streda 17. septembra 2014

ORIGINAL SOURCE ○ Eucalyptus & Lime Basil Oil Shower ○




Ahojte . 

Dnes tu mám nový článok . Nebudeme zdržiavať a ideme hneď na to ☺






O značke ORIGINAL SOURCE som počula len v zahraničných blogoch . Presnejšie videla som túto značku len vo videách . A keďže ma pomerne zaujala pátrala som a našla som . 
Značka ma zaujala hlavne tým že všetky ingrediencie použité v produktoch sú prírodné . Obaly recyklovatelné. A je určené aj pre ľudí ktorý sú vegánmi . Samozrejme značke netestuje na zvieratkách a to je pre mňa osobne veľké plus . 

A preto som začala pátrať . Lenže našla som len zahraničné stránky . A keďže som nechcel objednávať zo zahraničia . Dalo sa povedať že som sa zmierila s tým , že skrátka tieto produkty nevyskúšam . Ale ako blesk z jasného neba som našla gél značky ORIGINAL SOURCE a ešte k tomu aj na slovenskom e-shope . 

Ani si neviete predstaviť akú radosť som mala, neváhala som sa okamžite objednávala . 




Výber nebol žiadny . Jedna vôňa . A preto som si povedala - beriem . Vôňu eukalyptu a limtky som nemala ešte nikdy . Takže to bola premiéra hneď dva krát . 


Objednávku som uskutočnila ešte počas leta . Takže mi vôňa prišla aj vhod . Hneď ako prišiel balíček nadšene som ho otvorila a ešte väčším nadšeným som po prvý krát čuchla k nemu . Na začiatok ma pomerne prekvapila vôňa . Sama som si nebola istá či som si objednala dobrý sprchový gél . Prečo ? Lebo tento gél vonia ako pánsky sprchový gél . Asi každý z nás vie ako pánske géli voňajú . Takže som sa jemne zdesila a išla si to overiť či som si náhodou neprečítala zlé informácie a podobne . Ale nie gél je určený pre ženy . Predpokladám že jeho " pánsku " vôňu spôsobuje práve eukalyptus. 



Aj vďaka kombinácii s limetkou pôsobí veľmi osviežujúco . V lete pri veľkom teple vždy padlo vhod. Keďže na tele aj prijemne chladil . Gél obsahuje aj bazalkový olej ktorý zanechávala moju pokožku hladkú a hydratovanú . Ja vždy po sprche používam telové mlieko , aj keď pár krát som v zhone naň zabudla . A ani som nemala pocit suchej pokožky . Tým že je sprchový gél prírodný jeho penivosť je slabšia ako u bežných sprchových géloch . Nie je to ale vôbec žiaden problém keďže aj tá malá pena ktorú gél vyprodukuje stačí . Predsa len to že gél slabšie pení neznamená že nie je účinný . Práve naopak gél super zmyje všetku nečistotu . Čo sa mi páči a veľmi vyhovuje je jeho konzistencia. Gél je pomerne hustej konzistencie . Ešte jedno plus je balenie tým , že gél sa vytláča spodnou častou nestane sa to , že skrátka pri konci sa už ku produktu nedostanete . Krásne mi stojí na vani a nie je vôbec problém dostať gél z tuby . A ešte jeho farba zelený sprchový gél som ešte nemala , je to vtipné a páči sa mi to . Zo začiatku som si myslela že obal je zelený ale nie to gél je zelený . Je to vtipné a normálne som si túto farbu aj obľúbila . 



Takže ak hľadáte niečo nezvyčajné určite chodte do nich . Nie len že majú krásne obaly , širokú ponuku vôni sú prírodné , obal je recyklovateľný a gél je vhodný aj pre vegánov . 

Gél mám obsah 250 ml a jeho cena je 1,50 € a kúpiť ho môžete na www.wowslovakia.sk .  Ja som s ním natoľko spokojná že už mám ďalšie balenie na ceste . 

A čo vy ? Počuli ste o značke ORIGINAL SOURCE ? Mali ste od nich nejaký sprchový gél ? Aká je vaša najobľúbenejšia vôňa ? Určite mi napíšte dole do komentáru . Budem sa tešiť na Vaše odpovede.


Majte sa pekne . ♥

3 komentáre:

  1. Cena je skvela a kedze ide o prirodnu kozmetiku nie je co riesit.

    KAVIAREŇ-U-MAČKY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Úprimne cena mi príde až smiešna keďže ide o prírodný produkt . Takže preto som si urobila zásoby keďže gél je skvelý . :-)

      Odstrániť
  2. Nie nepočula som, ale už viem. :-) A súhlasím s Bielou Mačkou, cena výborná a prírodná kozmetika k tomu, nie je čo viac dodať. :-)
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.