pondelok 25. septembra 2017

Autumn | Home Decoration


Leto je nenávratne preč!

Áno ja viem, je to smutné no netreba zúfať. Jeseň má niečo do seba. Osobne jeseň milujem. Všade farebné listy ktoré šuchocú pod nohami. Teplý čaj alebo kvalitná káva, krb, deka a dobrá kniha či film. To je pre mňa dokonalé jeseň. Okrem kozmetiky miluje dekorácie. Vždy dekorujem dom podľa toho v akom ročnom období sa práve nachádzame. Najviac ale práve počas jesene a zimy. Inšpirácie na rôzne domáce dekorácie hľadám na mojom milovanom pintereste kde nájdete všetko cez recepty, DIY až po plánovače- jednoducho všetko. Preto nebudem zdržiavať a podelím sa s Vami o moje typy.


Vy mi nezabudnite dole do komentáru napísať ktoré ročné obdobie je vaše najobľúbenejšie? A či dekorujete svoje príbytky?



























6 komentárov:

  1. Nádherné inšpirácie. Toto jesenné obdobie mám veľmi rada, všetky tie farby - červená, žltá, oranžová - na mňa pôsobia veľmi upokojujúco. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za pochvalu! Áno jeseň je krásne obdobie, síce leto milujem rovnako no jeseň má stále o niečo viac navrch- ak je teda pekné počasie. :)

      Odstrániť
  2. Pěkné tipy na dekorace. Spadané listí a dýně u mě rozhodně vedou :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dyňu skoro každý rok mám aj ja doma, na dekoráciu skôr von, milujem ju večer zapáliť. Výhoda toho že žijem na dedine, tu zohnať dyňu nie je vôbec žiadny problém :D takže aj tento rok aspoň jednu vykrojím.

      Odstrániť
  3. Super inspirace, ty věnce na dveře bych si hned pořídila :)

    LADY LENNA

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za pochvalu! Tak treba si kúpiť potrebné veci a môžeš si taký veniec vytvoriť aj sama. Ver tomu, že sa z neho budeš tešiť o niečo viac ako keby si ho kúpila len v obchode. Síce treba na výrobu viac času, no pri výrobe dekorácií si človek dokáže výborne oddýchnuť. :)

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.