štvrtok 3. augusta 2017

Weleda | Birch Cellulite Oil


Celulitída trápi niekoho viac iného menej a potom sú tu aj také ženy ktoré ňou netrpia vôbec. Milé dámy ak ste sa našli v poslednej kategórii srdečne gratulujem a ticho závidím. Ak ste zase v kategórii ktoré tento estetický problém trápi zbystrite svoj zrak na dnešnú recenziu. Dnes sa teda budem venovať produktu od Švajčiarskej prírodnej značky Weleda presnejšie pôjde o Brezový olej proti celulitíde. Ak sa pýtate do akej kategórie patrím ja? Tak som jedna z tých ktorú celulitída trápi, ale nikdy som nijako tento problém neprežívala. Jednoducho som sa s tým vžila a neriešila som to vtedy a ani dnes. Preto keď mi prišiel na testovanie tento olej začala som sa len usmievať. Nemám skúsenosti s podobným produktom. Lenže ako dobre viete rada skúšam nové veci.  Preto som prijala túto "výzvu" a dnes Vám môžem konečne čo to povedať. Tak sa do toho pustíme.

Ingredients: olej z marhuľových jadier, jojobový olej, olej z pšeničných klíčkov, zmes prírodných silíc, výťažky z listov brezy, rozmarínu a listnatca tŕnitého   Výrobok je certifikovaný ako prírodná kozmetika podľa kritérií NaTrue.

Olej je teda určený na partie ktoré trápi spomínaní celulitída. Ja tento olej používam na celé telo. Celulitídu mám prevažne na stehnách lenže chcem si uľahčiť život a preto tento olej jednoducho používam na celé telo. A verte tomu, že sa správa výborne. Obsahuje výťažky z mladých listov brezy, rozmarínu a listnatca tŕnitého. Ďalej olej z marhuľových jadier, jojobový olej a olej z pšeničných klíčkov. Je jasné že tento olej ma celulitídy nezbaví a to od neho ani nečakám. Pokožka kde ma tento problém ale trápi musí byť dostatočne hydratovaná. Olej nanášam krúživými pohyby tak aby sa dôkladne vpil do pokožky. Rovnako tento olej nanášam aj na celé telo. Takýmto aplikovaním pôsobí najúčinnejšie.



Samotný olej sa vstrebe do pokožky okamžite. Naučila som sa nanášať oleje ešte na vlhkú pokožku. Vtedy zostane pokožka naozaj hydratovaná a olej sa vstrebe prakticky okamžite. Samotné účinky sú dobré- pokožka zostane jemná a vyhladená. Ako by som opísala vôňu? Ide o prírodný produkty takže čakať nejakú výraznú kombináciu vôní netreba. Vôňa je naozaj príjemná nevtieravá kombinácia citrusov a byliniek. Nie som moc na bylinkové vône nie že by mi prekážali ale nevyhľadávam ich. Ale v kombinácii s citrusmi ide o sviežu vôňu, ideálu na leto. Ak by Weleda predávala v tejto kombinácii parfém tak, už je dávno môj.


Konzistenciu asi opisovať nemusím. Každý viem ako vyzerá olej. Nevýhodou zostáva dávkovanie. Sklenené fľaška obsahuje žiadny dávkovač napríklad v podobe pipety. Cez hrdlo si olej nalievam rovno do dlaní. Nejde o žiadnu vadu no skôr by som ocenila práve napríklad pipetu vďaka ktorej by som vedela regulovať množstvo oleja pred aplikáciou. Ide ale o zanedbateľný detail ktorý v konečnom dôsledku môj pozitívny dojem z oleja nepokazil.



Weleda Birch Cellulite Oil má 100 ml a jeho cena je 25,00 €. Pre nadšencov prírodnej kozmetiky určite odporúčam navštíviť www.babickinazahrada.sk kde nájdete širokú ponuku kozmetiky ale aj drogérie či jedla.




Trápi Vás celulitída? Ako s ňou bojujete?
Určite mi napíšte dole do komentára.




2 komentáre:

  1. Já používám skořicový gel z lékarny. Je za super cenu a funguje.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak o tom počujem po prvý krát. Určite sa po ňom ale v lekárni pozriem. :)

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.