streda 1. januára 2014

◘ Krátky oznam ◘






Ahojte. 
Tak v prvom rada ešte raz šťastný nový rok. ☺
Dnes som mala trochu času a založila som na FACEBOOKU stránku pre môj blog. A samozrejme mám aj INSTAGRAM ( konečne som zistila aké mám heslo) ☺ tak ak chcete vidieť nejaké fotky z môjho života tak šup šup a pridajte sa. ☺ ☺
Na Facebook stránku budem veľmi často pridávať rôzne oznamovacie posty, fotky a aj iné veci...
Samozrejme stále budem pásať aj recenzie a všetko podobné. 
Tak aby by ste chceli budem rada ak sa pridáte. ☺
Tu je link FACEBOOK
Tu je link na INSTAGRAM

Pekný deň ešte! ☺

3 komentáre:

  1. Šťastný nový rok aj tebe :) To je skvelé že si sa rozhodla založiť aj fb stránku. Na instagrame ťa už sledujem a v najbližšej dobe začnem aj na fb :)
    AnLen

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Šťastný nový rok želám aj tebe. Áno konečne som mala viac času tak som založila stránku aj na FB :-) a práve som si všimla že ma sleduješ a už sledujem aj ja tebe :-D :-D

      Odstrániť
  2. Ďakujem aj tebe. :-)
    Na tvoj blog som pozerala a veľmi ma zaujal. :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.