streda 8. marca 2017

Barwa Sulphur | Sulphuric Cream


Pred niekoľkými dňami možno už aj týždňami som pridala na blog recenziu o Poľskej značke Barwa, konkrétne išlo o tekuté mydlo určené pre mastnú pleť so sklonkom k akné . Dnes to bude opäť recenzia na produkt tejto pre mňa donedávna neznámej značky. Budem sa venovať krému s dlhotrvajúcim hydratačným účinkom pre mastnú pleť so sklonkom k akné.

Už dávnejšie som písala recenziu na svoj veľmi obľúbený hydratačný krém od značky Yves Rocher. Nikdy sa mi nestalo aby som si kúpila jeden a ten istý krém dva krát. Ale YR to dokázal. Ale prišlo mi hlavne počas chladných dní ktoré nás sužovali ešte pred nejakým časom, že krém ako keby prestal účinkovať. Jednoducho povedané moje pleť už nebola taká ako na začiatku. A preto som potrebovala zmenu. Siahla som teda po kréme presne určenom na môj typ pleti. 


Krém je príjemnej gélovej štruktúry. Konzistenciou by som tento krém radila do tekutej kategórie. Nie je síce príliš tekutý ale určite nejde ani o hustý krém. Taká stredná cesta. Dobre sa rozotiera a pomerne rýchlo aj vsiakne do pleti. Pleť je po použití jemná a dostatočne hydratovaná. Áno je to logické keď ide o krém ktorý ma dlhotrvajúce účinky aj v samotnom názve. Priznám sa, že som tomu moc neverila. Že bude krém až takto dobre a dlho pleť hydratovať. Vzhľadom na to že ani jeho textúra takejto vysokej hydratácii nenasvedčovala. Ale opak je pravdou - v tomto prípade.


Krém používam na dennej báze. Po dôkladnom očistení pleti nanášam ako inak krém. Snažím sa nanášaš krém rovnomerne aby sa vsiakol rýchlo. Zvyčajne po kréme nasleduje makeup- niekoľkokrát sa mi pri iných krémoch stalo, že makeup začal na pleti robiť hrudky ktoré sa teda vôbec nedali zapracovať. Takže už som pri hoci ako kréme na pleť opatrná. Tento krém našťastie nič takéto nerobí. Makeup na pleti drží dobre čo je pre mňa najdôležitejšie. Čo sa týka vône. Ide o veľmi jemnú trochu kvetinovú vôňu. Nič prehnane silné. Vôňa je sama o sebe dosť umelá ale nie je nijako cítiť z pleti, Takže ju celkovo ignorujem. Záleží mi aby pleťový krém nevoňal zbytočne silno. Nielenže ma postupom času začne bolieť hlava po čase sa jednoducho takejto vône "prejem" a začne mi liezť na nervy. A v takomto momente je úplne jedno že ide o dobrý krém ak mi nesedí vôňa prestanem ho používať. Tento krém ako hovorím nemá vtieravú vôňu, nemôžem ale tvrdiť, že bude vyhovovať každému. Obal vôbec nepôsobí lacno, aj keď ide o plast ide o dolný materiál ktorý nielenže vydrží ale aj pekne vyzerá.


Ide o krém určený pre mastnú mastnú pleť ktorá má problémy s akné. Na akné až tak netrpím ale mastnú pleť mám. Preto môžem tento krém súdiť len ako dobrý pre mastnú plať. Po použití zostáva pleť naozaj dobre a dlho hydratovaná výhodou samozrejme zostáva fakt, že po použití sa nijako pleť neleskne- čiže má matujúci efekt. Ak hľadáte ideálny krém pre mastnú pleť- za mňa môžem tento produkt odporučiť.




Barwa Sulphur Sulphuric Cream  má štandartných 50 ml a stojí 3,90 €. Viac produktov od tejto Poľskej značky zoženiete na notino.sk.


Aký je Váš najobľúbenejší pleťový krém?
Píšte dole do komentárov rada si nechám poradiť.





2 komentáre:

  1. Souhlasim ze obal vypada pekne :) znacku neznam ale jestli funguje tak super! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Obal je veru pekný a odolný. Na to koľko samotný produkt stojí ide o vydarenejší obal. Ak značku nepoznáš určite mrkni na ich produkty sú cenovo veľmi prijateľné a aj kvalitou zatiaľ milo prekvapila. :)

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.