streda 27. decembra 2017

Balea | Milk & Coconut Spa Set

Balea | Milk & Coconut Spa Set

Už som to spomínala neuveriteľne veľa krát. Balea naozaj vie čo robí. Preto pred Vianocami vždy prináša zaujímavé produkty nie len obsahovo ale aj vizuálne. A práve taká je aj táto sada na domáce spa. Milk & Coconut Spa Set obsahuje hneď tri produkty ktoré majú krásny obal a aj obsahovo určite stoja za to. Celá sada je zabalená v papierovej krabičke preto je predurčená zaručene ako darček už asi nie pod stromček ale ku smietku určite poteší všetky ženy ktoré milujú kokosovú vôňu. Sada obsahuje telový píling, telové maslo a penu do kúpeľa. A ako inak spolu sa pozrieme na každý jeden produkt jednotlivo. 



Telové maslo je pomerne tuhej konzistencie. Určite nie je najtuhšie aké som kedy mala a používala. Skôr má konzistenciu pol na pol, čiže trochu ako mlieko a trochu ako maslo. Práve preto, že nie je až príliš tuhé. Do pokožky tela sa veľmi rýchlo vsiakne. Čo sa týka hydratácie, tak tá je veľmi dobrá. Nie je extrémne vysoká ale na denné používanie mi vyhovuje. Maslo používam vždy po sprche. Pokožka je po nanesení hydratovaná. Nemám ani žiadne suchšie miesta. Počas zimy ma trápi problém, že sa mi po tele robia suchšie miesta. Raz ich mám na rukách, inokedy na nohách alebo aj chrbte. Sú to malé miesta kde je pokožka jednoducho viac vysušená ako zbytok tela. Tento "fenomén" mám posledné dve zimy. Je to veľmi zvláštne keďže čo sa týka natierania pokožky tela som pedant. Bez toho aby som nebola nakrémovaná nezaspím. Takže suchšie miesta si neviem nijako vysvetliť. Pri používaní tohto masla suchú pokožku nemám. Síce by mohlo maslo hydratovať o niečo viac ale vystačím si aj s tým čo mi dáva. Vyhovuje mi že sa dokáže rýchlo vstrebať a vôbec nelepí. Vôňa sa drží na pokožke priemerne. Pár hodín určite ju necítim ešte ráno to by som asi musela použiť celé balenie na jedno použitie. 

Balea | Milk & Coconut Spa Set

Oceňujem že okrem telového mlieka ktoré nájdete skoro v akejkoľvek darčekovej sade obsahuje táto od Balei veľmi dôležitý produkt. Aspoň teda čo sa u mňa týka v starostlivosti o pokožku. Ide o píling. Ten používam rovnako pravidelne ako telové mlieko/maslo. Nie na dennej báze samozrejme. Ale minimálne raz týždenne píling používam. A je jedno či je leto alebo zima. Pokožka sa neustále obnovuje a preto je potrebné odstraňovať odumreté kožné bunky. A najlepšie na to slúži samozrejme píling. Tento konkrétny má pomerne hrubé a veľké čiastočky. Pre ľudí s citlivou pokožkou nebude zrejme ideálny. Ja osobne ale preferujem hrubšie pílingy. Hrubšie čiastočky vo mne budia pocit toho, že píling naozaj robí to čo má. Jasné že to tak nemusí byť ale ako hovorím niekde vo svojej hlavne mám zakódované takéto pravidlo. Píling zanecháva na pokožke mastný film. Obsahuje olej vďaka ktorému nie je pokožka okamžite po použití podráždená ani vysušená. Po použití zostáva pokožka tela na dotyk veľmi hladká a vďaka mastnému filmu aj veľmi jemne hydratované. Intenzitu pílingu si viete regulovať sami. Tým akou silou pri nanášaní pôsobíte na pokožku. Čím väčšiu silu vyviniem tým intenzívnejší bude píling.


Balea | Milk & Coconut Spa Set

Posledný produkt v sade je určený pre milovníkov kúpeľu a tých čo majú doma vaňu. Vaňu doma mám ale moc sa nekúpem. Na kúpeľ musím mať vyslovene náladu a hlavne čas. Ak mám oboje vtedy do vane dám všetko čo nájdem. Milujem soli do kúpeľa a aj peny. Preferujem vône viac relaxačné najviac asi mätu alebo Balea penu do kúpeľa s vôňou eukalyptu- tá u mňa vyhráva na plnej čiare (pre viac informácii klik tu). Táto pena bude vyhovovať všetkým ktorý milujú kokos a sladkú vôňu. Vlastne celá táto sada je vyslovene pre "kokosofilikov" btw. vymyslela som nové slovo- haha. Čo povedať o pene? Jedinú vec ktorú od nej čakám je, aby robila bohatú penu. A to robí. Síce nevydrží dlho ale zase nekúpem sa viac ako pol hodinu. Po vysušený mám pokožku jemne suchú ale to prakticky po každom horúcom kúpeli.



Už v úvode som povedala, že Balea naozaj vie robiť skvelé sady a aj limitované edície. Oceňujem že prišli na trh zo sadou určenou na domáce spa. Kombinácia produktov a vône sa naozaj vydarila. Určite bude táto sada ideálne ako darček ktorý poteší zaručene každú ženu.


Balea Milk & Coconut Spa Set obsahuje tri produkty a stojí do cca 5,00 €.



A čo vy a značka Balea? Aký je váš obľúbený produkt? Páči sa vám táto sada?
Určite mi dajte vedieť dole do komentáru.





Ako poďakovanie za rok 2017 prebieha na blogu GIVEAWAY tak neváhaj a zapoj sa!

4 komentáre:

  1. Jeej rada by som tento set vyskúšala. Balea je naozaj veľmi kvalitná značka a nestojí veľa. To sa mi na nej páči. ;)

    Ann´s Life

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Možno bude ešte tento set v tvojej dmke dostupný. Mám ho doma už asi mesiac takže neviem či práve táto sade bude ešte niekde ale iné určite teraz vo výpredaji nájdeš. Všetky produkty značky Balea stoja za to a hlavne ako píšeš nie sú vôbec drahé a to je na nich výborné. :)

      Odstrániť
  2. Táto sada ma veľmi zaujala, škoda že som ju u nás nenašla. :/

    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to mi je veľmi ľúto ale tak možno ťa zaujme iné sada od Balei. :)

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.