piatok 18. apríla 2014

○ Saloos Lemon Tea Tree ○


Ahojte, na začiatok vám želám krásne sviatky. Konečne máme niekoľko dní voľno a práve preto som sa rozhodla že sa budem venovať blogu a napíšem nejaké nové články. A dnes je práve ten deň kedy prinášam novú recenziu tento krát na produkt od značky Saloos ide presnejšie o Lemon Tea Tree pleťovú vodu.


Táto voda má všestranné využitie. Je určená pre mladú problematickú pleť. Mala by čistiť a ukľudňovať, osviežiť celé telo, upokojiť pokožku po holení a depilácií, uľahčiť rozčesávanie vlasov. Ja som si objednala túto vodu za účelom že ju budem používať na tvár. 
Musím sa priznať že som mala na začiatok menšie obavy. Keďže produkty na tvár moc často nestriedam. Mám problematickú pleť a nie vždy mi nové veci robia dobre na moju tvár. 
Ale predsa som bloggerka a musím skúšať aj nové vec. ☺ Hneď ako som otvorila balíček prekvapilo ma to že voda nie je v plastovej fľaške ale v je skle. Oceňujem to že výrobca zvolil sklo, podľa mňa je to omnoho lepšie ako keby že je obal z platu. 

Ďalej čo sa mi veľmi páči je aj to že tento produkt mám rozprašovač. Všeobecne mi to vyhovuje viac. Nemusím neustále otvárať a zatvárať fľašku. Jednoducho vezme tampón nastriekam na neho vodu a vyčistím si pleť. Alebo keď som veľmi ale že veľmi lenivá skrátka si vodu nastriekam priamo na tvár šetrí to čas ☺. 

Čo sa týka vône tak tá je veľmi zvláštna. Trvalo mi nejaký čas kým som si zvykla na kombináciu vône kvetov, citrónu a Tea Tree. Mám veľmi rada keď produkty voňajú po Tea Tree. Ale toto je veľmi zvláštna vôňa. Ale zvykla som si a teraz túto vodu používam denne. 

Voda obsahuje čistí destilát z listov Lemon Tea Tree a 2% alkoholu. Mali by ste vidieť výraz moje tváre keď som si prečítala že táto voda obsahuje alkohol. Ako úprimne nastalo na mojej tvári zdesenie. Mám akné síce už nie silné ale predsa mám. A všeobecne žiadne produkty ktoré majú v sebe alkohol mi nerobili nikdy dobre. Teda až na tie ktoré som mala predpísané od lekárky. 




Ale čo ma zarazilo bolo zo že ten alkohol v tejto vode nie je vôbec ale že vôbec cítiť. Viete keď si prečítam v drogérií že nejaký produkt obsahuje alkohol okamžite ho vraciam na regál a idem ďalej. Lebo vždy mi takéto produkty skôr škodili ako pomáhali. Je jasné že ak má niekto pleť mastnú s akné tak ako ja tak by mal siahať po niečo taktom. Keďže alkohol vysušuje pleť a ničí akné. Ale ja som asi nejaká "čudná" ☺ vždy som po použití nejakého takéto produktu vyzerala som ako paprika a to doslova. Červená podráždená nepríjemná pleť. Dobre že som vždy používala niečo také na noc a nie na deň. 

Ale pri tejto vode je to iné. Vôbec nie je cítiť alkoholom a keď si s ňou čistím pleť vôbec neštípe. Ani na pleti ani v okolí očí a dokonca ani v očiach. Asi to bude podľa mňa tým nie až takým veľkým obsahom alkoholu. Skôr mi to príde ako by ma ten alkohol pleť dezinfikovať a to doslova. Po už dosť dlhom čase používanie som si zvykla aj na vôňu aj na to že mi to pomáha. Nie je to síce žiadna sláva ale pleť je po použití vody čistá a prijemne osviežená. Som celkovo spokojná aj keď na začiatku boli menšie obavy ako moja pleť bude na túto kvetinovú pleťovú vodu Lemon Tea Tree reagovať. Na koniec reaguje pomerne dobre, ako som už povedala pleť zostane pekne čistá a osviežená. Myslím si že táto voda bude fajn alternatíva na horúce letné dni keď budem chcieť svoju pleť len jemne osviežiť.  

Pleťovú vodu som zakúpila na e-shope naureus.sk a cena za 50 ml bola 2,92 € bola to akcia takže aktuálnu cena na tomto e-shope je 4,49 €. Čo mi ale aj tak príde ako celkom fajn cena. Ja mám túto vodu viac ako mesiac a mám s nej minuté asi tak štvrtinu a to ju používam každý deň. 

Ja osobne som veľmi spokojná! 


A čo vy aké pleťové vody používate? Určite mi napíšte do komentáru vaše obľúbené pleťové vody. 

Želám krásny slnečný piatok. ♥

4 komentáre:

  1. tak určite niekomu alkohol vadi ale ja som nepostrehla že by to mne prekažalo ja som časom použivala dokonca ako vodu na čistenie pleti alpu a nemam stym problem do teraz kedysi žienky len tu použivali tolko vymoženosti kolko mame mi určite nemali.. ale teraz použivam ako pletovu vodu od biodermy miceralku ale mam zalusk na pletovu vodu od alverde:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak asi to je na človeku. Ja by som niečo ako alpu na pleť nemohla dať. Keďže by ma to poriadne pálilo. Od asi 15 rokov trpím na akné a niekedy mám poriadna ako to povedať zapálené. Takže by ma to alpou poriadne bolelo. Samozrejme keď som začala chodiť ku kožnej tak mi predpisovala rôzne vodičky ktoré alkohol obsahovali a moju pleť vysušovali a to bolo dobré na jednej starne môžem páve takým produktom ďakovať za to že moja pleť je teraz ako tak v poriadku a akné sa mi objaví len niekoľko krát za mesiac. Ale asi je rozdiel keď má človek lieky na predpis a ak si kúpi nejaký produkt v obchode.

      Ja mám micelárku od Biodermi už asi 3 balenie je to vážne zázračná vec ale niekedy musím striedať aj s iným produktom aby si pleť nezvykla len na jeden. A na tú pleťovú vodu od Alverde sa určite pozriem aj ja. Ďakujem na typ. :-)

      Odstrániť
  2. pekná recenzia, už viackrát som nanu pozerala kedze mam este v 25 stale akne :D...nie je to nejak katastrofalne ale chcela by som sa toho zbaviť už prevždy čo najprirodnejsim sposobom.....saloos je jednička milujem ich oleje, najma stary dobry kokosak :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem som rada že sa recenzia páči. Tak ak sa chceš zbaviť akné čo najprirodzenejším spôsobom mohla by si to vyskúšať. Sama uvidíš či ti to pomôže alebo nie.
      Toto je môj prvý produkt od Saloos a som spokojná ja používam kokosový olej od Purity vision a som veľmi spokojná používam ho či už na telo alebo na varenie. Je to zázračná vec. :-)

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.