piatok 15. augusta 2014

☼ Veselý letný balíček ☼




Ahojte,

Dnes mám pre Vás článok plný letných noviniek . Nebudem to zbytočne predlžovať a poďme hneď na to. J





BALEA  krém na ruky s vôňou maliny a citrónovej trávy 
Veselé balenie obsahuje krém na ruky v typickej letnej vôni . Kombinácia maliny a citrónovej trávy pôsobí veľmi sviežo . Krém obsahuje pantenol ktorý regeneruje a vyhladzuje pokožku. Aj v lete potrebujú moje ruky dostatočnú hydratáciu . Preto som spokojná s týmto krémom. V lete používam väčšinou krémy ktoré sú ľahké . A tento krém taký je . Konzistenciou mi skôr pripomína mlieko . Veľmi ľahko na rozotiera a ruky nie sú po ňom ani extrémne mastné . Nejaký mastný film tam samozrejme je ale po pár minútach tento pocit mizne . Po nanesení a vstrebaním sú moje ruky jemné a hydratované . Jeho vôňa je obrovským plusom . V lete je malinová sezóna a ja mám maliny veľmi rada  a s kombináciou citrónovej trávy je to niečo úžasné . Svieže . Ruky pomerne dosť dlho . Čo ešte viac chválim je pumpička . Rýchli spôsob nanesenia nemusím sa zapodievať vytláčaním krému z tuby . Veľmi sa mi páči aj letný dizajn, ktorý je hravý a veselý .  Tento veselý letný krém na ruky má 300 mililitrov a jeho cena je 1,95 € . Určite ak ťa zaujal neváhaj a bež do drogérie aby sa ti krém ušiel keďže je to limitovaná edícia . Tak šup šup. J


BALEA tekuté mydlo na ruky Sladký flirt
Na začiatok teda pokiaľ som si neprečítala o čo ide som si myslela že toto tekuté mydlo je s vôňou hrušky .
Podľa obalu to tak vyzeralo . Ale opak je pravdou mydlo je s vôňou duly a divej ruže . Raz pred nejakými rokmi sme doma dulu mali, mama ju priniesla zo Srbska kde bola pracovne, ale úprimne neviem ako táto veci chutí . Doma sme ju mali nejaký čas a potom sme ju nakoniec aj vyhodili.  Takže po prečítaný o čo vlastne ide som sa aj potešila . Kombinácia dula a divoká ruža mi príde trošku zvláštna a nevedela som čo od nej čakať . Ale hneď po prvom použití som zistila že je to super. Názov mydla sladký flirt tomu zodpovedá . Vôňa je sladká ale pritom nie moc  vtieravá . Keďže mydlo obsahuje aj divokú ružu príde mi jeho vôňa aj veľmi svieža .  V lete miniem dva krát viac mydla ako obyčajne . Keďže neustále niečo robím či už v záhrade alebo keď s mamou zavárame tak si ruky umývam viac, predsa len skoro stále som vonku a chutím do rúk teda hoci čo . Musím povedať že mydlo ruky umyje dobre , super sa v dlaniach napení a netreba použiť ani nejaké veľké množstvo . Mydlo je klasickej perleťovej farbe asi ako každé tekuté mydlo.  S pumpičkou sa narába dobre, netreba nejako extra moc tlačiť . Hovorím to preto lebo raz mama kúpila mydlo na ruky s pumpičkou a skoro vôbec sa pumpička nedala stlačiť , dosť mi to prekážalo lebo kým som vydolovala mydlo z pumpičky musela som poriadne pritlačiť . Pri tomto mydle stačí vážne len jemne pumpičku zatlačiť a mydlo už mám na ruke . Čo sa týka nejakého vysušenia rúk po umytí , nič som nezaznamenala. Mydlo necháva moje ruky jemné a hladné . Čiže tým pádom sú ruky aj hydratvané. Obal je taktiež veľmi veselý . Svojím obalom sa nám hodí do kúpeľne . Mydlo má 300 mililitrov a jeho cena je 1,39 € a tak isto ako krém aj mydlo je limitovaná edícia . 


Ebelin peelingové tampóny

A ako posledné som v balíčku dostala odličovacie tampóny od značky Ebelin. Tieto tampóny sú niečo úplne iné ako som zvyknutá . Ja odličovacie tampóny od Ebelin mám osobne veľmi rada , používam ich často aj keď momentálne mám iné . Ale Ebelin u mňa vedie na plnej čiare . Keď som ich vytiahla z obálky pozerala som na ne doslova ako puk . Peelingové tampóny som ešte nikdy nevidela a preto som odložila bokom tie čo som používala a otvorila som si tieto . Tampóny sú z čistej bavlny a po okraji sú zašité. To mám veľmi rada a prakticky kupujem len také tampóny . Ale tu je jedna menšia zmena . Tampóny sú z jednej strany hladké a z druhej drsné . Čiže tá drsnejšia peelingová strana slúži na odstránenie odumretých častí pokožky . Veľkosťou sú super sú väčšie ako klasické tampóny takže na odličovanie ich neminiem moc . Ale mne skrátka nesedia . Tá drsná peelingová strana mi nerobí dobre z čoho som veľmi sklamaná . Je to veľká škoda že moju pokožku dráždia . Moja pokožka sa ešte stále dostáva z problémov ktoré mi spôsobuje akné a tieto tampóny mi preto nerobia dobre . Ak keď peelingovú časť používam na dočistenie nosa a čela . Inak používam hladkú stranu . Vlastne aj na obale je napísané že tieto tampóny by sa nemali používať v prípade akné a na citlivú pokožku . Takže to bude aj dôvod prečo mne nesadli . 
V balíčku je 35 kusov a cena týchto tampónov je 1,39 € . 


Tak  a sme na konci . Verím že sa Vám článok plný letných noviniek páčil .
A určite mi napíšte dole do komentáru či Vás nejaký produkt zaujal alebo či už niečo z toho máte .
Majte sa pekne . ♥

1 komentár:

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.