štvrtok 11. septembra 2014

MISSHA ○ The Style Glam Fit Gloss ○



Ahojte .

Mám tu ďalší príspevok ktorý by sme mohli zaradiť do tzv. MISSHA kategórie . Pred nejakým časom mi prišiel môj prvý MISSHAbox prve dojmi z neho si môžete prečítať tu.

A keďže v boxe boli zaujímavé produkty povedala som si že dnes si jeden ukážeme . Všetky produkty už testujem . A od tej doby som čo vyskúšala lesk na pery ktorý v boxe bol som ho vlastne nepustil z rúk . Takže dnes si čo to povieme o produkte ktorý sa volá  MISSHA The Style Glam Fit Gloss . 

Poďme hneď na to ! ☺





Osobne nie som veľkým nadšencom leskov na pery . Nemám moc v obľube ten lepkavý pocit na perách , prakticky nikdy som si naň poriadne nezvykla a preto tých leskov doma veľa nemám . A keď v MISSHAboxe bol lesk moc som nadšená nebola . Ale predsa nebudem odsudzovať niečo čo nevyskúšam . Takže hneď v ten deň kedy box prišiel som lesk skúsila . A môj prvý dojem bol jednoducho "  wau  " . Lesk ma doslova a do písmena posadil na zadok . V kartičke ktorá bola daná v boxe sa dozviete že ide o lesk na pery s vysokým leskom a že pery naplní hydratáciou . Lesk mám v odtieni PK 01 a ide o krásnu žiarivú ružovú . Ktorá by sa mi hodila hlavne v lete .


Celé mi to príde veľmi luxusné . Veď už len samotná krabička nasvedčuje tomu že pôjde o produkt ktorý stojí vážne za to . Ak by ma niekto obdaroval takýmto produktom tak skáčem od radosti . Tento krát som sa obdarovala sama tým že som si box objednala . A neľutujem to . Ale k samotnému lesku. Ako som povedala ide o žiarivý ružový odtieň . Takéto odtiene nosím veľmi rada v lete . Keďže ale lesk testujem už v období kedy to vonku na leto moc nevyzerá - neprekáža mi to . K decentnému líčeniu sa tento lesk hodí . 


Na prvý podľa som si myslela že lesk je matný . Keďže v balení to tak vyzerá . Ale mýlila som sa . Hneď po nanesení na pery som zistila , že lesk sa pomerne dosť leskne . Áno veď to je jeho úloha ☺.
Lesk sa dá výborne vrstviť . Ak chcem decentné pery s jemným nádychom ružovej ale chcem aby ľudia videli že na nich niečo mám dám si jednu vrstvu . Jedna vrstva perám dodá vysoký lesk a jemný nádych ružovej farby . Lenže nie som typ čo by nosil decentné pery a preto si dávam dve a viac vrstiev . Vtedy človek pekne vidí sýtu ružovú farbu a krásny lesk . Pre mňa jedna dôležitá vec je to - lesk až tak nelepí . Áno stále viem že na perách mám lesk ale vôbec to nie je odporný lepidlový pocit . Bála som sa , že lesk bude lepiť nejako extrémne moc ako tie predošlé čo mi doma ležia len tak na poličke . Ale nestalo sa tak ! Lesk je na perách príjemný a skoro vôbec nelepí . 


Aplikátor je klasický špongiový . Je ploský takže s ním zájdem aj do rohou pier bez akéhokoľvek problému . Pri prvej aplikácii som vyšla mimo pier ale časom a cvikom to dnes už zvládam bez problémov . Lesk by mal pery aj hydratovať . To výrobca neklame . Lesk používam bez akéhokoľvek zhydratovania pier pred aplikáciou . Teda okamžite si na pery dávam lesky . Na perách nemám žiaden nepríjemný suchý pocit . Práve naopak keď si ho dám pery zostanú jemné a hladké .
Vôňa mi pripomína maliny . Je príjemná a nejakým spôsobom mi neprekáža . Práve naopak - sem tam mám nutkanie si oblízať pery kvôli tej vôni . 


Výdrž je slabá . Predsa len ide o lesk a nie o rúž . Čiže na mojich perách vydrží približne dve hodiny. Mne to ale nejako nevadí , keďže vždy ho mám v kabelke a použijem ho vtedy kedy potrebujem . Celkovo som sa asi nie že asi ale určite zamilovala to do tohto produktu . Nikdy by som nepovedala , že odložím všetky svoje rúže a budem používať len lesk na pery . Ak si vyberám čo si dám na pery momentálne vždy siahnem po tomto lesku . Osobne sa tomu sama čudujem lebo odnedávna som lesky neznášala . Ale u tohto je to iné . Luxusný obal, krásna farba , fajn hydratácia ak keď výdrž slabšia - zbožňujem ho ! A vrelo ho odporúčam každému . 

Cena lesku v kamennej predajni je 7, 20 € . V e-shope ho nemajú čo je škoda keďže jediná kamenná predajňa je v Žiline čo je pomerne ďaleko . Takže ak budete mať cestu do Žiliny určite zbehnite pozrieť do prdajne a možno práve s týmto leskom z nej aj odídete . ☺ 


Tak a sme na konci ! ☺ Verím že sa Vám článok páčil . 

A inak čo vy a lesky na pery ? Máte ich radi alebo nie ? Určite mi dajte vedieť dole do komentáru . 

Majte sa pekne . ♥

2 komentáre:

  1. Ahoj :)
    Nominovala som Ťa v TAG - u. Budem rada ak ho urobíš a pošleš mi odkaz :)
    http://www.nikoletavujisicova.com/2014/09/liebster-award-tag.html

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Veľmi pekne ďakujem už si štvrtá . Ak budem mať viac času určite TAG urobím . :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.