streda 6. augusta 2014

○ Niečo pre potešenie ○ part 5



Ahojte, dnes si dáme len taký rýchli článok v podaní pár fotiek. Najčastejšie pridávam fotky na môj instagram ale nie každý túto aplikáciu má . A preto tu je dnes už piate pokračovanie tzv. série niečo pre potešenie . Samé fotky, veď je aj taká doba, každý si fotí všetko čo vidí .



Nebudem zdržovať sa poďme na to.



Začneme asi týmto krásavcom . Volá sa Max a má 4 mesiace . Toto krásne šteniatko majú naši známy a je neskutočný .
Ako každé šteniatko aj on sa chce stále len hrať a vymýšľať . Predsa je ešte malinký . Všetko kúše a týmto pádom som aj ja prišla o kryt na mobil. Nedopatrením som ho nechala na návšteve položený na stole a keď som prišla asi o 10 minút bolo po kryte .

Ale nehnevala som sa , veď sa pozrite na tie krásne očká . To by bol hriech sa na neho hnevať .




Áno. Opäť ona. Naše domáce zvieratko . Ada.

Počas veľkých horúčav sa človek schladí tým že si opri kúpaní dá aj nejakú tú zmrzlinu . Lenže u nás doma je veľký problém s niečim ako je zmrzlina ísť von. To automaticky máte po nej . A toto je presne ten prípad. Ocino si chcel dať zmrzlinu ale náš pes zahral smutné oči a odstala ju ona .

Asi sa chytáte za hlavu ,ale darmo ona je člen rodiny . ☺





Mesto snov . To sú Piešťany . Ja osobne mám toto mesto veľmi rada. Aj keď žijem celí život na dedine a život v meste si predstaviť neviem . Ak by som sa mala raz sťahovať do mesta, tak jedine do Piešťan.
Toto mesto je iné, je tam pokoj. Aj keď je tam pomerne dosť turistov . Ľudia sú tam veľmi milí.

A hlavne milujem kúpeľný ostrov, od malička som chodila počítať korytnačky ktoré sú v jazierkach . A toto ma neprešlo do dnes, vždy keď som v Piesťanoch idem na kúpeľný ostrov a do mojej obľúbenej kaviarne .



Menší večerný trip do Nitry . V jeden pekný sobotný večer sme sa s kamarátmi teda presnejšie jednou kamarátkou a kamarátom vybrali do Nitry . V doje že si sadneme do nejakého slušného podniky ale očividne v Nitre to žije len do pol noci. Teda v tých slušných podnikoch .
Takže nás trip dopadol tak že sme sa zastavili pri fontáne ktorá je farebná a to som ani nevedela že v Nitre majú. A zakončili sme to luxusnou kávou na pumpe . ☺

Ďalší pekný večer za nami . xixi ☺
A keď sme pri tej obľúbenej kaviarni . Mojito a najlepší koláčik aký som kedy jedla.

Na leto sa teším nie len kvôli teplu ale aj kvôli tomu že milujem Mojito samozrejme nealkoholické , alkohol moc nemusím.

Normálne som pri písaní a pozeraní na túto fotku dostala chuť .

Yummy. ☺








Káva . To je moje. Ja osobne bez kávy neprežijem.

Ak aj vy máte radi kávu tak vrelo odporúčam práve túto. Je to káva ktorá sa v lete hodí skvelo, je chladená a chutí výborne.

Káva je od značky Alnatura ktorú kúpite v DM-ku a stojí 0,99€ .








Zbierka sa rozrastá .
Papangami som nainfikovala aj kamarátku a preto som musela urobiť objednávku . Samozrejme som si na začiatok hovorila objednám iba kamarátke ja nepotrebujem. Ale to sa nestalo, ako náhle som uvidela že sú novú farby musela som och mať.
Takže veľká v strede , mint zelená a oranžová teda skôr marhuľová sú moje a zvyšok putoval ku kamarátke . Ktorá bez nich už ani neprežije .

Ďakujeme Táničke z ELIXIR JOICO SALON - Bratislava za expresné dodanie . Ak vy vás zaujímalo tak veľká papanga stojí 3 € a malá 2 €.






Tomuto sa hovorí letné pracovné nasadenie . ☺

Malá ukážke toho čo cez leto vyrobím. Náramky sú vec ktorá ma neskutočne baví a mám ju rada .

A vždy ma poteší keď sa objednané náramky páčia aj mojím zákazníkom .

Toto je len malá ukážka jedného " pracovného " dňa ktorý cez leto mám. ☺






 


A ešte jedna fotka. Konečne mám aj ja svoje. Už som asi hovorila že keď si aj nejaký náramok vyrobím vždy ho niekomu nečakane darujem.

Ale v tomto prípade sa to už nestane. Konečne mám náramky ktorá nedarujem nikomu. Teda aspoň dúfam. ☺









Sezóna malín už asi bude aj končiť. Ale aspoň nejaká fotka. Raňajky nie sú moje obľúbené . Ak samozrejme stíham vždy niečo raňajkujem ale ak nie tak prežijem aj bez nich .

Tu je malú ukážka . Biely jogurt, ako hovorí môj ocino krmivo pre vtáky a čerstvé maliny priamo z našej záhrady a samozrejme káva. ☺

Hneď ja ráno veselšie. ☺






A vlastne keď sme pri tých malinách. Tak toto bola fotka ktorú som robila pri prvom zbere.

Toto sú prvé tohtoročné maliny. Mala som z nich radosť ako malé dieťa z hračky. Samozrejme podelila som sa zo všetkými doma. Mama, oco, ja a samozrejme pes. Ktorý má na záhradu momentálne zákaz vstupu. Keďže v nej je pomerne dosť jedla.
Teda ovocie a zelenina . ☺

Máte radi maliny ? Dajte m vedieť dole do komentáru .





Nákupy !

Takto to dopadne keď idete kúpiť jeden šampón na vlasy. ☺

Milujem Marionnaud . Ale momentálne mám zákaz nakupovania .

Ale to nebude trvať dlho . ☺












Keď sme v tej nákupnej sekcii. Ukážem Vám penu do kúpeľa ktorú používam toto leto.

Je tak isto z Marionnaud ale viac Vám neprezradím už čoskoro sa budete môcť tešiť na recenziu . ☺








A čím by sme tento post asi tak zakončili . Dáme si ešte dve fotky , ako vždy chýbajú nám nejaká fotky nechtov. Asi viete že ja mám gélové nechty takže každé tri týždne chodím na nové a vždy prídem s niečim novým . Dnes Vám teda ukážem dve fotky nechtov ktoré som mala a jedny ešte vlastne aj mám.





Tieto sú tzv. slušné. Teda dalo by sa povedať že mala som náladu na niečo decentné . A u mňa je ružová klasika.

Ružové dozdobené ružovým práškom. Na tom sa nedá skaziť nič.










Najnovšie .

Tieto nechty mám asi týždeň. Boli sme na oslave a mala som čiernu sukňu a čierno - biele tričko a preto som k tomu ladila aj nechty .

Podľa fotky to vyzerá ako keby som mala niečo nakreslené na nich , ale to je omyl . Na nechtoch mám pprepeličie pierka ktoré sú položené na telovom géle a následne zaliate gélom.






 Tak a to je z dnešného postu všetko. Verím že sa Vám páčil. ☺


Majte sa pekne. ♥



4 komentáre:

  1. Pekné fotky, nechty na poslednéj fotke vyzerajú super.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja zase neprežijem bez čaju, kávu nepijem :) Pila som ale mám problémy so žalúdkom a musela som sa jej vzdať :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Môj deň sa začína tým že si uvarím kávu a čaj . Bez čaju prežijem ale bez kávy ráno nie . Osobne mám čaje veľmi rada momentálne sa mi rozrastá zbierka o čaje od Marks & Spencer ( čo sú trošku drahšie čaje ale veľmi kvalitné ) a potom o čaje značky Majestic Tea ktoré sú tiež veľmi chutné . Od malička som čajový človek čaj je pre mňa lepšie pitie ako nejaké sladké malinovky alebo alkohol. :-)

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.