streda 28. marca 2018

Alverde Bio- Rosen- Blutenwasser

Alverde Bio- Rosen- Blutenwasser
foto: Alverde Bio- Rosen- Blutenwasser 

Ružová voda je základom mojej starostlivosti o pleť.  Používam ju každý deň ráno a večer. Pred nejakým časom sa mi dostala do rúk ružová voda od privátnej značky dm drogérie. Ide o Alverde Bio- Rosen-Blutenwasser. Ružová voda si v starostlivosti o moju pleť našla intenzívne miesto pred cca pol rokom. Kedy som jej opäť prišla dá sa povedať na chuť. Používam ju ako tonikum pred pleťovým krémom ráno a pred sérom a krémom zase večer. Každá z nás má odlišný rituál v starostlivosti o pleť. Ten môj sa začína vždy tým, že si pleť umyjem vlažnou vodou a čistiacou penou. Počas dlhého dňa kedy som neustále na nohách nemám večer viac menej náladu na dlhé odličovanie. Preto ešte v sprche zmyjem z tváre všetok makeup a ráno zase špinu ktorá sa počas noci na pleť nachytá. Práve spomínanou penou. Potom už nasleduje klasicky micelárna voda, tú nechám na pleti pôsobiť pár minút a opäť pleť umyjem. A ako poistka, že je moja pleť naozaj dôkladne čistá nasleduje tonikum. Takže prichádza na rad ružová voda. Tá odstráni z pleť aj najmenšie množstvo nečistoty. Pleť je tak pripravená na krém či sérum.


Alverde Bio- Rosen- Blutenwasser
foto: Alverde Bio- Rosen- Blutenwasser 

Ružová voda pôsobí veľmi blahodárne. Má niekoľko výhod pôsobí ako spomínané tonikum, bojuje proti akné, vyrovnáva pH pokožky, má antiseptické a antibakteriálne účinky je toho naozaj veľa prečo by sme mali používať práve ružovú vodu. Mne vyhovuje hlave tým ako pleť tonizuje a celkom účinne bojuje s akné. Samozrejme účinky nie sú vidieť po pár použitiach. Skôr po dlhodobom používaní naozaj dva krát denne. Ružová voda od Alverde pôsobí na pleti veľmi príjemne. Odstráni z nej všetky nečistoty čo v konečnom dôsledku očakávam od každej jednej pleťovej vody. Pleť nemám nijako podráždenú ani citlivú či na dotyk lepkavú. Čo sa týka akné. Na to už netrápi vo veľkej forme, čiže ho mám len občas a lokálne. Pravidelne používam pri boji s týmto neduhom tea tree olej ktorý v kombinácii práve s ružovou vodou pôsobí veľmi rýchlo a hlavne účinne.

Alverde Bio- Rosen- Blutenwasser
foto: Alverde Bio- Rosen- Blutenwasser 

Vôňa je veľmi špecifická. Buď ju milujete alebo neznášate. Jedným z dôvodov prečo som dávnejšie prestala používať ružovú vodu bola práve jej vôňa. Jednoducho po čase som ju už nevedela zniesť a nebolo mi z nej dva krát dobre. Ale opäť všetko sa mení a dnes jej špecifickú vôňu milujem. V tomto prípade je vôňa veľmi jemná nevtieravá. Skôr ako ružu z nej cítim mix niekoľkých kvetov. Aj keď obsahuje len kvety ruže. Dávkovaním v podobe spreja sa nedá nič pokaziť. Vďaka tomu sa dá voda aplikovať priamo na pleť. Čiže žiadne nadmerné míňanie kozmetických tampónov.  A aplikácia priamo na pleť v podobe spreja je omnoho účinnejšia ako na kozmetickom tampóne.

Dnes už máme široký výber pleťových vôd a toník. Preto si vie nájsť každý to svoje. Či už máte normálnu, suchú, mastnú či zmiešanú pleť možno nebude na škodu zaradiť do svojej starostlivosti práve ružovú vodu. Ktorá má naozaj široké využitie a pôsobenie.

Alverde ružová voda ma 100 ml a stojí cca 3,00 €.


Čo vy a ružová voda? Používate ju? Aký je Váš názor na ňu?
Určite mi napíšte dole do komentáru.


1 komentár:

  1. to je teda bio ruzova voda...tolko zloziek, ktore tam nemaju co robit :(

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.