štvrtok 28. novembra 2013

✿ KALLOS KERATIN maska na vlasy ✿


Ahojte! 
Opäť som tu s recenziu dnes to bude Kallos Keratinová maska na vlasy. Na začiatok musím povedať že tento produkt som dostala  od www.kallosshop.sk za čo chcem veľmi pekne poďakovať. 


Táto maska je určená na suché, lámavé a chemicky poškodené vlasy. Ak si pamätáte tak už som raz písala že si vlasy farbím a tým pádom mi aj veľmi často padajú. A mám pocit že čím viac  ich mám a čím sú hustejšie tak tým pádom mi aj viac padajú. Ale s tým sa pri farbe alebo hoci ako chemickom upravení vlasov musí rátať. 


Takže táto maska obsahuje keratín a mliečne proteíny. Takže vďaka týmto látkam by mali byť vlasy vyživné. Pri pravidelnom používaní tejto masky by mali byť vlasy jemné, ľahko rozčesateľné a mal by sa im navrátiť aj lesk. Ja túto masku používam už zhruba druhý týždeň vlasy si umývam 2-3 krát do týždňa. Musím povedať že keď som masku použila prvý krát nevidela som nejaké extra zmeny. Ale čím viac som ju používala tým viac bolo badať ma mojich vlasoch že sú iné. Boli jemné oveľa lepšie sa dali rozčesať čo musím povedať si cením asi najviac keďže moje každodenné boje s hrebeňom sa skončili ☺. Už aj pred tým som písala o balzame na vlasy GoGo že je veľmi dobrý ale musím uznať že táto maska je o niečo lepšie. 
Moje vlasy sú po nej omnoho krajšie a hlavne zdravšie. 


Farba tejto masky je mliečna. Vôňa neviem ju ak mám byť úprimná nejako extra špecifikovať je čo skrátka taká tak kadernícka. Masku nanášam na umyté vlasy, nechám ju pôsobiť 5 minút a následne opäť vlasy umyjem. 
Obsah toho veľmi pekného tyrkysového kelímku je 275 ml cena je 1,59 € čo mi príde veľmi dobrá cena. 
Myslím si že je super investovať do niečoho takého, ja môžem len vrelo odporučiť!





A čo vy máte skúsenosti s toto maskou? Aké sú vaše skúsenosti? ☺
Budem veľmi rada ak mi napíšete čo si myslíte. 
Majte sa pekne!♥


5 komentárov:

  1. maska môže byť fakt dobra a ked si ju daš na hlavu ako dlho to nechaš posobiť?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Treba ju tam nechať 5 minút :-) a som rada že si to napísala lebo inak by som si to asi ani nevšimla že mi to tam chýba... :-D

      Odstrániť
  2. mne kaderníčka odporúčala, aby sa vlasy dali do tepla za tú dobu pôsobenia tej masky, potom sú výsledky ešte lepšie :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak je to možné neskúšala som to, aj keď pokiaľ mi maska účinkuje na hlave som v teplej vode :-)

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.