pondelok 18. augusta 2014

Áno opäť som porušila dohodu !




Samozrejme to by so nebola ja . 




Ahojte, dnes tu mám opäť článok v ktorom Vám ukážem nový prírastok do rodiny . Už podľa fotky je jasné o čo ide . Možno niektorý ktorý chodia na blog pravidelne vedia aj podľa nadpisu o čo ide alebo teda presnejšie o čo pôjde . 

Ale ako by som začala . Asi mi to neuveríte ale jedného dňa som sa vybrala na nákup nie do drogérie ale do potravín . Skrátka mala som mať večer návštevu a keďže som bola pár dní sama doma a moja chladnička vyzerala pomerne úboho, povedala som si, že nič sa nedá robiť a budem musieť ísť do obchodu . Nakupovanie potravín je asi jediná  vec ktorú nemusím. A ešte k tomu u nás v dedine moc na výber toho nie je . Ti čí žijú na dedine asi vedia o čom hovorím . Takže som s " veľkým " nadšením teda išla nakupovať . Ale čo osud nechcel po ceste z odchodu vlastne v tej istej budove ako je obchod je otvorený ďalší obchod môj oco to nazýva obchod "ak niečo nemáš doma a nechce sa ti ísť do mesta"on tým myslí rôzne farby, súčiastky a podobné vec vyberie sa práve tam . Vraj sa to volá rozličný tovar v ktorom som  narazila na kozmetiku . Pýtate sa čo som tam asi išla pozrieť. Nič náhodou som uvidela na dverách leták a samozrejme mne to nedalo a išla som sa pozrieť. Myslela som si že to nebude žiadne super kozmetika skôr nejaké no name alebo tak ale nie . 
Čo ma vážne prekvapilo tak sa stojane mali rúže o NYC, Rimmel alebo očné tiene od značky Manhattan a väčší šok bola ich cena . Ale to Vám poviem na koniec. 


Takže som tam strávila viac času ako v potravinách . Ale odišla som len s jedným rúžom . A tu je ten problém. Porušila dom dohodu ktorú som dala sama sebe . Že s tým nakupovaním rúžov už prestanem. Ale - čo keď práve táto farba mi chýbala . Áno mne vždy chýba práve tá farba ktorú si kúpim ☺. Som raz taká.
Nový prírastok do rodiny je teda rúž od značky NYC v odtieni 431 HOT SPOT PINK . Mám pocti že toto je ale pomerne stará rada rúžov. Keďže v drogérii som videla len ružové obaly a vlastne o jednom rúže z tejto " ružovej " kolekcie som už písala link tu . 


Aj keď ak sa jedná o obal viac sa mi páči práve tento čierny .Veď to je prakticky aj jedno, keďže ide len o kus plastu ale v kozmetike preferujem viac práve čierne obaly. Vyzerajú hmm čo ja viem tak viac luxusne.Samozrejme ale  nejde o obal ale o funkčnosť rúžu . S tým som veľmi spokojný. Rúž je ružovej farby ak keď s jemný ale vážne jemný  nádychom do červena . Na slnku na neskutočne krásne leskne . Je trošku suchší ako iné rúže ale zvykla som si . Vždy pred nanesením pery riadne zhydratujem a následne ešte nenesiem jemnú vrstvu balzamu a až potom samotný rúž . Tým že je suchší pery nehydratuje ale dostatočnú hydratáciu mi zabezpečí práve balzam na pery . 



Čo sa týka výdrže . U mňa je to pri každom rúže inak. A ani tu to nie je iné . Na perách mi vydrží zhruba dve hodiny. Lenže ja z domu nejdem bez fľaše vody tú musím mať vždy keďže pomerne často potrebujem piť . Ak by som nepila možno by rúž vydržal viac ale to som úprimne neskúšala a asi ani nebudem . Tie  dve hodiny dá úplne v pohode , potom len jemne pretriem pery a idem ďalej . 

Celkovo som s rúžom spokojná . S farbou až nad mieru keďže nebola žiadne možnosť testeru musela som to risknúť a vziať si ho . Mala som menšie obavy keďže už mám podobný odtieň od značky RIMMEL. Ale na koniec sú o niečo rozdielne . Ale úprimne každý rúž sa hodí . ☺ 

Cena : 1,80 €


Tak a sme na konci . Verím že sa Vám recenzia alebo teda skôr historka o tom ako som prišla k novému rúžu páčila. 

A čo vy a kozmetika NYC . Máte niečo doma ? Určite mi dajte vedieť dole do komentáru, budem sa tešiť . 


Majte sa pekne. ♥


2 komentáre:

  1. pekna farba aj cena je dobra nyc nepoznam:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Cena je priam skvelá . V klasickej drogérii sú tieto rúže o niečo drahšie . Ak nepoznáš vrelo odporúčam zbehni do 101 drogérie a tam stojan s NYC nájdeš. :-)

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.