piatok 7. marca 2014

elf ○ LIP STAIN ○



Ahojte, pred nejakým časom som písala o lesku na pery od značky Elf. Bola to asi moja prvá negatívne recenzia ktorú som kedy napísala. A keďže som si povedala " ok dám tejto značka šancu " objednala som si znovu. 

Od značky Elf vlastním už jeden štetec a chcela som si objednať ďalší a asi to poznáte nikto si nechce objednať jednu vec už len z princípu že poštovné by bolo drahšie ako samotný produkt. A práve preto som si objednala LIP STAIN




A čo to ten Lip Stain vlastne je? Je to fixa na pery, áno čítate dobre fixa. ☺



Na prvý pohľad to vyzerá ako zvýrazňovač. Veď sa ma aj otec tak uštipačne spýtal či som si to objednala do práce. ☺ 

Ale nie objednala som si to na to aby som to veselo používala na pery. 
Už som tejto produkt videla na zahraničných blogoch nie je to žiadne novinka ani nič podobné. Používa to veľa žien. A ja som samozrejme nechcela byť výnimka . 

Lip Stain mám v odtieni BERRY BLUSH už podľa názvu je známe že to bude odtieň ako nejaké bobule a presne to tak je. Je to príjemná malinová farba. 








Intenzita farby je tak ako si zvolíte. Respektíve ako intenzívne svoje pery vyfarbíte. Dajú sa pery vyfarbiť slabo tak aby vaše pery vyzerali stále rovnako ale dá sa aj tak že bude na vašich perách presne vidieť áno mám na nich niečo čo sa mi páči. ☺

Aplikátor je presne taký istý ako na fixe ktorú kúpite bežne v obchode zo školskými potrebami. ☺ 

O hydratácii tu ani nemusím hovoriť. Tá je nulová ale to sa dalo čakať nie je to rúž ani balzam je to fixa. Ja používam po nanesení tejto fixi normálne priesvitný balzam ale je  to len a len na vás. 
Či svoje prery necháte trpieť alebo im doprajete aspoň akú takú hydratáciu nejakým vami obľúbeným balzamom. 

Ale o výdrži tu môžme hovoriť úplne veselo. 
Tak je niekoľko hodinová. A ak hovorím niekoľko tak u mňa to je presne 4 hodiny. 
Podotýkam normálne pijem, jem. Táto fixa je proste nezmar. A to doslova! Ako náhle to nanesiete na pery tejto produkt uschne a vpije sa do pier, to znamená že pery držia farbu pomerne dlho. A to je pre mňa veľké plus. Nemusím sa každú chvíľku pozerať do zrkadla a čakať kde všade mám rúž zliaty. Pri tejto fixe to drží ako prilepené. 




Musím skonštatovať že som rada že som značka elf dala ešte jednu šancu. Tak ako mám rada ich štetce mám rada aj túto fixu. 
Ktorí síce stojí 3€ ale myslím si že je to dobrá investícia. Aj keď som pomerne zvedavá po akom čase mi táto vecička vyschne. Ale myslím si že tí čo majú radi podobné produkty si prídu na svoje. Lebo okrem tejto farby majú ešte 3 ďalšie a ja osobne pokukujem ešte po jednej fixe ale uvidím kedy budem opäť objednávať. ☺ 

A inak fixu som objednala na stránke elf-kozmetika a dodanie zásielky bolo ako zvyčajne 3 dni. ☺



Tak verím že vás recenzia potešila. A inak skúšali ste už fixu na pery? Máte radi kozmetiku Elf?
Budem rada ak mi napíšete do komentáru svoj názor. 


Želám krásny piatok a príjemný víkend ja sa čoskoro ozvem, 


P.S. Pre viac fotiek, informácií nezabudnite dať like na moju facebook stránku určite vám nič neujde. ☺

3 komentáre:

  1. farba mi pripomína taku vyšňovu ale každopádne je velmi pekná, tak ocovia sa moc nerozumia do toho čo to nosíme zo sebou ja mam len balzam a už sa pyta čo to je:)) aleinak fixa vydrží na perach dlho? aj ked na ňu nanesieš ten balzam? alebo sa zotrie napriklad aj po pití alebo tak som zvedavá:))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak oco mi vždy hovorí žena čo mi je toľko kozmetiky a podobných vecí ale už som sa na to jeho podpichovanie zvykla. :-)

      Ten balzam si dávam kvôli hydratácií keďže samotná fixa pery pomerne vysuší. Za prvé mi veľmi vadí že mám pery suché a za druhé je presne vidieť ako fixa zalezie do vrások. Práve preto si dávam balzam a vydrží mi to nejaké 4 hodiny, a nie neodtláča sa to ani nič podobné. Tá fixa zafarbí pery a balzam ich hydratuje. Čiže je jedno či ješ, piješ alebo ešte neviem čo robíš, tá fixa zostane na perách. ☺

      Odstrániť
    2. jasne zvykneme si:)) zaujimave ešte som fixu ani nikdy neskušala:)

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.