piatok 11. apríla 2014

Natura Siberica ◘ Cooling Foot Cream- Peeling ◘



Ahojte. Dnes som tu opäť s novým článkom. Momentálne som dá sa povedať závislá na peelingoch. Či už sú to peelingy určené na telo, ruky alebo ako v dnešnom prípade na nohy. Pred nejakým časom som si objednala peeling na nohy od značky NATURA SIBERICA. A dnes vám o tomto peelingu niečo poviem. 





Ako som povedala je to peeling určený na nohy. Používam ho jeden až dva krát do týždňa. Mám pomerne tvrdú kožu na nohách ale čo je veľmi nepríjemné a čo sa mi momentálne deje je to že mi začala koža praskať. Neviem si vôbec vysvetliť prečo sa to deje. Nie len že je to veľmi nepekné ale to aj riadne bolí. Tak som sa rozhodla že sa budem viac starať aj o svoje nohy. 
Preto padla voľba práve na peeling od značky Natura Siberica. Ide o prírodný peeling, vlastne všetky produkty od značky Natura Sicerica sú prírodné. Veľmi sa mi tento peeling podľa popisu pozdával tak aj pre to som si ho vzala. 




Peeling je krémový. Nanáša sa na suché nohy. Peelingové zrniečka aj keď presnejšie sú to semienka arktickej maliny sú veľmi príjemné. Nie sú vôbec veľké sú pomerne malé a to mne vyhovuje. Nemám rada keď sú peelingové čiastočky veľmi veľké. Ďalej tento peeling obsahuje skoroceľovú šťavu ktorá má antiseptické účinky, tým pádom podporuje regeneráciu pleti tak isto podporuje hojenie a obnovuje ju. Peeling je obohatený o vitamín E a alantoin ( chemická látka na báze močoviny, ktorá má výrazné hojivé a regeneračné účinky. Alantoin sa nachádza v moči väčšiny zvierat, ale je možné ho nájsť aj v niektorých rastlinách napríklad v kostihoji lekárskom ) Keďže tento peeling obsahuje semienka maliny vonia malinovo. Ja mám maliny veľmi rada takže mi táto vôňa vyhovuje.


Ako som už hovorila nanáša sa na suché nohy. Krúživým pohybom masírujem nohy niekoľko minút a následne už len umyjem teplou vodou. Keďže to je krémový peeling nohy po umytí už netreba vôbec krémovať. Sú jemné, hladké a aj hydratované. Ja som s týmto peelingom veľmi spokojná používam ho už nejaký čas a moje nohy sa zlepšili. Už ich nemám také suché a hlavne už mi až tak nepraskajú. Verím že časom sa to zlepší až tak že moje nohy budú vyzerať tak ako pred tým. Predsa len blíži sa leto a chcela by som nosiť obuv v ktorej chcem aby moje nohy vyzerali dobre. 

A teraz asi to najdôležitejšie. Peeling má obsah 75 ml a ja som ho kúpila v akcii za 3,29€. Peeling som zakúpila na stránke naureus.sk. Ja osobne som ako som už povedala veľmi spokojná a ak sa mi minie toto balenie určite si kúpim nové. 


Tak a sme na konci dnešnej recenzie. Verím že sa vám páčila. ☺ 

A propo. Používate peeling na nohy? Máte rady peelingy? Určite mi napíšte svoj názor budem sa tešiť na komentáre. 


Majte sa pekne. ♥

2 komentáre:

  1. Akurát pred pár dňami som nad tým premýšľala, že peeling na chodidlá je jedna z tých kozmetických vecí, ktoré u mňa zapadajú prachom... Nie že by som spochybňovala jeho účinky, ale akosi na to zabúdam. :) Nôžky si krémujem, samozrejme, pravidelne a teda problém so suchými chodidlami mám len v lete, keď rada behám kade-tade bosá :) Pekný blog.

    http://panoptikumkrasy.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som peelingy na nohy nikde neriešila až tak moc. Mala som doma nejaké a ako si písala tiež mi " zapadali prachom " ale keď mi začali chodidlá praskať a nepomáhal mi ani krém na nohy siahla som práve po tomto peelingu od NS. A som s ním spokojná chodidlá mám o 100% lepšie ako pred tým a verím že do leta budú v úplnom poriadku aby som mohla nosiť bosé nohy. :-)

      Ďakujem veľmi pekne, som rada že sa ti môj blog páči. Cením si to! :-)

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.