že vyskúšam a uvidím . V sprievodnom liste ktorý mi s deo sprejom prišiel je napísané že by tento sprej mal chrániť po dobu 24 hodín . Viem že takéto veci píše každý buď chráni 24 hodín alebo 48 hodín čo je podľa mňa totálny extrém keďže úprimne si povedzme kto z nás je hore 24 hodín . Je zjavné že nikto . Preto takýmto veciam nikdy neverím - ale beriem to reklama musí byť . 

Ako som už pred tým povedala ja deo spreje nepoužívam . Som už nejaký čas verná klasickým tuhým antiperspirantom ktoré mi veľmi vyhovujú . Ale samozrejme tento sprej ako núdzovka do kabelky sa hodí . Zo začiatku sa ale priznám používala som ho ako klasický deodorant každé ráno a potom podľa potreby aj počas dňa . 

Vôňa je to krásna - malinová . Vždy keď som ho použila mala som pocit že sa vrátilo leto . Dobre aj výdrž to nejakú má . Ale to nie je vlastne primárne jeho úlohou . Keďže deo sprej ako sám o sebe má chrániť pred telesným pachom a nie pred potom. Ale ak nie je nič iné po ruke určite poslúži ako klasický antiperspirant . Takéto deo spreje sa podľa mňa hodia hlavne v lete keď je vonku teplo a človek nechce na seba dávať nejakú voňavku siahne po niečom takomto . 

Ja spej využívam vtedy  keď sa niekam ponáhľam a nestihla ( čo je pomerne často )  alebo skôr keď si zabudnem dať svoju obľúbenú voňavku  . Keďže deo spej mám v kabelke je to skvelá náhrada práve za moju obľúbenú voňavku . 


Ak hľadáte niečo čo má krásnu letnú vôňu určite utekajte a neváhajte nad jeho kúpu . Na trhu sú dve vône malinová a kivi len pozor je to limitované edícia tak aby sa Vám ešte nejaký ušiel . :-) 

Cena je 1,39 € a deo sprej má obsah 150 ml . 

A čo vy a deo spreje ? Používate ich ? Určite mi napíšte dole do komentáru . 

Majte sa pekne . ♥















4 komentáre:

  1. toto je tiež moj prvy taky:)ale pohodička

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vyzerá super pridávam sa k pravidelným návštevníkom budem rada ak oplatíš www.janie-hannagonova.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. jááj ten milujem tá krásna vona....škoda ze kiwi som nenasla v dmke:( sprcháč malinovy je toop topppp

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.