pondelok 25. novembra 2013

✰ Bioderma SÉBIUM H2O ✰


Ahojte! ☺ 

Do mojej rodiny pred pár dňami  pribudla micelárne voda od Biodermi. Mám pocit že o značke Bioderma sa toho už popísalo nespočetne veľa, a na základne rôznych článkov som sa rozhodla že si zaobstarám aj ja niečo. V každej lekárni sú produkty tejto značky, a ak aj nie sú milí lekárnici vám ich s radosťou objednajú, veď prečo aj nie keď stoja toľko koľko stoja. Ale hold to je daň za dobrú kozmetiku.☺







Na začiatok niečo o firme BIODERMA
Tak je to francúzska firma zo sídlom v Lyone. Výrobky z laboratórií Bioderma sú najčastejšie odporúčanými francúzskymi dermatológmi. Značka sa stala úspešnou vo viac ako 70 krajinách po celom svete. Na trhu pôsobí už viac ako 20 rokov. 












A teraz už produkt ktorý som si vyberal. Moja voľba bola jasná išla som do lekárne s tým že chcem výrobok z ich rady SÉBIUM   môj pohľad padol na  micelárnu vodu SÉBIUM H2O. Keďže mám mastnú pleť a sem tam aj nejaké to akné nič iné som si vziať ani nemohla. 
Takže táto pleťová voda je určená pre zmiešanú alebo mastnú pleť. 


Voda je určená na každodenné používanie. Ja už používam ráno aj večer. Príde mi to lepšie ako keby že by som to používala len večer. 
Má veľmi jemnú parfumáciu ale čo je veľmi dôležité neobsahuje žiadny alkohol. Takže ak máte nejaké veľmi veľké vyrážky pri aplikácii tejto vody na  pleť vôbec neštípe čiže tým pádom nedráždi   ani oči. Na obale som sa dočítala že neobsahuje ani žiadne farbivá aj keď vo fľaši mám pocit že má modrú farbu. Možno to je tou fľašou alebo ja už potom neviem čím. Táto micelárne voda zabraňuje aj tvorbe nových komedónov. Takže to znamená že by sa vám už žiadne nové akné nemali na pleti objavovať. Uvidím či to je pravda. 
Aplikuje sa úplne jednoducho, vodu nanesieme na odličovací tampón. 







Cena je 12,40 € za 250 ml čo je pomerne dosť. Ale veľmi často sa  objavuje  akcia jedena plus jedena zadarmo. 
















A čo vy máte doma nejaké produkty od Biodermy? Aké sú vaše skúsenosti s touto značkou?
Budem veľmi rada keď sa o ne so mnou podelíte dole v komentároch. 


P.S. : Dnes keď som prišla domou tak ma čakala takéto milé prekvapenie k mojím blížiacim sa meninám. ☺ 


Tak  určite dostanem ešte niečo ale toto ma veľmi prekvapilo, keďže menini mám až o pár dní. Je to milé a keď sa pýtate čo to vlastne je tak je to sviečka ktorá má myslím si škoricovú vôňu a to druhé je jahodová guľôčka do kúpeľa na ktorú sa veľmi teším. ☺ 





Tak dúfam že sa vám tento príspevok páčil, a ja sa ozvem už čoskoro! ♥

4 komentáre:

  1. Toto je jedna z mojich najobľúbenejších micelárnych vôd :) Ale najobľúbenejší produkt od Biodermy je určite Pore Refiner. Sťahuje póry a na celé hodiny krásne zmatní pleť :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak určite sa potom pozriem niekde v lekárni myslím si že všetky produkty od Biodermi sú kvalitné, a za to cenu akú majú sa aj oplatia :-)

      Odstrániť
  2. nedavno som si biodermu tiež kupila v DMke za 8,77€ z 12,99€ dve zľavy a bolo potešila som sa :))

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.