nedeľa 9. februára 2014

Zmena je život!



Ahojte, krásavice moje. Dnes vám prinesiem jeden nezvyčajný článok. Nebude to ani recenzia ani inšpirácia. Bude to o mojej vizuálnej premene.

Pred pár týždňami ma kontaktovala Tatiana z ELIXIR JOICO SALON-u. Poďakovala sa mi za recenziu na gumičky do vlasov, ktoré v salóne predávajú a ja osobne vlastním už štyri kusy. Po pár vymenených správach mi ponúkla vlasovú premenu v salóne, aby som osobne vyskúšala i takýto zážitok. Mali ste vidieť,  ako veľmi som sa potešila. Je to niečo nezvyčajné. S veľkou radosťou som je povedala ÁNO!
Dohodli sme sa na vyhovujúcom dátume a nakoniec prišiel pre mňa ten deň s veľkým „D“.  Bola sobota 18.1.2014 a od rána som sa veľmi tešila. Do Bratislavy to nemám až tak ďaleko,  nejakých 40 minút jazdy po diaľnici, ani to nie. Ale aj tak som vstávala pomerne skoro. Veď to poznáte, kým sa dievča vychystá,  trvá to nejaký ten čas J

Ráno o ôsmej som prišla do salónu. Po krátkej konzultácii s Tatianou a kaderníčkou Juditou sme sa na to „vrhli“.  Nesmiem zabudnúť dodať,  že pre možnosť porovnania mojej vizáže som absolvovala fotenie, tzv. foto „pred“.  Tak som sa zoznámila so skvelou fotografkou Stankou Hricovou.  


Síce som typ človeka, ktorý sa nebráni žiadnej zmene, ale nechcela som si dať nejako výrazne ostrihať vlasy, čakala som pomerne dlho na dĺžku, ktorú mám teraz.  Samozrejme aj odfarbenie vlasov by bol problém, keďže ich mám čierne-čierne a ich odfarbovanie by bolo dosť náročné.
Nakoniec sme sa dohodli, že do mojich vlasov dostaneme hnedé odlesky a Judita mi ich trošku presvetlí premelírovaním.  Ja som si na tónovanie melírovaných prameňov vybrala červenú Joico farbu, ktorá mi padla najviac do oka a neľutujem. Dievčatá mi vysvetlili, že farba nielen dobre kryje, má krásny lesk a tón, ale počas farbenia vlasy rekonštruuje – to je výsledok chráneného Joico-patentu. Čiže vlasy budú nielen krajšie, ale i ozdravené. Super nie?
Bol to pomerne zdĺhavý proces,  ale v príjemnom prostredí salónu mi čas ubehol veľmi rýchlo. Cítila som sa príjemne, skoro ako doma. Veľmi milý personál sa neustále staral o moje pohodlie.
Tak a po pár hodinách som bola „už skoro na svete“ J. Ešte chýbal make- up a o ten sa postarala skvelá vizážistka Lenka. Presne vedela, čo má na moju pleť použiť. Nechala som to úplne v jej rukách,  predsa nebudem „kafrať“  do remesla profesionálom.  

A potom to prišlo! Konečne som sa postavila pred zrkadlo a neverila som vlastným očiam.  Bol zo mňa úplne iný človek!  Vlasy dokonalé, make-up tiež. Bola som nesmierne spokojná, teda pardon -  stále som nesmierne spokojná, ako moje vlasy dopadli. Kade chodím, tam počujem len samú chválu a každý sa pýta, kde som si nechala robiť vlasy. Preto opakujem  ešte raz:  ELIXIR JOICO SALON – BRATISLAVA - to je to zázračné miesto,  kde sa robia takéto premeny. A kto urobil túto krásnu fotku?  STANISLAVA HRICOVÁ -  najlepšia fotografka na Slovensku, pre mňa teda najlepšia je. A taktiež skvelý make- up! Ten robí úžasná mladá vizážistka LENKA KUČERÁKOVÁ.

Chcem sa z celého srdca poďakovať kaderníčke JUDITE PUHOVEJ,  ale skrátka všetkým, ktorí okolo mňa „skákali“,  za skvelý deň a úžasnú premenu.
ĎAKUJEM!

6 komentárov:

  1. Barborka premena sa podarila a veľmi ti to pristane. Ale na druhej strane si myslím, že máš veľmi pekné a zdravé vlasy tak to nebolo až tak ťažké ;)
    modrá púpava

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne. Moje vlasy si za môj život prešli už hoci čím. Momentálne mám vlasy zdravé aj vďaka produktom od značky Kallos. Človek by neveril že aj za málo peňazí môžu vyzerať vlasy tak pekne. :-D

      Odstrániť
  2. Uplna parada tešim sa s tebou že ti to takto vyšlo velmi pekne ťa upravili a všetko tiež by som sa určite nedala moc ostrihať pretože mi vlasy rastu niako pomaly a som konečne rada že mam dlžku aku mam:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :-) ja som na svoje vlasy pomerne háklivá keďže som na dĺžku ktorú mám čakala asi 2 roky som rada že sú také aké sú a nerada ich strihám.

      Odstrániť
  3. Wau tak tomuto sa hovorí teda parádna zmena! Si krásna a neskutočne ti to pristane :) Ja sama uvažujem už dlhšie nad dákou radikálnou zmenou zovňajška, ale nemám na to poriadne čas a niektorí kamaráti ma od toho dokonca odrádzajú...
    AnLen

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne. Som veľmi rada že premena vyšla takto. Ak chceš ti sama nejakú zmenu určite sa nenechávaj od nikoho prehovárať. Možno na začiatok len nejakú malú ale viditeľnú zmenu a potom uvidíš či chceš ešte viac alebo ti stačí to čo budeš mať. Človek musí hlavne veriť sám sebe a nenechať a odhovárať okolím. :-)

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.