streda 15. februára 2017

The Body Shop | Vitamin E Hydrating Toner


Poslednou dobou sa u mňa rozvila mánia skúšania tonikov na pleť. Tonikum používam pravidelne ako jeden z posledných krokov v starostlivosti o pleť. A keďže som si obľúbila aj značku The Body Shop rozhodila som sa vyskúšať Vitamin E Hydrating Toner. Všetky produkty tejto značky objednávam na jednom jedinom mieste a to v eshope www.parfemy-elnino.sk.

Tonikum ma zaujalo z dôvodu že obsahuje vitamín E. Tento vitamín plať hydratuje, vyživuje a zjemňuje. Už dávnejšie som počula o niekoľkých produktoch ktorý tento vitamín obsahujú a preto ma lákalo ničo takéto vyskúšať.

Water, Glycerin, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Polysorbate 20, Diglycerin, Tocopheryl Acetate, Potassium Sorbate, Carbomer, Xanthan Gum, Fragrance, Disodium EDTA, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Linalool, Geraniol, Limonene, Citral, Benzyl Alcohol, Eugenol, Farnesol.

Tonikum neobsahuje žiadny alkohol ktorý by pleť zbytočne vysušoval. Tento produkt je určený pre všetky typy pleti. V ružovej fľaške sa ukrýva priehľadná tekutina. Ktorá nijako špecificky nevonia. Práve naopak má veľmi jemnú nevtieravú vôňu ktorá v tomto prípade bude určite vyhovovať všetkým čuchovým bunkám. Tonikum somo o sebe pôsobí na pleť veľmi príjemne. Zvyknem tento produkt používať ako posledný krok v starostlivosti o pleť ešte pred nanesením krému či séra. Ide ako keby o poistku kedy sa uistím, že mám pleť dôkladne očistenú. Ak sa na tampóne nachádzajú ešte nejaké nečistoty použijem tonikum niekoľkokrát až pokiaľ nie je tampón úplne čistí. Po aplikácii zostane pleť naozaj čistá a jemná a aj nejakým spôsobom svieža. Vďaka spomínanému vitamínu E zostáva pleť jemne hydratovaná- určite nejde o nič svetoborné ale je vidieť že pleti sa dostalo potrebnej starostlivosti
ešte pred nanesením pleťového krému či séra.


Vďaka tomu že tonikum neobsahuje alkohol pleť po aplikácií nie je vôbec vysušená. Síce mám mastnú pleť zisťujem, že produkty ktoré obsahujú príliš veľké množstvo alkoholu a tým pádom pleť vysušujú mi vôbec poslednou dobou nerobia dobre. Áno ak sa mi niekde objaví akné jediným pomocníkom v takejto situácii je práve produkt s obsahom alkohol ale inak na bežné používanie sa už takýmto produktom snažím vyhýbať. Aj keď mám mastnú pleť aj ona potrebuje dôkladnú hydratáciu a preto čoraz častejšie siahnem po produktoch určených na iné typy pleti - teda snažím sa aspoň niektoré produkty používať také ktoré vôbec nie sú určené na moju pleť. Takýto krok sa zatiaľ javí ako dobrá voľba. Pleť sa mi nezhoršila práve naopak mám pocit, že je lepšia.
Uvidím po dlhodobejšom skúšaní.



The Body Shop Vitamin E Hydrating Toner má 200 ml a stojí 3,47€.
Viac produktov nájdete na www.parfemy-elnino.sk.




Používate tonikum na pleť? Ktorú značku preferujete?
Určite mi napíšte komentár, rada sa inšpirujem novými produktami.




5 komentárov:

  1. tento produkt nepoznám, ale vyzerá ako fajn vecička. Vitamin E je celkovo super na plet.
    Inak k tej mastnej pleti, ono alkohol fakt pre nu nie je dobrý, lebo vysušuje a chudatko plet má potom tendenciu ešte viac tvorit maz a mastit sa. Preto fakt radšej produkty bez alkoholu :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som na produkt narazila náhodou pri jednej objednávke. Nejakým záhadným spôsobom ma niečo tiahne poslednou domou ku značke The Body Shop, tonikum ma zaujalo hlavne tým, že obsahuje spomínaný vitamín E do tej doby som s ničím podobným nemala skúsenosti. Áno to máš pravdu že alkohol viac menej pleti škodí no dodnes som nemala až také problém. Neviem jednoducho moja pleť sa zo dňa na deň rozhodla, že už nebudem používať podobné produkty. Aj keď niektorým veciam zostanem verná. Uvidím po čase ako sa bude pleť správať a či jej všetky nové produkty budú vyhovovať. :)

      Odstrániť
  2. Ja mám tonikum tiež a som s ním nesmierne spokojná. Všeobecne značku The Body Shop milujem a zatiaľ ma ani jeden produkt nesklamal.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to je super! Taktiež ma ešte ani jeden produkt od The Body Shop nesklamal a už teraz sa teším kedy mi príde objednávka kde mám zase niekoľko produktov. :)

      Odstrániť
  3. O tejto veci počúvam samú chválu :D ja som však stále zastáncom obyčajnej borovej vody čo je jedna z mála vecí na ktorú nemám alergiu :D
    Ivana xx

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.