nedeľa 4. februára 2018

For Life & Madaga| Body Shampoo with Minerals

  For Life & Madaga| Body Shampoo with Minerals


To že ponuka značky For Life & Madaga je naozaj pestrá som presvedčená už nejakú dobu. Na výber majú všakovaké produkty. Ja som sa rozhodla vyskúšať sprchový gél s obsahom minerálov z Mŕtveho mora.  Ak mám byť úprimná nad vyskúšaním tohto sprchové gélu som rozmýšľala už dávnejšie. Ale vždy som si vybrala na testovanie iné produkty ktoré ma zaujali o niečo viac. Konečne prišiel ale čas aj na tento produkt.

  For Life & Madaga| Body Shampoo with Minerals

Sprchový gél obsahuje už vyššie spomínané minerálny z Mŕtveho mora okrem toho v ňom nájdeme aj tenzidy (sú zvlhčujúce látky, ktoré znižujú povrchové napätie tekutín, čím umožňujú ľahšie prenikanie a menšie medzipovrchové napätie medzi kvapalinami) ktoré šetrne umývajú pokožku, pričom nezostávajú na povrchu kože. Sprchový gél je určený pre ženy aj mužov. Má gélovú konzistenciu. Je tekutejší ako klasické sprchové gély. Určite nejde o sprchový gél ktorý ešte pred aplikáciou na pokožku tela stečie. Ale ja osobne som zvyknutá na hustejšie gély. No neprekáža mi ani táto. Musela som si len zvyknúť, že gél je o niečo redší ako som zvyknutá. Čo sa týka samotného „efektu“. Sprchový gél moc nepení. To že nepení ale neznamená že nič nerobí. Gél pokožku umyje rovnako dobe ako každý iný produkt na to určený. Moja pokožka síce nie je zahalená vo výdatnej pene ale to neznamená, že gél nie je rovnako účinný. Po umytí zostáva pokožka príjemne hladká a aj priemerne hydratovaná. Ak patríte do kategórie ľudí ktorý nepoužívajú po sprchovaní žiadne telové krémy, môžem vám zaručiť že po tomto géle nebudete mať pokožku vysušenú. Vôňu má tento gél veľmi jemnú a práve preto ho môžu používať ženy aj muži. U produktov značky For Life & Madaga je známe že nie sú výrazné. Všetky produkty ktoré som vyskúšala mali vždy príjemnú jemnú vôňu obohatenú o rôzne bylinky. V tomto prípade je vôňa viac menej žiadna. Alebo takto povedané. Gél vonia, no nedá sa presne špecifikovať ako a po čom. Naozaj ide o jemnú nevtieravú vôňu ktorá bude vyhovovať každému.

  For Life & Madaga| Body Shampoo with Minerals

Ku sprchovému gélu je pribalený šikovný dávkovač v podobe pumpičky. Oceňujem takýto spôsob dávkovania. Človek použije len toľko gélu koľko reálne dokáže spotrebovať na jedno sprchovanie. Ja na jedno umytie celého tela používam štyri pumpičky a bohato si s nimi vystačím. Asi ako každý z nás sprchové gély často striedam. Hlavne teda vône značky ani tak nie. Som veľmi rada, že som mala možnosť vyskúšať zase jeden dobrý produkt do Českej značky For Life & Madaga. Sprchovému gélu nemám v konečnom dôsledku čo vytknúť. Oceňujem naozaj praktické dávkovanie a jemnú nevtieravú vôňu. Samotný produkt robí presne to čo od sprchového gélu očakávam.


For Life & Madaga Body Shampoo with Minerals má 500 ml a jeho cena je 8,60.



Aké sprchové gély používate vy?

Určite mi napíšte dole do komentáru, budem sa veľmi tešiť.


2 komentáre:

  1. Veľmi zaujímavý produkt a ešte zaujímavejšie je jeho zloženie 😊 suhlasim s tebou ten obal jej veľmi praktický

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To máš veru pravdu. Skoro všetky produkty značky For Life & Madaga sú v praktických obaloch. Páči sa mi, že sa nehrajú na krásne vyzerajúce obaly- jasné obal predáva. No obsah je dôležitejší. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.