sobota 21. apríla 2018

Daj si šľahačku bez výčitiek!

DOVE  SHOWER MOUSSE

Milujem balíčky na ktorých je vidieť, že si odosielateľ dal záležať. Jedným takým bol pred časom aj balíček od DOVE. Okrem sladkých cukríkov v sebe ukrýval aj tri úplne nové produkty. Sprchové peny sa tešia momentálne veľkej obľube. Preto ani DOVE nesmie zaostávať a prišiel na trh hneď z produktom ktorý je určený nie len ako sprchová pena ale aj ako pena na holenie a celková starostlivosť o pokožku. Ja osobne mám takéto produkty veľmi rada. Pena vyzerá ako šľahačka a kto z nás by sa  nechcel sprchoval v šľahačke? Rovnako aj na holenie používam len peny. Takže mať jeden produkt ktorý zahŕňa obe činnosti je zaručene výhodný a nie len po finančnej stránke.  

DOVE  SHOWER MOUSSE

Nová rada Shower Mousse obsahuje tri voňavé kombinácie: agránový olej, kokosový olej a ružový olej. Peny sú rovnakej konzistencie len teda každá je obohatená o iný druh oleja. Obal je veľmi jednoduchý farebne ladený tak aby sa dal produkt dobre rozoznať. Nádoba v ktorej je samotná pena je podtlakom, preto je potrebné vždy pred použitím penu dobre pretrepať. Dávkovač pripomína klasickú šľahačku v spreji, dajme tomu. Čo sa týka účinkov. Sú rovnaké ako u klasických sprchových gélov. Po aplikácii na pokožku sa dobre rozotrú. Nevysušujú pokožku tela ani nedráždia. Niekoľkokrát som už penu použila namiesto peny na holenie. U pien na holenie mám občas problém. Penu používam od nepamäti, bez nej si holenie predstaviť neviem. Občas sa mi stane, že mi niektorá pena podráždi pokožku oveľa viac ako iná. Prejavuje sa to suchými a pomerne výrazne citlivými miestami, rôzne po tele. Preto som pri takýto produktoch opatrná a často ich nestriedam.

DOVE  SHOWER MOUSSE konzistencia peny
DOVE  SHOWER MOUSSE konzistencia 

Nápad mať jeden produkt na viac využití je výborný, no budem úprimná bola som skeptická. Až pokiaľ som nevysúšala. DOVE. Pena funguj veľmi dobre aj pri holení. Penu nanesiem na pokožku tela a už len klasicky oholím žiletkou. Pokožka nie je po umytí podráždená ani citlivá. Síce trochu suchšia ale v mojom prípade tento efekt nastane po každom oholení. Rovnako je to aj po použití peny ako sprchového "gélu". Máme pomerne tvrdú vodu preto, musím skoro vždy použiť po sprche či kúpeli telové mlieko. Tieto peny síce obsahujú oleje, no nie sú vysoko hydratačné. Ak vás ale suchá pokožka netrápi, pokojne si vystačíte aj s hydratáciou ktorú ponúkajú peny ako také.

DOVE  SHOWER MOUSSE zloženie z ľavej strany: argánový olej, ružový olej, koksový olej
DOVE  SHOWER MOUSSE zloženie z ľavej strany: argánový olej, kokosový olej a ružová olej

Ku samotnej vôni. Už vyššie som spomínala tri kombinácie. Sprchová pena z obsahom argánového oleja je asi môj najmenší favorit čo sa týka vône. Preferujem svieže a jemné kombinácie. Táto vonia ako výrazný luxusný parfém. Ak obľubujete práve takéto pre mňa pomerne výrazné vône- jednoznačne budete spokojný. Pena trochu vonia po vanilke a nejakom orientálnom korení. Aké korenie v pene cítim Vám ale nepoviem. Na opisovanie vôní nemám veru žiadny talent. Pena z obsahom ružového oleja je zase úplným opakom. Vôňa je jemná, nevtieravá. Ružovú vôňu v kozmetike mám rada, preto som na ňu aj zvyknutá. No ako som už dávnejšie spomínala v jednej recenzii. Buď vôňu ruží milujete alebo nenávidíte nič medzi tým nie je. Rovnako to bude aj s touto penou. Vôňa nie je nijako výrazná no po aplikácií na telo aj po umytí je jasné, čo za vôňu v produkte ste použili. Poslednou vôňou je pena z obsahom kokosového oleja. Môj favorit! Vonia dokonalo po kokose. Nie po takom umelom chemickom. Po takto ozajstnom. Pôsobí veľmi jemne, nevtieravo a možno aj trochu sviežo- ale len trochu. Táto posledná vôňa sa na pokožke drží najmenej. Po cca pol hodine ju už nie je cítiť.

DOVE  SHOWER MOUSSE

Zvolené kombinácie vôní sú dobré. Nájde si v nich každý to svoje obľúbené. Mňa tieto sprchové peny očarili. Ako hovorím, kto by sa nechcel sprchovať v šľahačke a ešte k tomu bez výčitiek. Po použití je pokožka na dotyk jemná, v mojom prípade síce trochu suchšia ale ako hovorím v zásade vždy po sprche používam telové mlieko. Možno nový typ pre DOVE. Čo tak vymyslieť telové mlieko v penovej podobe? Čo vy na to? Ja by som ho brala okamžite- hehe. Určite by malo úspech.


DOVE Shower Mousse 200 ml a jeho cena je 4,99 €. Zakúpiť sa dá v sieťach dm drogérie a 101 drogérie. Okrem dámskej verzii je aj pánska DOVE Men+Care v rovnakej cene.




Čo vy a sprchové peny? Používate ich? Aká je Váš názor?
Určite mi napíšte dole do komentára.





6 komentárov:

  1. Waaau, takže už aj Dove? Skušala som doteraz Baleu, Niveu, Rituals, no vidim, že musim mat aj tieto. Sprchové peny zbožnujem.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno už aj DOVE :) peny sú už dostupné v DMku neviem ako v 101 drogérii no v dm drogérii som na ne pred pár dňami narazila. Takže ak máš rada peny určite sa po týchto od DOVE pozri. Ja som okrem týchto skúšala len Baleu a tie ma rovnako bavia a kupujem si ich pravidelne. Čo sa iných značiek týka láka ma práve Rituals, len sa musím pozrieť kde túto značku u nás zohnať. :)

      Odstrániť
  2. Hej telové mlieko ako penu by som brala. Možno časom vymyslia aj také. Ja som ešte tieto sprchové peny neskúšala, ale určite skúsim. Dove mám rada i keď mne trochu vysušujú pokožku aj tie, ideálne sú pre mňa sprchové oleje, tie však nevoňajú. Asi by som brala ten variant s ružovým olejom. A to balenie sa značke fakt podarilo.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Že je to dobrý nápad? Telové mlieko v pene, to by už bolo naozaj ako dávať na seba šľahačku :D. Sprchový olej som skúšala od Yves Rocher a musím uznať že bol veľmi dobrý. Krásne voňal a aj pokožka bola po ňom veľmi dobre hydratovaná. Odvtedy som po žiadnom inom ale nesiahla. Musím sa v drogérii po nejakom pozrieť. Aký je tvoj obľúbený? :)

      Odstrániť
  3. taku šľahačku bez víčitiek by som si dala :)) už som ich obzerala v obchode zaujímavo vyzeraju penu som veru ešte nemala:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kto by si takú šľahačku rád nedal :D. Peny sú výborné a hlavne majú niekoľko využití netreba mať tým pádom v sprche 2 produkty jeden na sprchovanie druhý na holenie. Touto penou ušetrím miesto aj peniaze. :)

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.