nedeľa 22. januára 2017

Goddess Of Love | Triple Baked Highlighter


Rozjasňovač bol donedávna produkt ktorý v mojej kozmetickej zbierke chýbal. Bez problém som ho dokázala nahradiť rôznymi trblietavými očnými tieňmi. Lenže moje nutkanie vyskúšať takýto produkt bolo silnejšie a to je teda dôvod prečo dnes prinášam túto recenziu na rozjasňovač od I Love Makeup ktorý mám zo stránky parfemy-elnino.sk.


Značka I Love Makeup patrí pod známejšiu Britskú značku Makeup Revolution London. Obe značky spojuje jedna vec, pomerne dosť často sa inšpirujú slávnejšími firmami. Pri tomto rozjasňovači čerpali inšpiráciu od legendárnych srdiečok značky Too Faced, čo sa aspoň obalu týka. Mňa viac ako obal ale zaujal obsah. Predsa len podstatnejší je obsah ako obal. Rozjasňovač je v odtieni Golden Goddess. Čiže už ako samotný názov napovedá, ide o zlatú farbu. Úprimne na obrázku vyzeral úplne inak ako po otvorený v reále.Na samotnom obrázku je farba viac ako keby do smotanovej. V reálny ide predsa len o klasický zlatí odtieň, Samotný produkt vo vnútri je pomerne dosť pigmentovaný čiže sa s ním musí vážne zaobchádzať s veľmi ľahkou rukou.
Vzhľadom na to, že ide len o čisté trblietky ktoré sú jemne rozdrvené na jemnejší prášok.


Zo začiatku som sa tohto zlatého odtieňu trochu bála. Všeobecne som bola dosť s rozjasňovačom opatrná. Predsa len toto je môj úplne prvý produkt tohto druhu takže sme sa nejakú domu zoznamovali. Pravdou je že sa dodnes zoznamujeme a boli okamihy aj také kedy som to s ním prehnala. Človek sa musí naučiť zo všetkým pracovať a nabrať len cvik. Takže ak máte radi výrazné rozjasnenie určite nemusíte mať vôbec ľahkú roku pri nanášaní, pre tých ktorý sú skôr striedmejší pri podobnom druhu produktov radí veľkú opatrnosť. Keďže pigmentácie je nadpriemerne vysoká. Na nanášanie používam skosený štetec od e.l.f. s ktorým sa mi rozjasňovač nanáša najlepšie. Čo sa týka výdrže tak tá mi príde dobá. Určite nevydrží celý deň ale väčšiu polovicu určite áno. Veľa záleží od toho akú vrstvu nanesiem. Prašnosť pri tomto produkte jednoznačne treba očakávať. Ide predsa len o trblietky a tie prášia vždy. Ani tento rozjasňovač nie je výnimkou. Práši tak priemerne, vždy pred aplikáciou štetec dobre oklepem aby som nemala prášok po celej tvári a neleskla sa.


Čo sa týka obalu. Na ten nech si každý urobí názor sám. Ide o typický dievčenský obal, príde mi že aspoň jeden takýto "infantilný" kúsok by mala mať vo svojej zbierke každá žena. Iné to je zo skladovaním, musím sa priznať, že toto je jediný produkt ktorý v mojej kozmetickej zbierke nemá stále miesto. Myslím tým, že neustále cestuje po poličke či šuflíku. Horšie sa jednoducho skladuje keďže tvar je pomerne neobvyklý ale to mu neuberá na účinnosti a kráse. Na to že ide o môj úplne prvý rozjasňovač som veľmi milo prekvapená. A určite nejde o jediný kúsok v mojej zbierke.


Makeup Revolution London I Love Makeup Golden Goddess Baked Highlighter má 10 gramov a jeho cena sa pohybuje okolo 6,00 €. 

3 komentáre:

  1. Vďaka za recenziu, dlho som nad jeho kúpou váhala, no veľmi ma oslovil. Vyzerá skvelo. :)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nemáš za čo som rada že som pomohla. Určite ak si produkt kúpiš daj vedieť ako si s ním spokojná. :)

      Odstrániť
  2. krásne fotky a super recenzia..mám srdiečkovú lícenku Blushing Hearts a je to jedna z mojích najobľúbenejších líceniek..:)

    BeautyMuffin

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.