štvrtok 7. septembra 2017

Grace Cole | osviežujúca ovocná sada

Grace Cole Fruit Works Spritz Sensation


Britskú značku Grace Cole som po prvý krát zaregistrovala niekoľko mesiacov dozadu. Pri ročnom predplatnom istého časopisu mi ako darček prišla sada sprchového gélu a telového mlieka. Na samotné používanie produktov prišiel čas až neskôr. Oba produkty neboli vôbec zlé používala som ich rada vyhovovala mi hlavne svieža ovocná vôňa. Keď som pred nejakým časom narazila na stránke parfemy-elnino.sk práve na túto značku rozhodla som sa otestovať niekoľko produktov. Dnes bude reč o sade telových sprejov z kolekcie Fruit Works


Sada obsahuje štyri telové spreje: strawberry & kiwi, watermelon & pink grapefriut, coconut & lime a passion friut & guava. Telové spreje obľubuje hlavne v lete, sú ľahké a veľmi osviežujúce. Ide naozaj o svieže ovocné kombinácie. Telový sprej je veľmi, veľmi odľahčenou verziou parfému. Takéto telové spreje preferujem práve v lete alebo na bežné domáce použitie kedy nechcem na seba striekať drahý parfém. Preto vždy nejaká telový sprej v zásobe mám. Obľubujem tak ako pri parfémoch svieže, ovocné kombinácie. Výdrž u každého jedného spreju nie je vysoká. Na tele a oblečení vôňa vydrží možno hodinu, záleží od množstva.

 Jahoda a kiwi je kombináciou sladkej a sviežej vône, výraznejším ovocím v tomto telovom spreji je jednoznačne jahoda. Niekde v pozadí je cítiť aj kiwi no nie je také výrazné ako jahoda. Melón a ružový grep vzhľadom na to, že melón je prevažne nevýrazný sám o sebe dominuje jednoznačne horká vôňa ružového grepu. Melón dodáva celej vôni sviežosť a aspoň jemnú sladkosť. Kokos spolu s limetkou je moja asi najmenej obľúbená vôňa. Ak si myslíte, že v telovom spreji bude dominovať limetka ste na omyle. Prevažuje kokos ktorý je sám o sebe veľmi výrazný- limetka sa snaží nejakým spôsobom prebojovať do vôni kyslosť no nedarí sa jej to. Ak preferujete kokosovú vôňu prídete si na svoje, no ja osobne by som viac preferovala dominanciu limetky. Poslednou kombináciou v sade je marakuja a guava. Tu presne neviem ktoré ovocie prevláda. Marakuja je svieža a guava zase sladšia. Ide o kombináciu vôní ktoré sa navzájom dopĺňajú ale pritom nie som úplne výrazné. Príde mi, že táto kombinácia je zo všetkých najmenej výrazná a preto aj najkratšie na tele vydrží. Sada je sama o sebe veľmi dobre poskladaná. Balenie je veľmi šikovné a vôbec nezaberá miesto na poličke alebo v kabelke. Aplikácia je pomocou rozprašovača ktorá robí veľmi jemnú hmlu. Vôňa sa takto rovnomerne aplikuje na pokožku tela. Ide o klasický telový sprej, čakať preto celodennú výdrž nie je možné. Všetky vône sa na tele držia pár hodín a potom pozvoľne ustupujú. Práve preto preferujem práve v lete telové spreje, používam ich častejšie ako klasický parfém. Nie je mi ľúto že za leto miniem celé balenie keďže sú logicky lacnejšie ako parfém alebo toaletná voda.


Každý telový spej má 100 ml a cena celej sady je 5,32 €.

Sadu Grace Cole Fruit Works ale aj iné produkty od tejto značky kúpite na www.parfemy-elnino.sk.


Poznáte túto Britskú značku? Aké sú Vaše skúsenosti s telovými sprejmi?

Určite mi napíšte dole do komentáru.



6 komentárov:

  1. Mmm miluju ovocny sady <3 a takhle pekne barvickovy a vonavy. Super.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zajímavé spreje, ale některé kombinace mi nejdou nějak dohromady, já bych si je asi poskládala jinak :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak každému vyhovuje niečo iné. Až na kombináciu kokos a limetka mi vyhovujú všetky vône. Je to ale len na človeku každý z nás má rád niečo iné. :)

      Odstrániť
  3. Telové spreje zbožňujem :) značku Grace Cole už nejaký ten piatok registrujem, vyzerá fakt zaujímavo :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Za cenu čo stoja, sú fajn. Ak máš rada svieže kombinácie určite sa po nich mrkni. :)

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.